V75 Romme 3/11 med SUPER Jackpot på 65 miljoner- Bra feeling » 1…

V75 Romme 3/11 med SUPER Jackpot på 65 miljoner- Bra feeling

65 miljoner i JACKPOT till lördagens V75 som avgörs på Romme travet. Räkna med bra utdelning då jag tycker omgången ser jämn ut och några storfavoriter tycker jag är i fara.

V86 i onsdags spelade jag in strax över 10 000kr och vi va riktigt nära de riktigt stora pengarna så formen och självförtroendet är på topp. Nu ska slantarna in! :)

Systemen uppdateras och färdigställs under fredag och lördag, köp gärna redan nu en eller två andelar 

Välkommna :)

Köp din andel: Johan 100kr Johan Travstugan 200kr Johan 50kr

V75-1) V75 inledningen startar med ett jämnt klass ll försök över 2140 meter med voltstart. 

Min första tanke här blir ROCKY TILLY som trots bakspår har bra chans till seger här. Kommer med bra form och avslutar sylvasst. 

Spets-striden tror jag R.K RAPIDA tar hand om som har kvicka ben ut från volten.

Överlag tycker jag de bästa hästarna i fältet fått krångliga startspår så här kan det öppna för en överraskning. Ekipage som jag tycker ska passas är; R.K.RAPIDA, IN LOVE BOKO och MACLEMORE

V75-2)  Bronsdivisionsförsök och här blir URAL jättefavorit men jag är inte helt övertygad om att han fixar det här. Super grym senast och vann lätt med en avslutning på 09,2 sista 800 metrarna. Respekt för det men feelingen vill annat här och URAL har helt andra förutsättningar nu. Spik eller inte!!?

Spets-striden står här mellan BROTHERS IN AM och DICE MAN som ska passas och har fart för seger här. Skrällar och spelvärda motbud här tycker jag att DREAMBOY AS, ROHERYN, SIGN ME UP TOO är. 


V75-3) Ett Gulddivisionsförsök över 1640 meter. HEAVY SOUND är mitt första val här. Stallet är optimistiska inför starten och gjorde ett grymt intryck senast. Körs offensivt och avgör till slut?!

Spets-striden tror jag initialt att Erik Lindegren tar med FRANCAIS DU GULL. Utifrån kommer DIGITAL INK och ATTACK DIABLO dundrandes för att försöka nå spets. Skulle favoriten göra bort sig tycker jag att CAID GRIFF och DIAMANTEN är lite bortglömd. Sedan ska MILLIGAN'S SCHOOL passas!

Köp din andel: Johan 100kr Johan Travstugan 200kr Johan 50kr

V75-4) Kallblodlopp över 2140 meter och med tillägg. Min tipsetta här går till FINSETH YR som kommer me toppform, startsnabb och har läge för att leda runt om nu.

Skrälldrag och spelvärda hästar tycker jag att HÖVDING JAROS, TANGEN BRAUTE ska passas som är lite bortglömd men som har fart för seger här om min tipsetta skulle göra bort sig.

V75-5) Klass 1 försök över 2140meter och knapp spelfavorit här verkar bli GLOBAL THUNDER som är kvick ut i starten och når troligvis spets nu men HIGHLAND PARK vill med dit så räkna med rejäl körning i starten och det gynnar min tipsetta VISITOR. VISITOR har toppform och avslutar vasst över Rommes långa upplopp.  

Skrälldrag jag vaskat fram: WAIKIKI SILVIO, GLOBAL UNPROTECTED, RADAGAST

Köp din andel: Johan 100kr Johan Travstugan 200kr Johan 50kr

V75-6) Ett Silverdivisionsförsök över 2140meter där min första tanken är ERIK STING som med tre stycken andra platser nu har perfekt läge för vinst, knappt slagen näst senast av ANTONIO TABAC och vi spikar Stingen!!

KNIFETOWN WINNER spetsar och CHIEF ORLANDO är snabb fram för att villja överta men inte helt säker på att Westerholm släpper. 

V75-7) V75 avslutas med ett lopp över 3140 meter och tillägg 20 m vid vunna 350.001 kr, 40 m vid 700.001 kr, 60 m vid 1.400.001 kr.

Loppet överlag tycker jag ser ganska jämnt ut, bra ekipage som kommer med bra form på i stort sett alla volter.

Här blir ON TRACK PIRATEN min tipsetta trots 60 meters tillägg. 10 år nu och 16 miljoner insprunget och är fortafrande i bra slag, imponerande. Fyra bakom Propulsion senast med en godkänd avslutning.

Hästar med bra form och har fart för seger: READY RIBB, XANTHIS COKTAIL, SPECIAL MAJOR, SCARLETS MIRAKEL, SIR HENRY P.HILL, BUCKS TO BURN och IT'S SHOWTIME ZAZ

Som ni märker, många om budet här och jag tror på riktigt fin utdelning på lördag då JACKPOT pengarna ska fördelas.

Köp din andel: Johan 100kr Johan Travstugan 200kr Johan 50kr

Välkommen :) :)

Mvh Johan


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips