V86-tips: Känslan är att 8 rätt belönas bra

V86 denna veckan delas mellan Bergsåker och Solvalla. Omgången kryddas med jackpot och jag får känslan att den som hittar 8 rätt borde belönas ganska bra. Jag ska göra ett försök att hitta vägen dit.

Bästa Spiken 🔨 V86:6 EIREANN


Bästa draget 💰 V86:8 Lacille Boko


V86-1

Vi startar med ett lite lurigt kallblodslopp där jag tycker 5 Tekno Lynet blir överspelad på de tidiga strecken. Istället vill jag lyfta fram 1 Ängsbrage som jag tror spetsar ifrån ett fördelaktigt innerspår, hästen går kanske bäst över sprinterdistans men har vunnit över medel innan, får en fin resa oavsett här. Skrällen är 6 Harry Växus som jag tagit till mig, formen kanske inte är 100%ig men nu åker jänkarvagnen på och blir det bara lite tempo tror jag Skoglunds travare kan spurta fint. Tar även med 3 Blixen och 8 Backegubben som får en sista chans hos mig.

V86-2 

Fint Margareta lopp med 300 000 till vinnaren. Här kommer ett av mina stora drag i nummer 5 Sourire Frö som jag anser blir märkligt underspelad. Tror att Jansson kan skicka hästen till spets och där kommer den för dagen barfotadansande hästen sälja sig dyrt. Favoriten 9 Mellby Jinx såg inte bra ut senast men nu är det anmält med racerbalans och den ska givetvis räknas nu. 8 Global Concept får en viss Örjan Kihlström i vagnen och räknas givetvis när det vankas stora pengar, spår 8 drar ner chansen här. Känns som en eller många för mig här och då kommer jag nog att ta ställning och spika 5 Sourire frö!

V86-3

Ett lopp med ganska låg klass och mindre rutinerade kuskar gör loppet lite smålustigt. Visst kan det vara så enkelt att 2 Gladiator Mearas bara tar spets och vinner men till hög % vill jag ändå gardera. 8 Geronimo AM har galopperat på slutet men nu får han på sig framskorna igen och detta gör hästen stabilare tror jag, utmanar definitivt felfri. Dessa två hästar sticker ut men jag varnar för superskrällen 7 Cobbys Yourah, hoppade senast (då i voltstart), med lite tempo plockar han ner en del, denna gång med bike!

V86-4

Margareta lopp igen och här tycker jag att nummer 12 Every day elegant kan vara en spik på en mindre lapp. Hästen har sett dunderfin ut i tre raka segrar och trots spår 12 tror jag Trollkarlen Kihlström kan runda detta gäng. 5 Marinho Boko avslutade godkänt senast i ett liknande lopp och blev tvåa men utmanade aldrig om segern, formen är svårbedömd så jag vill höra mer från tränaren innan jag kritar ner hästen på min lapp, kapacitet och kunnande finns. 6 A sniper åker med vid gardering, hästen kan öppna bra och senast vann hästen från spets, tyckte han sträckte på sig fint sista biten och till låg % är den intressant.
V86-5Stolopp över sprinterdistans och voltastart. Uppdukat för skräll tror jag. Favorit just nu 13 Zante grif är en häst jag gillar men har skenat i procent, kommer nog gå ner ganska mycket under dagen men just nu är det bara ett streck i mängden. Hon gick bra senast, men hästen vinner inte ihjäl sig och är anmäld med skor denna gången=minus. Varnar istället för 6 Sara K.M.E som jag tror sitter i spets och då ska hon slås därifrån. 1 Made by vitsand får en fin resa och den tar jag tidigt med. Hittar man ingen spik man tror på här är rådet att ta så många plånboken tillåter. Luktar skräll!!

V86-6

Ännu ett fint Margareta lopp och är kommer den bästa spiken i omgången. 1 Eireann är en blivande klasshäst och såg smällfin ut vid senaste vinsten. Hästen uppges vara lite rädd för startbilsvingen och spår 1 är således inte ett optimalt spår kanske. Tror dock ÖK håller hästen lugn samt hittar ut i god tid och då vinner Wallmans nya stjärna detta med en pust. Dela om lagen, spika och bläddra vidare!

V86-7

Här selar Svante Båth ut nummer 4 Real scothc. Hästen är fin och kan vara en sån som bara vinner detta på ren kapacitet. Det är dock årsdebut och när jag anser att hästen blir överspelad så har jag istället hittat några andra drag som blir bortglömda i loppet. 2 Doldis var ute i uttagningslopp till Kungapokalen senast men mötte övermakten i Iznogoud AM, någon sådan kuse finns inte med här och från ett andraspår sitter han bra på det direkt och torde vara med på målfotot. Nämner också 8 Load master, hästen har varit struken inför detta men kapacitet finns då man i fjol ställde upp i E3-finalen. Ställer inte spåret till det tror jag att hästen är med där framme, konstellationen Wäjersten -Skoglund har funkat förr!

V86-8

I epilogen får vi se en häst jag har ett extra gott öga till. 6 Lacille Boko har hela karriären tampats mot bra hästar och ikväll är inget undantag. Nu hänger man på jänkarvagnen för första gången plus att hästen ska kuta barfota. Denna kombination tillsammans med Adielsson i vagnen smakar mumma och från spår 6 tror jag ekipaget kan ta ledning och stanna där tills mållinjen skärs, megavarning 6% just nu! Givna motbudet är 5 Imhatra AM, är en klasshäst men det senaste intrycket gav mer att önska och någon gratisledning tycker jag mig inte syna. 3 Glorious Rain är snabb ut också men trycker bara Erik av Lacille Boko tror jag den får svårt! Hålligång Adielsson!!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips