V86-tips: Hästen kommer trenda REJÄLT fram till spelstopp

Åby och Solvalla delar på dagens Jackpot-omgång och vi kan förvänta oss fina hästar och snabba banor! 16 miljoner i potten och detta ska vi självklart göra ett försök att hämta hem.

V86-1

Kort distans och två hästar sticker ut rejält. 4 Bepi Bi lånar Gocciadoro ut till Adrian Kolgjini och visst ser det ut att bli spets och slut här. Vill höra senaste rapporterna då han var ganska dålig senast faktiskt… tror resan satte ner honom den gången! Låter det bra kan vi spika och bläddra vidare. Värsta motbudet är 8 Racing Mange, vann senast men den segern sa inte mycket då motståndet va sämre och flera hästar galopperade. Om spets nås är han aktuell men tror Adrian spetsar och vinner med 4 Bepi Bi.

V86-2

Stolopp över medeldistans. Från springspår startar 6 Mirci A’lir, bra chans om ledning nås. 3 Global chit chat är en fin liten häst som gör resan upp till Stockholm, bör inte glömmas från ett fint spår, fin stallform där också! 7 Don’t catch me, är bra och borde få en fin resa med Adielsson från yttre springspåret. Glöm inte 9 Uptown skift som faktisk kan göra sig gällande här, glöm starten senast där allt blev fel, rensar en del!!

V86-3

Spårtrappa över medeldistans där 3 hästar sticker ut för mig. 12 Bird Lane har vingligt läge men med Robert Bergh i vagnen tror jag man sänder framåt direkt och tas med respekt, kanske sitter i ledning efter en bit och då blir ekipaget svårslaget. 14 Bowler day är en fin häst, blev ett skrik senast på V75 men galopperade då, glöm det. Denna har man höga tankar men kan få många hästar i vägen! Tredje hästen blir 13 JS Peaky Blinders, 2% just nu?! Jag tar alltid med hästen med spår 13 i spårtrappa då det ofta kan serveras en bra resa därifrån. Jänkarvagn nu för första gången och med Stefan Persson i jollen… Onsdagssmäll i GBG?!

V86-4

Ytterligare ett stolopp på valla. Här kommer det bli jämnspelat. Min idé är 5 Raya Maya som nu också blivit nedstruken till spår 4. Hästen ska gå barfota för första gången och i sulkyn sitter Magnus A Djuse också han för första gången. Gillar verkligen intrycket på den här lite långklivade märren och skulle ändringarna falla väl ut så får nog resterande bara se Djuses rygg upploppet ner! Antingen spikar jag eller tar många. Nämner då främst 12 Timotejs karamell och 10 Global C.Lucky som årsdebuterar!

V86-5

Roligt lopp över medeldistans med kuskar födda -92 eller senare. Min förstahäst är given och att hästen i skrivande stund står i 6% får mig att fundera på att kolla upp synen. Det är Hannibal Face jag pratar om, struken för sårskada senast men jag hoppas att man har hästen i ordning nu. Kan bli hetsig och galopperar ibland men jag hoppas han går felfritt och då är man med på fotot! Plockar tidigt med 3 Behind Bars, gillar verkligen Henriette Larsen som kusk, barfota nu och bra läge för en fin position! 4 Ninja Zon tar ledning och släpper troligtvis. Vass på speed och kan utnyttja open stretch här på Åby! 11 Indigo är en kanonhäst, kan vinna men 40% från bakspår och lite kuskminus denna gång, nja…

V86-6

Fint lopp med några som sticker ut. Här kommer min bästa spik i omgången. 5 Algot Zonett står i 10% just nu men kommer troligtvis trenda REJÄLT framåt spelstopp. Här kan Daniel lägga upp det som han vill, gissar på att man tar dödens och där plockar han ner de flesta i detta lopp tror jag. Trolig ledare är väl Van Gogh Z.S. och den vill man nog köra där. 60% på den (lär trenda ner) tackar vi för, tror inte man orkar hela vägen i spets på lång distans. Eddy West är klar för finaler på valla och jag gissar på passivt upplägg, skor nu. Nej här tar jag ställning, kör Daniel kör!! Spik på allt!

V86-7

Sprinterlopp. 5 King king öppnar snabbt och vann i senaste starten. Såg nästan slagen ut men visade fin skalle och kontrade till vinst! Tror det blir lite tuffare nu, men han startar med bra chans. 6 Lancaster tar jag med som visat att han är effektiv över sprint. Fyller på med 9 Kilmister Boko från smygläge. Stänkaren är 3 Let it be steel som hoppas på tempo, kan plocka ner en del då!

V86-8

Återigen ett sprinterlopp som här avslutar kvällen. Tycker loppet är svårt på förhand. Förstahäst för mig är 4 Mission Beach, ett fynd till 4% just nu. Hästen är som en blixt från start och borde sitta i ledning direkt. Jänkarvagnen åker troligen på denna gången och skulle övriga ekipage underskatta denne och köra för sent, ja då tror jag Kaj Widell segerdefilerar. Given på kupongen och ett roligt drag på Dagens dubbel! 2 Hefner AM gillar jag, hästen ska testas i jänkarvagn ikväll och faller det väl ut blir man svårfångade, hästen kanske är mer stark en snabb så distansen är ingen fördel? Habrik AM är härdad och från ett bra spår med Örjan är denne given! Sourrire frö varnade jag för senast. Anmäld barfota vilket är spännande, hästen har kapacitet för att vinna detta men från bakspåret krävs tempo och lite tur!

God tur på liret! Andelarna hittar ni på länken 👇🏼

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips