V75 Tankar Östersund - Spiken är född för att springa!

  Relativt favoritbetonat senast men ändå bra betalt, vittnar om hur svårhittade skrällarna var. Jag var ute och cyklade trots att båda spikarna satt. Nya tag denna helg!

  Östersund står som värdar denna vecka och då är det långt upplopp som gäller. Spår 1 bakom bilen är ett bra spår och hästarna från kön får chans över det långa upploppet. På förhand ser det lurigt ut och jag håller tummarna för fin utdelning.

  V75 - 1

  Försök Silverdivisionen över 1640 meter autostart.

  Rivig inledning på V75 med detta Silverdivisionsförsök över korta häcken. Några startsnabba på de invändiga spåren bäddar för lite körning inledningsvis.

  5 Armornero Roc är snabb ut från start och lär laddas vad som går. Troligtvis inte snabb nog för att ta spets av egen kraft dock så blir beroende av vad de andra väljer. Hästen är dock bra nog att vinna även från andra positioner även ledningen såklart är att föredra. Får Gocciadoro tag i spets hyfsat billigt så är chansen god att leda runt om.

  3 Global Bookmaker kan även han öppna snabbt och här lär Magnus inte lägga några fingrar emellan från start. Hur man sedan väljer att göra få vi läsa oss fram till i intervjuerna. En rejäl och kapabel häst som tål de flesta upplägg men som svajar lite i prestationerna. Är det en bra dag här så står han sig bra!

  7 Gardner Shaw ser ut att bli favoritspelad här men det köper jag inte riktigt. Även om hästen är allround och startsnabb så tycker jag han är bättre i ledningen över längre distanser. Här blir det varken ledningen eller någon lång distans att prata om, och risken är överhängande att det blir position utvändigt om ledaren. Kan vinna men chansen minskar om det blir dödens!

  Varning istället för 6 Hector Sisu som är på väg uppåt i form. Fyra lopp i kroppen borde börja sätta hästen i ordning och då blir han att räkna med. Kapacitetsmässigt står han sig riktigt bra här och kort distans bara ett plus!

  V75 - 2

  Kallblodsdivisionen över 2140 meter voltstart. Tillägg 20 meter vid vunna 750.001kr och tillägg 40 meter vid vunna 1.300.001kr.

  Jämnt värre när kallbloden skall göra upp över medeldistans. Jag streckar på och hoppas att det smäller.

  3 LQ Widde svek senast som storfavorit men gick ändå i mål på en fin tid som trea. Står till för att ta hand om ledningen här igen och då kan man leda länge. Streckas han runt 25% vid inlämning kan jag tänka mig att chansspika men vi måste komma ihåg att motståndet hårdnat och här kommer han inte få sitta i fred många meter.

  5 Kalmar är en fin kuse som oftast gör bra insatser. Har här fått ett fint utgångsläge och då hästen tål att gå så tror jag på en offensiv styrning. Formen borde snart sitta där med två lopp i kroppen efter vila och kapacitetsmässigt står han sig bra.

  8 Ulvsåsen fortsätter vinna och det skall aldrig underskattas, en häst som gillar att vinna. Spåret blev inte direkt bästa tänkbara men Ulvsåsen brukar ta dem till slut så det är inte hela världen. Hittar Linderoth bara en fin resa så är man med på målfotot.

  7 Lome Storm spelas just nu till under 1% och det är ett skämt. Spår 4 i volt är nästan sämsta tänkbara då han inte är så travsäker men Bergh skulle kunna ta en lugn start och ändå vinna. Går Lome Storm bara felfritt hela vägen så har han styrkan att runda hela detta fältet och till 1% så måste han bara med!

  V75 - 3

  Klass 1 försök över 2140 meter autostart.

  Omgångens första och kanske bästa spik hittar vi i den tredje avdelningen.

  Jag fastnade rejält för 5 Born To Runs Sverigedebut senast. Hästen som inte är speciellt snabb från början fick gå nästan hela första varvet i tredjespår. Med varvet kvar körde Magnus till och fick då överta ledningen. Därefter var det inga frågetecken, ekipaget vann på 13.0 och över mål såg det ut som hästen hade ett varv till i sig. Här blir det inte heller någon ledning initialt och frågan är om man ens får överta i ett andra eller tredje skede. Jag slutar fundera, denna häst vinner detta från utvändigt om det skulle krävas. Att Gocciadoro hoppar upp ser jag dock som ett litet minus jämfört med Magnus då Italienaren har en tendens att pusha sina hästar lite för hårt, och därmed få dem att slå på galoppen. Håller sig bara Gocciadoro i skinnet då löser hästen detta själv!

  Motstånd saknas inte och bakom min spik är det öppet. Tidiga i min bok är 1 Special Topmodel som kan öppna snabbt och har fina tider i sig, och 4 L.L Labero som har utvecklats rejält sedan regibytet.

  V75 - 4

  Diamantstoförsök över 2140 meter autostart. Lärlingslopp och spårtrappa.

  En eller alla är min känsla för detta löp. Jag väljer att gå på förstnämnda och spika mig ur problemet.

  3 Bentley Gar skall göra sin tredje start för stall Timo Nurmos och kan även ta sin tredje raka seger. Jag tror att så länge Bentley Gar står på bena så gör hon också detta. Hon öppnar inte speciellt snabbt bakom bilen så spår 3 blev nästan perfekt. Lövdahl kan härifrån hitta ner i ett andraspår och sedan köra till när det känns bra. Jag får känslan av att ingen av de som kan sitta i spets vill ta emot detta lovande sto och att Lövdahl därför får glida till spets. Därifrån blir hon sedan svårluggad!

  Jag håller Lövdahl som bästa kusken i fältet och när han också sitter upp bakom bästa hästen, så måste jag spika!

  Bakom detta ekipage är det som sagt väldigt jämnt och man får plocka många, men skall man börja med några så kommer ju 13 Graces Candy med toppform. Läget är katastrof men hästen är bra. 15 Krakas som får på sig jänkarvagnen och alltid har en rejäl avslutning. Får hon loppet lite kört för sig så kommer hon fälla många över de långa upploppet. Vill även varna för 12 Hazyshadeofwinter som är en ruskigt kapabel häst för klassen. Har varit ute och slagits mot hingstar och valacker sist, så att möta ston skall generellt vara lite enklare.

  V75 - 5

  Klass 2 försök över 2640 meter autostart.

  Jag försöker mig på ett sparlopp trots den låga klassen i avdelning fem. Fyra-fem hästar sticker ut och jag väljer att gå på tre av dessa.

  6 Firefoot är en rejäl herre som tål de flesta upplägg. Öppnar inte jättesnabbt men trots det så tror jag Magnus är sugen på spets. Lär köras offensivt och hoppas på att få överta, vilket isåfall skulle göra att hästen leder länge. Klarar dock som sagt de flesta upplägg så hästen är absolut inte borta även om det fler ryggresa. Distansen tror jag bara är ett plus!

  9 Mercenary blir ändå mitt första streck. Även detta är en häst som jag tror gynnas av den långa distansen då han är stark och rejäl. Går från alla positioner så bakspår skall inte vara några bekymmer. Westholm låter uppåt och det brukar han ha fog för, så detta är nog en vettig segerchans!

  11 Timo Jutila har segrat i 4 av sina 5 starter i livet och det skall alltid tas med respekt. En häst som gillar att vinna, kämpar gärna de där lilla extra. Det kan behövas då motståndet hårdnar men hästen är kapabel själv också. Utgångsläget är inte de bästa men med klaff är han med där framme och då kan vinnarskallen fälla avgörandet!

  V75 - 6

  Gulddivisionen, Jämtlands Stora Pris över 2140 meter autostart.

  700.000kr att tävla om när det är dags för Jämtlands Stora Pris och när det vankas pengar så vet vi alla vilka som brukar kliva fram, Redén/Kihlström!

  7 Mister Hercules kommer med tre raka segrar på tre starter i år och formen är verkligen på topp. Detta är en väldigt kapabel kuse som mycket väl skulle kunna startat i årets Elitloppet. Spår 7 är dock inte optimalt och det kan häxa på många olika sätt härifrån, och när motståndet är såpass hårt som denna gång blir gardering givet.

  1 Click Bait ledde Elitloppet länge och för ett ögonblick trodde undertecknad att det skulle gå. Det gick dock lite för fort och hästarna bakom kom ikapp och förbi. Nu är motståndet av lite enklare kaliber men samtidigt är distansen längre. Trolig ledare och kan leda länge ifall han slipper massage.

  3 Gareth Boko ville man inte starta i Elitloppet med och det kanske jag kan förstå. Hästen är 9 år men gör samtidigt fortsatta toppinsater. Har en vass avslutning så skulle det bli lite högt tempo här så kommer han fälla många!

  4 Milligan’s School och 5 Milliondollarrhyme är totalt bortglömda här till 1-2%. Båda två är högkapabla när de tävlar på topp och har vinstchanser betydligt högre än 2%. Måste med!

  V75 - 7

  Försök Bronsdivisionen över 2140 meter autostart.

  Spännande och inte helt lättlöst avslutning på V75-omgången. Många om budet och jag tar en handfull hästar.

  3 L.L. Royal har tagit ytterligare kliv sedan regibytet och stoltserar med två raka segrar i nya regin. Startsnabb och fick ett bra utgångsläge för att nå ledningen så här lär Bergh ladda vad som går. Når man ledningen utan att det kostar för mycket så kan det bära långt!

  4 Abbys Wise As vann enkelt efter fin resa i sin Sverigedebut. Tuffare emot nu men är absolut inte borta för det. Lyckas Gocciadoro hitta en bra rygg att följa så kommer Abby svara med en fin avslutning.

  2 Parker är riktigt stark och tuff, och har här fått ett perfekt utgångsläge. Jag tror att Örjan väljer att tidigt köra fram i dödens och sätta upp tempot. Parker tål att göra jobbet och kan ånga på i ett högt tempo hela vägen och Örjan är expert på att knäcka ledaren utvändigt. Detta ekipage kommer göra livet surt för ledaren och kan mycket väl vinna på ren råstyrka.

  Jag vill stormvarna för 9 Santos De Castella som såg smällfin ut i Harper Hannovers. Westholm själv tror att hästen kunde varit tvåa om han inte sjabblat med travet längsvägen. Motståndet nu är lite enklare och Santos får en fin rygg att gå i, i form av startsnabbe 1 Reven Dejavu. Blir det tempo och Santos De Castella hittar ut så kommer han fälla många!

  Dagens Dubbel

  DD1 - 7 Mister Hercules
  DD2
  - 3,9

  Detta var mina tidiga tankar inför V75 Östersund. Jag hoppas de kan vara till hjälp för någon.

  Som vanligt önskar jag er lycka till med liret oavsett om ni spelar med mig, själva eller med någon annan.

  Vi ses i vinnarcirkeln!


  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube