V75 lördag 24/8-100 miljoner i potten-Nu går vi för miljonerna igen »…
  • Hem
  • Johan Karlsson
  • V75 lördag 24/8-100 miljoner i potten-Nu går vi för miljonerna igen

V75 lördag 24/8-100 miljoner i potten-Nu går vi för miljonerna igen

V75 lördag 24/8 bjuder på fantastiska lopp i Sundsvall på Bergsåker travbana. Med hela 100 miljoner i potten är det dags att återigen gnugga geniknölarna och försöka hitta sju vinnare i förhoppning att ännu en gång spela hem miljonerna. Vi kommer göra ett försök och räkna med att jag är taggad på en ny storvinst igen!! Omgången ser ganska öppen ut...... Mot miljonerna

Häng på du med!

Jag spelar dessa system på lördag;

Johan MEGA 500kr

Johan 200kr

Johan 100kr

Johan 50kr


Lämk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...


V75-1) Ett klass I lopp över 2140 meter med voltstart. Två startnabba hästar som gör upp om ledningen. Båda springspårhästarna 6. HARLEY AS och 7.HENNIG LIXARVE är kvicka ut ur volten och där jag tror 7.HENNIG LIXARVE drar det längsta strået och kommer till ledningen. Väl där indikerar Johan Wiman att man gärna kör i tätpositionen. Favoriten Caligula avslutade stark senast i Dam SM efter att fått ledningen men nu är det voltstart vilket kan ställa till det lite för favoriten. Men felfri blir han svår att stå emot.

Första tanken: CALIGULA

Spetsfavorit: 7.HENNIG LIXARVE

Draget: HULK BOKO, EVERST SISU

V75-2) SM för 4åriga och äldre kallblod över 2640 m och autostart. Rask ut bakom bilen är ALFIE, VESLE SJUR och TAND KRAFT initialt, men det troliga scenariot är att PYDIN sitter i spets efter första 500 metrarna. 

Första tanken: PYDIN

Spetsfavorit: PYDIN

Draget: WILDA FILLE

V75-3) Silverdivisionen över 2140 meter autostart där jag tror att ELDORADO B.R tar spets initialt men får press utvändigt av URAL. Kan bli körning i startskedet och det skulle gynna min första tanke som avslutar sylvasst sista 500 metrarna. Pass upp på PICASSO, SPICKLEBACK FACE, VIENVIA FONT som med lite flyt i loppet kan en hel del.

Första tanken: BUCKS TO BURN

Spetsfavorit: URAL

Draget: PICASSO

V75-4) Ett stolopp/ lärlingslopp över 2140meter med voltstart. Bäddat för skräll!? I startskedet tror jag att CHAPTER N.DEO och QUEEN OF SAND gör upp om ledningen, i andra par kommer VISA AS dundrandes och då tror jag övriga får svårt att stå emot. QUEEN OF SAND rygg ledaren och lär komma ut och har då en vass spurt in på upploppet för att kunna avgöra.....

Första tanken: QUEEN OF SAND

Spetsfavorit: VISA AS

Draget: EMMYLOU

V75-5) Klass II försök över 2640meter och autostart. Överlag tycker jag på förhand att detta lopp är väldigt jämnt och här kan det säkerligen skrälla. Pass upp!! I startskedet av loppet tror jag att spetskörning står mellan IMOLA BOKO och MELBY GALANGA där jag ger tipset till den förstnämnde.

Första tanken: MELBY GALANGA

Spetsfavorit: IMOLA BOKO

Draget: RISE AGAIN

V75-6) Bronsdivisions försök över 1640meter. På förhand ett jämnt lopp och där jag tror Linda Sedström flyger till spets med FINAL DREAM och utvändigt pressar FALCON AM och LEXINGTON HALL för spets. Linda indikerar att kommer hon till spets kör hon där, så det sannolika scenariot är att det blir spets för ekipaget och då är det mycket vunnet. 
SIR HENRY P.HILL kommer iväg bra i starten och kan få en fin resa i loppet, passas då han kan en hel del.

Första tanken: FALCON AM

Spetsfavorit: FINAL DREAM

Draget: FINAL DREAM

V75-7) V75 avslutas med Sundsvall Open Trot med 1 miljon till segrande ekipage. Räkna med en fartfylld fest och ett extremt spännande lopp där RINGOSTARR TREB blir favorit. Han blir även min tipsetta här, gjorde en grym prestation senast när han vann Hugo Åbergs Memorial. Kommer Ringo till ledningen tror jag han blir svårstoppad trots 2140 meter. 

Första tanken: RINGOSTARR TREB

Spetsfavorit: RINGOSTARR TREB

Draget: CYBER LANE

Jag spelar dessa system på lördag;

Johan MEGA 500kr

Johan 200kr

Johan 100kr

Johan 50kr


Lämk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

Välkomna

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips