V75 Gävle 23/5- 65 miljoner i JACKPOT- Mot miljonerna » 21 maj |…

V75 Gävle 23/5- 65 miljoner i JACKPOT- Mot miljonerna

V75 Gävle lördagen den 23/5. Rafflande jackpotomgång med 65 miljoner i potten. Vi provar!!!

Häng på du med!

Jag spelar dessa system;

Johans Stora VIP 700kr

Johan MEGA 500kr

Johan 200kr

Johan 100kr

Johan 50kr

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

V75-1) VIKENS HIGH YIELD var smällfin i senaste starten, lär köras offensivt och ett givet segerbud! FALCON AM har tre segrar på raken och har haft krafter kvar, utmanar! ACTUAL STAR är kvick ut och med ett lopp i kroppen efter årsdebuten bör han gått framåt…..

V75-2) CARRY CASH vann på bra sätt från ledningen senast, står bra inne och ska passas! FROZEN QUEEN trivs på distansen och kan en hel del, leder länge. ARGIGGAN står 20 meter efter, bra form och avslutar vasst. LADY YOULINE kommer med bra form, fart för seger och Magnus A Djuse upp i sulkyn igen, utmanar! Pass upp för RESTLESS som kan en hel, står bra inne och med lite flyt av positionerna i loppet kan hon mycket väl slå till.

V75-3) MAS CAPACITY galopperade senast men vann ändå på bra vis, inte helt att lita på men har fart för seger här. FOR GUYS DREAM är en segervan herre som inte ska räknas bort trots bricka tio, pass upp! IN ROYALTY BOKO har spetsläge nu och väl där blir hon svårslagen. MERRIT övertygar och ser strålande ut vid segrarna, bra form och har bra chans!

V75-4) Kallblodslopp där S.T.C.C.FAKSEN kommer från seger på bra vis i senaste starten, har bra läge att leda runt om! SPANG VIKTOR, GOTT KLIRR och PYRMO kommer dundrandes siats 1000 och kan mycket väl hinna fram!

V75-5) VALLEY BRODDE har en fin segerrad, tuffar mot nu men form och styrka finns för seger. VIKING BRODDE har grym kapacitet, nu årsdebut och kanske behöver han några lopp innan formen sitter där, garderar upp! Pass upp för STARO LEONARDO som avgjorde på ett grymt sätt senast. FROM THE MINE har grym kapacitet, mot formen och ska passas!

V75-6) Vägen mot elitloppet! Dags för BILLIE DE MONTFORT nu? Sylvassa spurter och kan mycket väl vinna nu. CONRADS RÖDLUVAN gillar jag, super stoet som nu får bekänna färg och med Örjan som styr så blir jag inte förvånad om hon tar sig hela vägen till elitloppet. Pass upp för BARON GIFT och ZARENNE FAS som kan vara med i matchen om det går undan från start!

V75-7) EXPENSIVE avgjorde lätt senast med krafter sparat och blir min favorit här. ARABESQUE är startsnabb, har bra fart och blir hästen att slå! Pass upp för MELLBY HURRICANE som uthamnar sista 500…………

Nu kör vi!!! Mot miljonerna igen

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

Välkomna

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips