V75 lördag 9/11 Eskilstuna- Några tankar

V75 lördag 9/11 Eskilstuna- Några tankar

V75 lördag Eskilstuna 9/1

En ganska svårlöst V75 med många jämna lopp, räkna med att jag är taggad! 

Glöm inte extra V75 på söndag 10/11 med Breeders Crown finaler, räkna med ruskigt fina lopp och hög spänning.. 

Välkomna

Jag spelar dessa system:

Johan MEGA 500kr

Johan 200kr

Johan 100kr

Johan 50kr

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1) V75 inleder med ett Bronsdivisions försök över 2140 meter med voltstart. MAN AT WORK VS BURNING MAN är känslan här. Två herrar som har bra form och jag kan tycka att det är fördel den sistnämnde. Men loppet är jämnt!!!

Första tanken: BURNING MAN

Spetsfavorit: BURNING MAN

Draget: DIVINE

V75-2) Klass II försök över 3140 meter och autostart. MELLBY HOFFA ser ut att bli favorit här och jag kan tycka han är motiverad sådan. Det som talar emot är att han är relativt orutinerad och det är första gången han går ut över lång distans. Troliga loppscenariot här är spets och slut för favoriten. Gör favoriten bort sig tycker jag att TIGER JOURNEY ska passas…..


Första tanken: MELLBY HOFFA

Spetsfavorit: MELLBY HOFFA

Draget: TIGER JOURNEY

V75-3) GULDDIVISIONSFÖRSÖK över 1640 meter och autostart. Räkna med rejäl körning de första 500 metrarna och den trolige spetshästen FOOD MONEY får ett perfekt lopp nu. Pass upp för bakspårshästarna DREAMMOKO och PASTORE BOB som har en ruskig speed sista 200 metrarna…….


Första tanken: MILLIGAN SCHOOL

Spetsfavorit: FOOD MONEY

Draget: DREAMMOKO

V75-4) Stolopp över 2140 meter voltstart. POLLY AVENUE blir min första tanke här, är kvick ut och kommer troligtvis köras mot ledningen och väl där tror jag hon blir svårlagen. Letar man drag så vill jag slå ett slag för LEIA PALEMA som får ett bra lopp härifrån och KRAKAS


Första tanken: POLLY AVENUE

Spetsfavorit: POLLY AVENUE

Draget: LEIA PALEMA

V75-5) Klass I försök över 2140meter och autostart där ECLIPSE AM med ADRIAN KOLGJINI i sulkyn blir min tipsetta!! Bra förutsättningar och är en stark herre som kan avsluta bra. Pass upp för VELASQUEZ GAR, GET READY ON TOUR och NYHET som kommer med bra form och har kapacitet för vinst här…..


Första tanken: ECLIPSE AM

Spetsfavorit: HURRICANE RIVER

Draget: GEAT READY ON TOUR

V75-6) Sjätte avdelningen är ett lopp för 3-åriga och äldre hästar som sprungit in mellan 100.001- 1 500 000kr. Distansen är 3140 meter med voltsart. Min tipsetta här blir givet WHIPPED EGGS som är en stark och rejäl herre och som trivs på den långa distansen. Här kan det bli ett offensivt upplägg och jag tror att Bergh kör ”ägget” till ledningen i ett tidigt skede. Har favoriten en sämre dag så ska VIKING PREACHER passas som kommer med bra form och kan avsluta vasst.

Första tanken: WHIPPED EGGS

Spetsfavorit: WHIPPED EGGS

Draget: VIKING PREACHER

V75-7) Silverdivisions försök avslutar V75an! ESPIRIT SISU, URAL och NIKY FLAX blir min trio här. Ett lopp över 2140 meter och där jag tror att NIKY FLAX tar ledningen och får HAZARD BOKO i rygg efter en snabb öppning. Detta scenario kan bädda för URAL, ESPIRIT SISU eller varför inte mitt jätte drag LINUS BOY som vi alla vet besitter fantastiska fartresurser…..


Första tanken: URAL

Spetsfavorit: NIKY FLAX

Draget: LINUS BOY

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

Välkomna

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.