V75 Tankar inför Jägersro: Skrällen flyger till ledningen och därefter runt om?

Förra lördagen slutade med sex rätt på V75 och en nos ifrån att knipa en riktigt fin peng på sju rätt. Tyvärr räckte det inte hela vägen fram och samma sak gällde i onsdags på V86. Vi är alltså där och nosar på stora pengar varje omgång för dagen!

Denna lördag är det Jägersro som står för underhållningen. En bana som utmärker sig med spetsvinnare. Trots det så hittas bästa spiken från kön!

🥇 SPIKFÖRSLAGET

V75 - 3

Jag kommer inte med någon banbrytande omgångens spik denna vecka men så är det ibland. Jag tror att 4 Four Guys Dream bara vinner den tredje avdelningen, nästan oavsett resa. Möter enklare motstånd än han är van vid, fått sitt lopp i kroppen och har ett bra spår.

Det sitter en sådan där flagga på honom på mitt ATG sedan förra starten. Då spurtade han ursinnigt efter en sen lucka. Denna start lär inte Persson chansa på innerspåret utan 4 Four Guys Dream kommer få chansen och då fäller man samtliga över detta upploppet.

Spelprocenten ligger på 60% i skrivande stund, vilket inte är jättesexigt, men det är någonstans där vinstchansen ligger. Jag tycker hästen har störst vinstchans i omgången och ser ingen anledning att gå emot.


💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

V75 - 1

2 Longgone River blir hårt betrodd i den inledande avdelningen av V75, och visst verkar detta vara något extra. Det skall dock kommas ihåg att hästen blott är tre år. Jag tycker dock procenten skenar lite väl mycket (runt 52% i skrivande stund) och har hittat ett roligt motbud.

8 Full Of Muscles är en ruskigt kapabel kuse som inte vunnit i närheten av så mycket som han kanske borde. Han har alltid matchats i tuffa gäng och det kan vara en del av förklaringen. Här står man fint inne på pengarna och kommer säkerligen vara ikapp framspårshästarna ganska omgående. Hästen tål att göra en del jobb själv och Stefan Persson är det n taktiskt duktig kusk. När han har att åka med så brukar han kunna sätta dit dem. Här fångar vi 2 Full Of Muscles med 1 miljon mer på kontot än favoriten till 4%!

V75 - 7

1 Manual Flight har galopperat i 4 av 5 senaste starterna och med det sagt förstår jag kanske lite varför spelarkåren överger honom här. Jag får dock känslan av att Conrad håller honom högt när man pratar om Frankrike osv för hästen. Det skall också tas i beaktning att om hästen inte hade galopperat i dessa starter så är det inte säkert att han hade fått starta här. Står med andra ord bra inne på ”pengarna” i mina ögon.

Hästen har visat fin kapacitet över kort och medeldistans men från stallet tror man hästen är lika bra över lång. Spår 1 är kanske inte optimalt men han kan öppna så står han på benen borde han kunna hålla upp ledningen. Då tror jag Conrad kör där så länge lampan lyser och att hästen har en bra chans. Just nu spelad till 7% så får detta räknas som ett skrällbud men jag släpper honom inte även om han skulle landa på 25%+.

Detta var mina tidiga tankar inför V75 från Jägersro. Jag hoppas de kan vara till hjälp för någon i jakten på sju rätt!

Som vanligt önskar jag er lycka till med liret oavsett om ni spelar med mig, själva eller med någon annan.

Vi ses i vinnarcirkeln!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips