V75-tips: Min spik lär trenda ner - Jag tar betalt

  Äntligen V75 igen och denna gång på Gävle. En mycket fin jackpot finns återigen att spela om, och jag ska göra det jag kan för att vara med och ta den. Formen är ganska fin efter sju rätt förra lördagen och snöpliga 7 rätt på V86 i Onsdags! Häng med på tåget!

  • Bästa Spiken: Rossi Garline
  • Bästa skrällen: Sylv Odin, La plus Belle

  Berggrens Lördagsrysare 300:-

  Berggrens Pottlapp 110:-

  V75-1

  Ett tunt silverdivisions lopp med voltstart inleder omgången. Kan vara så lätt att Björn Goop skickar 7 Sam the Man till ledning och stannar där till mållinjen skärs. Hästen ska gå barfota men med vanlig vagn denna gång, är nog inget minus men ska noteras. Noteras ska också att hästen fick ett virus i kroppen efter senaste starten och stod över en tilltänkt start. Från stallet tror man inte det spelar någon roll, men när man får denna informationen så vill jag nog syna favoriten! Nämner 3 Tale of Jacks som gjorde ett jättebra lopp senast, gick i mål med krafter och startar nu från ett bra spår, given! 9 GK Justus har knallform och startar från ett bra smygläge, med lite tempo tar man ner många! 12 Global Bookmaker har också superform, vinner inte ihjäl sig och spåret är dåligt men med bra kusk och med uttrycket ”form slår klass” i bakhuvudet så streckar jag tidigt!

  V75-2

  Stolopp med lärlingar i sulkyn bäddar för skräll!

  Förstastrecket landar på 12 Kia Ora, springspår på tillägg kan vara både ris och ros. Skicklige Marcus Lilius hoppas vi prickar rätt för då sitter man bra på det i ett tidigt skede, hästen har bra form och kapacitet för att vinna detta. 14 La plus belle gjorde en fin debut för David Persson senast när man via ett besök i korvkiosken i sista sväng blev trea på ett bra vis. Hon är onekligen ett av omgångens bästa skrällbud!! 3% är ju i ögonfallande lågt och denna tar jag med myyyyycket tidigt! Kommer ta ett gäng här men nämner 15 Donna summer som kan runda allt, 1 Global collection från ett bra spår samt lyxstrecket 6 Killer Queen Boko som kan spetsa och ”få resan”, 1%…

  V75-3

  Rivigt sprinterlopp. 3 Run N’Cola gör man spännande ändringar på och formen är fin. Barfota fram och rycktussar denna gång är väldigt intressant, skulle kunna spikas på en mindre kupong tycker jag men jag garderar! 6 Icouldbetheone är en riktigt löpare tycker jag, hästen vann på fina 12,4 för några starter senast över aktuell distans, nu åker Jänkarvagnen på och denna är tidig 5%, mumma! 5 Calamari är ett bra motbud, barfota och Jänkarvagn nu är intressant, tränaren tror mycket på den här och ska givetvis med! 8 Franklin Zet drog nitlotten i spårlotten men vilken omgång får man en Redén tränad häst med Örjan i sulkyn till 13%? Väldigt sällan är svaret och den åker med!

  V75-4

  Kallblodslopp.

  Kallislopp är roligt men kräver sitt pluggande. Kritar ner ett gäng här och har hittat en ospelad häst som borde ha bra chans? Förstastreck är den härlige nummer 3 Wolt, skicklige Ulf Ohlsson kör och hör skulle man kunna sitta i ledning efter en bit, bra chans! 10 Ulvsåsen vinner ofta och tränaren låter uppåt, bakspår på grunddistansen är sådär då tilläggshästarna ofta är ikapp snabbt men han är bra för klassen! 13 Kalmar är en härlig hingst efter Bork Odin som ofta gör fina lopp, tillägg är lurigt men han är bra och tål att göra jobbet! Stormvarnar för 6 Sylv Odin som är spelad på smått osannolika 2%?!? Voltstart är fördel och här tror jag man tidigt sitter i spets och sedan släpper till 3 Wolt. Räknas oavsett, kör Jansson kööööör!!

  V75-5

  Långlopp i klass-1. Här kommer min bästa spik i omgången. Nummer 2 Rossi Garline tycker jag startar med bra chans, vann på ett fint sätt senast när man efter en bra resa spurtade ner Velten Red Red Red på samma distans. Borde få en liknande resa denna gången och Flemming tycker han ska räknas som sin bästa vinstchans!Motbudet 6 Jello W såg kanon ut senast och vinner ofta, men motståndet hårdnar och den här kommer trenda uppåt kontra min spik som lär trenda neråt t.om.

  Vill man fega låser man på dessa två, men jag håller den långväga gästen från Danmark i handen här och tror man äter upp det här gänget! Skrällen är 3 Fighter som är jämn och säker!

  V75-6

  H.K.H Prins Daniels lopp (Guld)

  Här väntar en elitloppsbiljett på mållinjen till den som vinner och det lär köras friskt vilket borde gynna min nästa spik nummer 3 Gareth Boko. 1 Beads testar V75 för tredje gången, de två senaste starterna från spår 8 och båda har renderat i galoppmisslyckanden. Ska gynnas kraftigt av innerspår denna gången och skulle kunna hålla upp ledningen. Spår 1 är dock aningen stressigt och utifrån testar fler ekipage för ledning. Mitt spikförslag bygger på att flera av de andra testar för ledning mot 1 Beads och att första varvet går undan värre… då är 3 Gareth Boko bäst till slut och Magnus A Djuse kan segerdefilera! 6 Brambling är tidig bakom och visst kan Redén kanske räkna in ännu en adept i världens största sprinterlopp…

  Till fina 16% viker jag inte en tum när spiken hamras in!

  V75-7

  Brons avslutar med Örjan i klar favoritposition. Bästa spåret, bästa kusken och bästa hästen… vad kan gå fel? Egentligen är det dumt att försöka fälla den här hästen för troligtvis vinner man bara med 5 Epimetheus! Men 75% i sista avdelningen med jackpot, nej då vill jag försöka fälla, för det finns faktiskt motbud! 8 Borups Tornado tror man mycket om från stallet, detta är absolut en topphäst för klassen, biken är på igen och man kan vinna detta loppet, absolut!! 7 Cash cowboy gillar jag, Erik skulle kunna kasta loss här och köra i spets, varför inte? Kanske kör han där och håller hela vägen, då ska Örjan vinna från dödens med en häst som är klar för finalerna nästa helg… kanske sparar han hästen lite i en avgörande strid? Äh, kanske är det bara önsketänkande att ha sex rätt och sitta med gadd i sista men man måste våga drömma! Och skulle min idé 10 Certainly få loppet kan drömmen bli sann!

  Andelarna hittar ni nedan

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube