Challenge med rullpott!

  Lördagens Challenge från Solvalla håller toppklass! Därtill har Svenska Spel rullpott på över 60 000 kronor!

  1. I första matchen hittar vi den klaraste spiken för dagen.
   Här är 8 Double Exposure tillbaka igen och för mig är hon minst huvudet högre än sina motståndare. Läget är givetvis vanskligt, men det låter förbannat bra på henne direkt i comebacken och jag tror det ska mycket till för att hon ska förlora.
   Klar tvåa!
  2. Randemar R.D. har jag hoppats på i två senaste starterna trots hans svåra utgångslägen, båda gångerna på V75. Han har gjort det klart bra båda gångerna och blir oerhört intressant idag.
   För en gång skull har han haft tur i spårlotten och från spår 2 förväntar jag mig att han segerstrider. Med tanke på hur mycket jag jobbat in honom på slutet, så spikar jag!
  3. Perfect Dynamite har perfekta möjliga utgångsläget och Illuminiati har visat några rejäla insatser på slutet. Visst står de ut, men jag tycker Eelis är minst lika intressant i loppet samt bakspårets Je t'Aime Explosiv
   Helgarderar!
  4. Thanasi Bob har visat ett närmast vackert intryck och borde härifrån kunna segerstrida. Likaså gäller La Camilla Pellini som senast var tillbaka och levererade direkt. De två räknas mycket tidigt i loppet.
   Bakom lyfter jag fram Odessa Celeber med lopp i kroppen som jag tror kommer kunna svepa förbi majoriteten idag!
  5. Felfri tror jag Harran Boko bara vinner det här från ledningen. Men han är långt ifrån säker och något att lita på och Thriller N.P. är en riktig tuffing som kommer kunna utmana trots bakspåret.
   1'a 2'a spelas här!
  6. I Guldloppet tror jag det kan vara dags för Milligan's School. Stefan Melander låter fantastiskt nöjd med hästen och med loppet i kroppen är han att räkna med. Jag tycker där finns spelvärde i Milligan's School på Challenge och spikar!
  7. Global Trust leder runt om vid felfri avgång. Dock är det långt ifrån säkert och jag tycker Weekend Fun var riktigt vass senast. Bakom dessa är det vidöppet och sådana som Velvet Gio och Hawk Cliff ska passas!
   Helgarderar sista!

  Spela Challenge här!

  Martin Engström

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube