Challenge med rullpott!

Lördagens Challenge från Solvalla håller toppklass! Därtill har Svenska Spel rullpott på över 60 000 kronor!

 1. I första matchen hittar vi den klaraste spiken för dagen.
  Här är 8 Double Exposure tillbaka igen och för mig är hon minst huvudet högre än sina motståndare. Läget är givetvis vanskligt, men det låter förbannat bra på henne direkt i comebacken och jag tror det ska mycket till för att hon ska förlora.
  Klar tvåa!
 2. Randemar R.D. har jag hoppats på i två senaste starterna trots hans svåra utgångslägen, båda gångerna på V75. Han har gjort det klart bra båda gångerna och blir oerhört intressant idag.
  För en gång skull har han haft tur i spårlotten och från spår 2 förväntar jag mig att han segerstrider. Med tanke på hur mycket jag jobbat in honom på slutet, så spikar jag!
 3. Perfect Dynamite har perfekta möjliga utgångsläget och Illuminiati har visat några rejäla insatser på slutet. Visst står de ut, men jag tycker Eelis är minst lika intressant i loppet samt bakspårets Je t'Aime Explosiv
  Helgarderar!
 4. Thanasi Bob har visat ett närmast vackert intryck och borde härifrån kunna segerstrida. Likaså gäller La Camilla Pellini som senast var tillbaka och levererade direkt. De två räknas mycket tidigt i loppet.
  Bakom lyfter jag fram Odessa Celeber med lopp i kroppen som jag tror kommer kunna svepa förbi majoriteten idag!
 5. Felfri tror jag Harran Boko bara vinner det här från ledningen. Men han är långt ifrån säker och något att lita på och Thriller N.P. är en riktig tuffing som kommer kunna utmana trots bakspåret.
  1'a 2'a spelas här!
 6. I Guldloppet tror jag det kan vara dags för Milligan's School. Stefan Melander låter fantastiskt nöjd med hästen och med loppet i kroppen är han att räkna med. Jag tycker där finns spelvärde i Milligan's School på Challenge och spikar!
 7. Global Trust leder runt om vid felfri avgång. Dock är det långt ifrån säkert och jag tycker Weekend Fun var riktigt vass senast. Bakom dessa är det vidöppet och sådana som Velvet Gio och Hawk Cliff ska passas!
  Helgarderar sista!

Spela Challenge här!

Martin Engström

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips