Årets svåraste V75! » 8 feb. | Martin - Travstugan.se
Legolasbet P76 - Travstugan

Årets svåraste V75!

Nationalbanan håller i helgens V75-omgång. Det är V75 Champions där fjolårets kusktoppar ställs mot varandra.
Omgången är den klast svåraste på hela året!

V75-1

Läget är stentufft men jag tror väldigt mycket på 15 Hierro Boko i inledningen. Kör bara Örjan Kihlström i tid tror jag han kan ta en överlägsen seger. 

Från start försöker 1 Sahara Sandstorm stå emot som säkert kommer väl förberedd till Solvalla och siktar på att leda runt om.
11 Zinco Jet känns som den klara tredjehästen, men sedan är det väldigt hugget som stucket bland övriga. Möjligt 5 Livi Majesty är den som kan jobba till sig en tredjeplats, eller varför inte skrällvinna!?

V75-2

  • Det loppet som står ut mest under hela eftermiddagen, enligt mig. Och tre som står ut i loppet.

1 El Fitzgerald, 3 Queen of Sand och comebackande 10 Hevin Boko står ut rejält i det här fältet tycker jag. Ett klart hållbart trehästarslås, men främsta klassen står stenhårda Hevin Boko för.
Men Björn Goop upp bakom El Fitzgerald blir intressant. Ekipaget kan leda länge!

Bakom är 8 Chapter N.Deo motbudet som smyger med hela vägen och siktar på att gå sista 7-800 metrarna.

Håller sedan 4 Thelma de Glatigne som loppets femtehäst och bakom är 7 Havefunwithme möjlig som oftast blir betrodd men sällan får sätta nosen först...

V75-3

  • Lärlingschampion där det säkerligen kommer köras hejvilt. Flera laddade lärlingar som får chansen på V75!

7 Dats So Cool offensivt iväg och vid tidig ledning kan ekipaget bli svårslaget.
En jag fastnat lite för är 10 Expresso Doc som blir spännande med Emilia Leo upp. Inte helt omöjligt man chansspikar sig ur loppet och då gör jag det med Expresso Doc!

14 Ritchie Ås ska bli spännande att kolla in liksom 15 Marys Overandout. En häst som verkar ha betydligt högre kapacitet än att gå ut mot ett sådant här gäng... 

V75-4

  • För vanlighetens skull står Jan-Olov Perssons hästar ut i kallblodsloppet.

9 Bellfaks och 12 Järvsöodin är de två som står för främsta klassen och det känns som ett säkert lås i loppet, även fast Sippson är tillbaka.

V75-5

  • Ett mycket öppet lopp. Det är här man inte ska spara på strecken.

Björn Goop kör finsktränade 5 Wind of Victory och från ledningen kan ekipaget bli svårslaget. Möjligt 1 Anna S.H. svarar emot som inte är mycket sämre. 6 Bella M.J. är stark och körs säkerligen offensivt i tidigt skede. Värd en seger!

11 Up North kommer från Vomb-stallet Kolgjini som är rejält i gång för dagen. Hamnar bra på det tidigt härifrån och blir att se upp med!

14 Fast Moving Cash fick ta en stark och välförtjänt seger senast och det kan bli så att hon krossar allt över sista halvvarvet.
Intressant att se 13 Twyla Face igen som säkerligen lär behöva en genomkörare, men på en garderad lapp är hon ett tidigt bud.

V75-6

  • Några står ut - men jag spikar!

5 Je t'Aime Explosiv har varit lysande en tid nu. Björn Goop sitter upp den här gången vilket känns klart intressant. Jag tycker intrycket har varit av bästa sort.
Det är ett riktigt jämnt lopp med fem-sex hästar som står ut och som har ganska likvärdiga vinstchanser. Då jag har lite känsla för Je t'Aime Explosiv väljer jag att spika!

V75-7

  • Flera formstarka går ut i det avslutande loppet.

Chansspikade 4 Adiago Trot senast som aldrig riktigt kom in i loppet tyckte jag. Vingligt utgångsläge, men i övrigt en intressant ny uppgift för honom här med loppet i kroppen.
Jag tar nya tag och spikar Adiago Trot återigen. Stall Marcus Lindgren har gått bra på sistone och Adiago Trot blir inte jättehårt betrodd i det här jämna loppet. 
Som gjort för att avsluta med spik!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Solvalla hämtar vi tisdagens V64-tävlingar. Svante Båth selar ut två heta segerchanser i de två inledande loppen! V64-1 Han har verkligen ... Läs travtips

P76 från Solvalla och som vanligt erbjuder Legolas en mycket öppen omgång (läs spelvänlig) - med garanterat 500 000 kronor i omsättning! ... Läs travtips

Påsken är över och det är äntligen dags för V86 igen, min favoritspelform och efter två raka veckor med 7 rätt och bra återbetalning så är suget ... Läs travtips

Lördagen bjuder på topptrav från Mölndalsbanan Åby. Olympiatravet 2019 med toppstjärnor och V75-lopp med härligt stökiga inslag gör omgången till en ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips