V75: Redén har bästa spiken

V75 avgörs denna lördag på Umåker där många fina lopp ska köras. Det finns några favoriter som blir svåra att fälla och visst kan det bli låg utdelning. Omgången kryddas dock med en jackpot och jag ska göra ett försök att ta del av den i största möjliga mån. Har hittat ett par roliga kioskvältare, häng gärna med på någon av mina andelar så firar vi klockan 19 på lördagkväll!

  • Bästa spiken V75:5, 10 Mister Hercules
  • Bästa skrällen V75:4, 8 Perpetuate


V75-1 

Ett lite lurigt Klass-1 lopp inleder över den korta häcken och favorit ser ut att bli Westholms (4) Castor the star. Hästen vann relativt lätt på V75 senast och jag vet att Westholm gillar denna hästen. Anmäld med skor runtom just nu känns inte som något plus och någon gratis ledning blir det inte heller denna gången. Skulle han komma till ledning blir han dock svårslagen, men nej här blir det gardering! Tror det kommer gå snabbt första biten då många vill till ledningen här, Benny Christensen vill köra 2 Prometheus i spets och utifrån laddas 7 Baby Boy som var 3a i ett V75 lopp på Halmstad för ett tag sedan. Skulle det bli ett uppskruvat tempo som jag tycker mig se, kan det vara så enkelt att Wäjersten bara sitter och finåker upploppet ner med 6 Fabulous Pellini som är en riktig klasshäst. Tippar 6 först här med loppscenariot i bakhuvudet men vågar inte spika då hon återkommer efter paus. Plockar tidigt med 4,9 och varnar kraftigt för 7 Baby Boy som jag tycker går jämt och bra för Bergharn, samt har en uppåtgående formkurva!

V75-2 

Klass-2 och Voltstart kan bädda för skräll. En häst jag jagat länge är 2 Nils Zonett, han har varit ute i många tuffa lopp under våren och formen kommer mer och mer. Stallet låter nöjda och tror på en bra prestation här. Spår 2 i volten är sådär men han har gått iväg från både spår 4 och 5 innan så jag litar på att Daniel fixar den biten! Klar förstahäst för mig men har hittat andra spikar så garderar även här. 6 Frozen AF har jag kollat upp i finska lopparkivet, och denna hästen ska man nog inte nonchalera! Ryktas även om första gången barfota bak och skulle det falla väl ut i kombination med att hästen sitter i ledning, (som jag tror den gör) ja då får nog övriga skynda sig på! 9 Bara Mahara visade fin skalle senast när man plockade ner ledaren från dödens. Stallet låter uppåt och den hästen tål att göra mycket själv, given på kupongen. Plockar även med 10 Dream Sensation som Bergh menar är minst lika bra som Bara Mahara, när procenten skiljer så mycket mellan dem känns den given!!

V75-3

Årets upplaga av Guldbjörken får det kanske inte att vattnas i munnen. Fjolårets vinnare av elitloppet ska ut och lufta sig inför sista i helgen i maj här och visst borde 1 Don Fanucci Zet ha en jättechans här. Kanske är det så lätt att Örjan sitter i ledningen och vinner med fulla linor över mål, men 86% på en häst där tränare Redén inte blir jättebesviken om man sitter fast, då detta bara är ”ett led i matchningen” till elitloppet… På en mindre lapp är det en given spik, men vill man gardera nämner jag i första hand 6 Esprit Sisu som gick bra senast och troligen är ännu bättre nu. 3 Diamanten skulle kunna köra sig till spets och kan sedan lägga upp loppet som man vill, formen är bra och han räcker mot övriga i loppet! Går det utanför dessa 3 hästar skulle jag bli förvånad och då lever inte mina lappar…Står i valet och kvalet men kan bli spik här!Kan nämna att Makethemark gör årsdebut, barfota direkt och ett perfekt spår för en smygresa, platsbud!

- Mina andelsspel finner ni här -

V75-4

Fint lopp i bronsdivisionen där Örjan återigen får agera favorit. 2 Bugatti Miles är en befogad favorit och sitter i ett andraspår direkt, men hästen är klar för final och här tror jag inte man kör förrän sista 700 meterna kanske och då tror jag det blir svårt att hämta in försprånget på de där framme! 1 Condior vill man köra i spets, denna gången med ett amerikanskt helstängt huvudlag och visst skulle det kunna räcka en bit men är mest ett platsbud för mig. 3 Readly Lavec är ruskigt kapabel och skulle man ta sig förbi 1 Condior kan nog resterande hälsa hem. 4 Strong heartbeat är jag otroligt förtjust i, hästen galopperar dock lite då och då vilket således innebär att man inte vågar gå fullt ut på den, kapaciteten räcker och blir över för klassen! I loppet har jag dock hittat min superrensare i omgången, nummer 8 Perpetuate är smaskigt fin emellanåt och med säkre Per Lennartsson borde man hitta någon form av bra position trots det byngliga spåret… Hästen har agerat favorit på V75 några gånger och att ekipaget nu står i 2% gör ju att man undrar vad som försiggår? Blir det bara lite tempo på loppet räcker han LÅNGT här! Stormvarning utfärdad!!!

V75-5

Berth Johanssons memorial med 200 tusen i förstapris. Här kommer omgångens bästa spik. Ja det är bakspår, hästen står i över 60% och värsta motbudet sitter troligtvis i spets, men Mister Hercules är bara bäst här. Tror han vinner oavsett position. Daniel Redén tror att hästen kan springa i elitloppet och några elitloppshästar möter han inte här. Rome Pays off sitter troligen i ledningen och skulle kunna bli svårslagen då men nej det här tror jag firma Redén/Kihlström löser. SPIK!!

V75-6

Stolopp med två volter är roligt och här kan vi fynda lågprocentare! Staro Onyourmarks spelade jag vinnare på till 34 ggr salsan senast, blir lite mer betrodd den här gången såklart efter två raka V75 vinster. Till 13 % i skrivande stund lockar det givetvis att spika men att hästen ska vinna 3 raka på toton och denna gång från bricka fem, nja kanske inte men given på lappen. 5 Succession fick ge sig från spets senast utan att på något sätt vara dålig, tränaren menar på att hästen inte riktigt förstår vad det går ut på ännu men när hon gör det ja då kommer hon göra sig gällande framöver, streckas! 9 Impala AM står i 6%? Tack så mycket! Hästen var ute i försök till drottningens senast och gick i mål som positiv 4a via open stretch, inte samma motstånd nu och formen bör vara i antågande!! Kör Wäjersten!! Nämner även 14 Krakas som ska dansa barfota denna gång, litet plus för denna flyfotade häst, lite tempo på vägen så biter spurten bra! Krakas är för övrigt namnet på en bra restaurang hemma på Gotland, tips om ni ska åka dit haha! På tal om Gotland så plockar jag även med Micke Cedergrens 1 Isla Nga Hari, hon får en fin resa och denna har jag jagat ett tag, 1%…

V75-7

Mycket fint lopp som avslutar när silverdivisionen ska avgöras. Lång distans gäller och min första häst heter One kind of art. Den här hästen har gjort riktigt fina prestationer emellanåt och gillar lång distans. Senast blev det galopp men den tar jag inte så hårt på, voltstart då och efter en omstart blev hästen lite väl taggad och galopperade! Den här gången åker biken på och den trivs han ypperligt i, 6% nu är smaskens! 4 Gardner shaw är både stark och snabb, årsdebuten var man nöjda med och distansen är bara en fördel, skulle kunna sitta i spets och blir då svårslagen om man håller ihop travet! Fortsätter jaga 3 Xanthis Coktail som går bra varje gång i princip, snart måste segern komma på V75 och kanske blir det denna gång?! Vet inte om barfota ställde till det för hästen senast när han galopperade men nu slår man på skorna igen och Forslin låter lite uppåt här faktiskt! 1 Amalencius BB har dragit innerspår och det kanske inte är helt optimalt för denne då han kan vara lite ambitiös… löser det sig (som det brukar göra för Örjan) är man säkerligen med och slåss om segern! En resa på innerspår är guld värt i långa lopp, en sådan resa får 2 Huddlestone, har form och kapacitet för att vinna detta!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips