V75 Örebro och 42 miljoner i JACKPOTTEN. Sköna premiär feelings. Mina…
  • Hem
  • Johan Karlsson
  • V75 Örebro och 42 miljoner i JACKPOTTEN. Sköna premiär feelings. Mina tankar inför omgången

V75 Örebro och 42 miljoner i JACKPOTTEN. Sköna premiär feelings. Mina tankar inför omgången

Premiär för mig här på Travstugan och jag ser verkligen fram mot lördagens V75 på Örebro med extra förstärkt jackpott. Äntligen

Omgången ser inte helt kristallklar ut och det luktar bra utdelning. Ranken är jag färdigställd med och självförtroende är på topp. Nu hoppas vi på att tillsammans ro hem JACKPOTTEN!! 

Räkna med jämna lopp på lördag och bra utdelning och visst ska vi vara med på potten :)

Jag har två lag med 100kr/ andel respektive 200kr/ andel, följ länk nedan

Länk till laget: Klicka till andelslag 100kr och 200kr/andel

V75-1

V75 omgången inleds med ett klass II försök. Prinsen One, Metoria och Rocky Tilly är starsnabba och bör göra upp om spetsstriden här. Favoriten Kimbee Crown var smällfin vid segern på Romme över 1640m för 3 starter sedan och blir svår att fälla vid samma form som på Romme.

Skrällbud som jag vaskat fram och som har fart för seger: Ritz Guiness har kvicka ben, Lets Go Ernie är en rensare vid överpace av loppet, Vinci Power är urstark, Prinsen One, Metoria och Rocky Tilly är båda startsnabba och är med där framme.

V75-2

Stolopp över 2410m och tillägg 20meter för majoriteten av startfältet. Ser ut som omgångens mest jämnaste lopp med många hästar till chans på segern. Skulle Valetta göra bort sig här är loppet vidöppet.

Jag tycker Valetta med Björn Goop är bästa hästen i fältet, dock tror jag att 3. Easy Creation tar ledningen initialt.

I övrigt som skrällar tycker jag att Fudge Ås, Amphibian Madness, Havefunwithme och springspårshästarna Havana Boko och Kyrkebys Rut ska passas. Både Havana Boko och Kyrkebys Rut är snabba ifrån sitt springspår och kommer få en bra resa i loppet.

 

V75-3

Gulddivisionsförsök och debut i högsta divisionen för monstret Antonio Tabac som är snabb ut men får dock svårt att stå emot invändige Deep Sea Dream och utvändige Love Matters.

En häst jag gillar och haft ögonen på en längre tid är I Love Paris. Närmar sig toppformen och placerade sig som tvåa senast bakom Love Matters med fullfart över mållinjen efter en ruskig speed sista halvvarvet. PASSAS!

 

V75-4

Svampen för 2-åriga hästar med cirka 500 000kr i första pris. Räkna med att det kommer hända mycket i loppet med relativt orutinerade hästar.

Min första tanke här är Ultion Face men dock tveksamt om han når ledningen. Kommer han bara ut i vettig position så tror jag att han vinner och blir mitt första val.

Hästar som måste passas: Belker, Bythebook, Custom Colt, startsnabbe Sheeza Trixie och Global Adventure

 

V75-5

Min första tanken är Laskari. Dock bakspår nu men känslan säger att det kan bli riktigt snabba första femhundra meter här då många framspårshästar är kvicka ut och det gynnar Laskari som har sett dunder fin ut i de senaste starterna. Ural måste passas med fördel av bra startspår och provas säkerligen mot ledningen nu. Star Costashorta är som en blixt de första femtio metrarna men lär få rejäl press av Jennifer Tillman och Brothers In Am

 

V75-6

Silverdivisionsförsök över lång distans. Den trolige favoriten här blir nog Sobel Conway, men jag har feelingen att han nu får för hårt motstånd och rankar ner några snäpp.

Första valen här blir M.T Joinville och Erik Sting som kommer med bra form tätt följd av Sobel Conway, Isor Håleryd, Zoko Lane och Moni To Spare.

 

V75-7

Första ranken sätter vi till 10. Waikiki Silvio som återigen får ett krångligt tionde spår men visade senast på Färjestad att han är stark nog att vinna härifrån med.

Motstånd finns och Visitor, Lexington Hall och Global Thunder är kvicka ut bakom bilen och har fart för seger här.

All Star ska passas som blev tvåa senast på en fin tid i klass II finalen bakom Emile Zola Sisu.

Segermaskinen Global Unprotected med Magnus Jakobsson i sulkyn får nu bekänna färg men rundar många här och kan räcka till seger.

Mina tankar kring omgången. Köp gärna en andel 

Länk till laget: Klicka till andelslag 100kr och 200kr/andel

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen