Högklassiga V75 finaler och PROPULSION krossar motståndet!?? » 23…

Högklassiga V75 finaler och PROPULSION krossar motståndet!??

Högklassiga V75 finaler på Solvalla 24/11 och dragen, ranken och analyserna känns grymt bra nu!

PROPULSION blir omgångens jättefavorit och blir svår att slå trots bakspår, men visst kan det tänkas att Proppen inte körs för fullt nu när han siktas mot Prix d´Amerique och då kan det tänkas att något annat ekipage sätter nosen först över mållinjen, eller!??? 

Räkna med jämna lopp på lördag och bra utdelning, vi är med och nosar på de stora pengarna :)

Jag har två lag med 100kr/ andel respektive 200kr/ andel, följ länk nedan

Länk till laget: Klicka till andelslag 100kr och 200kr/andel

V75-1) DEAR FRIEND blir min tipsetta i V75 första avdelning. Startsnabb och gjorde en stark avslutning senast med en 09 tid sista 800 metrarna. Jag tror på en jättechans och det är en potentiell spik. Värst emot tycker jag VERY KRONOS är som jag dock inte tror kommer till spets nu och borde få det tufft. HANDSOME BRAD ska köra utan skor och med jänkarvagn, har fart för seger och passas vid överpace av loppet.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-2) POWDERFINGER är min första tanke här, som är kvick ut och jag tor han kommer till ledningen nu och då blir han svårslagen . COBBYS OLIFANT, GRANDFATHER BILL, RICKE och CALIGULA utmanar min tipsetta här och alla kommer med dunderform och är med i matchen.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-3) Solvalla Grand Prix och 500 000kr till vinnaren, räkna med ett topplopp och att det laddas från start. ZACK'S ZOOMER blir streckfavorit här men rankar ner favoriten några snäpp då jag tycker det finns vassare konkurrenter med bätrre chans. Trots spår tolv blir HIGH GLIDER att räkna med, har toppform, stark och rejäl som har kapacitet att runda allt. VAMP KRONOS och ENTERPRISE måste också med på kupongen.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-4) ILE SAINT LOUIS rundar hela fältet till seger här?! Ja det är ett möjligt scenario och min givna tipsetta. Utmanar tror jag främst bortglömda ELISE ANDOVER som har springspår nu och lär komma till spets här, QUEEN OF SAND som står bra inne i loppet och har bra fartresurser, QUIZ TÖLL som bara hon kommer ut ifrån spår ett har en sylvass avslutning och ska passas!

V75-5) Klass I final där mitt första val blir HEART OF STEEL som alltid gör bra lopp, har toppform och öppnar bra nu. LEXINGTON HALL och RAMON DEKKERS gör upp om spetsstriden initialt men båda lär släppa när en offensivt körandes GLOBAL UNPROTECTED kommer dundrandes och som jag tror sitter i ledningen efter första halvvarvet. 

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-6) Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst- Guldivisions final med 400 000kr i första pris. PROPULSION blir jätte favorit trots bakspår och oavsett om han siktas mot Prix d´Amerique så tror jag han krossar motståndet ändå?! Värst emot tycker jag NADAL BROLINE, ANTONIO TABAC och startsnabbe MILLIGAN'S SCHOOL är.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-7) Bronsdivisionsfinalen avslutar denna V75 omgång över 2140 meter med autostart. Timo Nurmos GLOBAL TRUST blir min tipsetta här som jag tror flyger till ledningen och blir svårslagen därifrån. Ett bra spikförslag!!! Utmanar gör  formstarke ROHERYN, URAL som kan öppna rätt bra och är en av de bättre hästarn i fältet och avslutar starkt. Sedan bjuder jag på en jätteskräll av CELEBRITY LANE som öppnar kvickt och har bra fartresurser och perfekt startspår.

Signerat Johan K

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips