Högklassiga V75 finaler och PROPULSION krossar motståndet!?? » 23…

Högklassiga V75 finaler och PROPULSION krossar motståndet!??

Högklassiga V75 finaler på Solvalla 24/11 och dragen, ranken och analyserna känns grymt bra nu!

PROPULSION blir omgångens jättefavorit och blir svår att slå trots bakspår, men visst kan det tänkas att Proppen inte körs för fullt nu när han siktas mot Prix d´Amerique och då kan det tänkas att något annat ekipage sätter nosen först över mållinjen, eller!??? 

Räkna med jämna lopp på lördag och bra utdelning, vi är med och nosar på de stora pengarna :)

Jag har två lag med 100kr/ andel respektive 200kr/ andel, följ länk nedan

Länk till laget: Klicka till andelslag 100kr och 200kr/andel

V75-1) DEAR FRIEND blir min tipsetta i V75 första avdelning. Startsnabb och gjorde en stark avslutning senast med en 09 tid sista 800 metrarna. Jag tror på en jättechans och det är en potentiell spik. Värst emot tycker jag VERY KRONOS är som jag dock inte tror kommer till spets nu och borde få det tufft. HANDSOME BRAD ska köra utan skor och med jänkarvagn, har fart för seger och passas vid överpace av loppet.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-2) POWDERFINGER är min första tanke här, som är kvick ut och jag tor han kommer till ledningen nu och då blir han svårslagen . COBBYS OLIFANT, GRANDFATHER BILL, RICKE och CALIGULA utmanar min tipsetta här och alla kommer med dunderform och är med i matchen.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-3) Solvalla Grand Prix och 500 000kr till vinnaren, räkna med ett topplopp och att det laddas från start. ZACK'S ZOOMER blir streckfavorit här men rankar ner favoriten några snäpp då jag tycker det finns vassare konkurrenter med bätrre chans. Trots spår tolv blir HIGH GLIDER att räkna med, har toppform, stark och rejäl som har kapacitet att runda allt. VAMP KRONOS och ENTERPRISE måste också med på kupongen.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-4) ILE SAINT LOUIS rundar hela fältet till seger här?! Ja det är ett möjligt scenario och min givna tipsetta. Utmanar tror jag främst bortglömda ELISE ANDOVER som har springspår nu och lär komma till spets här, QUEEN OF SAND som står bra inne i loppet och har bra fartresurser, QUIZ TÖLL som bara hon kommer ut ifrån spår ett har en sylvass avslutning och ska passas!

V75-5) Klass I final där mitt första val blir HEART OF STEEL som alltid gör bra lopp, har toppform och öppnar bra nu. LEXINGTON HALL och RAMON DEKKERS gör upp om spetsstriden initialt men båda lär släppa när en offensivt körandes GLOBAL UNPROTECTED kommer dundrandes och som jag tror sitter i ledningen efter första halvvarvet. 

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-6) Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst- Guldivisions final med 400 000kr i första pris. PROPULSION blir jätte favorit trots bakspår och oavsett om han siktas mot Prix d´Amerique så tror jag han krossar motståndet ändå?! Värst emot tycker jag NADAL BROLINE, ANTONIO TABAC och startsnabbe MILLIGAN'S SCHOOL är.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V75-7) Bronsdivisionsfinalen avslutar denna V75 omgång över 2140 meter med autostart. Timo Nurmos GLOBAL TRUST blir min tipsetta här som jag tror flyger till ledningen och blir svårslagen därifrån. Ett bra spikförslag!!! Utmanar gör  formstarke ROHERYN, URAL som kan öppna rätt bra och är en av de bättre hästarn i fältet och avslutar starkt. Sedan bjuder jag på en jätteskräll av CELEBRITY LANE som öppnar kvickt och har bra fartresurser och perfekt startspår.

Signerat Johan K

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips