Challenge: Några starka bud

Från kvällens Challenge på Eskilstuna tycker jag där finns några starka bud att luta sig mot.

Spela Challenge här!

 1. Knifetown Winner föll snöpligt på V75 senast. Han kom helt ur fas inför loppet vid fördröjningen och såg sig slagen innan bilen ens släppt fältet.
  Ikväll står han inför en klart passande uppgift att vinna igen och spikettan känns given - 1!
 2. Laza Magic hade ett starkt fjolår inom montén och har nu fått ett lopp i kroppen. Borde rimligen segerstrida ikväll igen, och motbudet är Ashbury Park från spår 2. Jag tycker dessa två står ut lite trots att Naughty Boy säkert kommer kunna "bråka" - X 2!
 3. Emotion Man möter klart överkomligt motstånd ikväll. Jag tror Jorma Kontio hittar ut med honom direkt och sedan tycker jag att en frisk Emotion Man ska kunna krossa det här fältet. Jag tycker även denna spiken känns stark - 2!
 4. Actual Star inledde karriären för Jörgen Westholm på bästa sätt med seger. Ikväll möter ekipaget Herrera Boko som inte är mycket sämre. - 1a och 2a!
 5. Syria A.T. kommer från en mindre svag insats och ikväll tror jag Per Lennartsson väljer något försiktigare upplägg. Head For Home blir säkert att räkna med som nu fått två lopp i kroppen och kommer säkert testas för att ta hand om ledningen.
  Vellum Paper
  håller jag högt i loppet och kommer svepa förbi många. Helgardering givet!
 6. Mochino Degato blir att räkna med ikväll, men ska bli intressant att följa Hulk Boko i sin regidebut för Nicklas Westerholm. Körs säkert lite försiktigt härifrån, men bra nog att överraska direkt ändå.
  Enjoy's Wifi
  har inlett karriären starkt med flera segrar och slutar garanterat långt framme även ikväll.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips