Rolig och utmanande V86 omgång

V86 ikväll som delas mellan Jägersro och Solvalla! Omgången ser riktigt klurig ut på förhand och det finns mängder av underspelade drag till ikväll. En av spikarna är riktigt fräck till låg procent, men jag har känslan att den har betydligt bättre chans än vad procenten säger! Här kommer en kortare analys inför kvällen.

🔨 2 Bästa spikarna

V86-4

Bästa spiken hittar jag i V86-4. Hästen jag väljer att gå rätt ut på är 11 Prosperous S. Hästen är spelad till ofattbara 6% i skrivande stund. Senast var han nerspelad till samma odds som Rossi Garline på samma distans som ikväll. Någon sådan häst finns inte med ikväll… Kusken heter inte Björn Goop ikväll, jag vet. Men detta är ett amatörlopp och löser det sig bara någorlunda från bakspåret tror jag att Fredrik Skoog rundar det här gänget till smaskig procent! Biken åker på ikväll igen och det är ett stort plus! Kör bara kör! 


V86-8

Spik nummer två är favorit och ska så vara! I sista avdelningen tror jag att 3 Henry Flyer Sisu blåser ner allt. Får han inte ledningen tidigt så kör han sig dit eller så vinner han från dödens. Gick ett snabbt slutvarv sist men orkade inte hela vägen. Nu åker jänkarvagnen på igen och det är ett stort plus! Hästen möter inget som skrämmer och detta vinner Jorma Kontio i epilogen. 

💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

V86- 1

8 Boli you SM står illa till med spår 8 men hästen är bättre än vad många tror och distansen är den rätta! Från stallet säger man att hästen tränar bra men att formen varit dålig på flera hästar en längre tid. Biken hänger man troligtvis på och det är bara positivt. Till den här procenten plockar jag med kolgjinis häst alla dagar i veckan! Jag blir inte förvånad om man är med och slåss om segern!

V86-5

Nummer 6 Lisa Lisieux ska ha bättre chans här än de 7% hon är spelad på! Tränare Thomsen tror på en mycket bra chans och kommer man till ledningen kör man henne där! Gynnas av några strykningar på startvolten och får en bra löpning här. Hästen är stark och gillar att tåga på i bra tempo!

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips