V75 Tankar inför Jägersro: Skrällen flyger till ledningen och därefter runt om?

  Förra lördagen slutade med sex rätt på V75 och en nos ifrån att knipa en riktigt fin peng på sju rätt. Tyvärr räckte det inte hela vägen fram och samma sak gällde i onsdags på V86. Vi är alltså där och nosar på stora pengar varje omgång för dagen!

  Denna lördag är det Jägersro som står för underhållningen. En bana som utmärker sig med spetsvinnare. Trots det så hittas bästa spiken från kön!

  🥇 SPIKFÖRSLAGET

  V75 - 3

  Jag kommer inte med någon banbrytande omgångens spik denna vecka men så är det ibland. Jag tror att 4 Four Guys Dream bara vinner den tredje avdelningen, nästan oavsett resa. Möter enklare motstånd än han är van vid, fått sitt lopp i kroppen och har ett bra spår.

  Det sitter en sådan där flagga på honom på mitt ATG sedan förra starten. Då spurtade han ursinnigt efter en sen lucka. Denna start lär inte Persson chansa på innerspåret utan 4 Four Guys Dream kommer få chansen och då fäller man samtliga över detta upploppet.

  Spelprocenten ligger på 60% i skrivande stund, vilket inte är jättesexigt, men det är någonstans där vinstchansen ligger. Jag tycker hästen har störst vinstchans i omgången och ser ingen anledning att gå emot.


  💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

  V75 - 1

  2 Longgone River blir hårt betrodd i den inledande avdelningen av V75, och visst verkar detta vara något extra. Det skall dock kommas ihåg att hästen blott är tre år. Jag tycker dock procenten skenar lite väl mycket (runt 52% i skrivande stund) och har hittat ett roligt motbud.

  8 Full Of Muscles är en ruskigt kapabel kuse som inte vunnit i närheten av så mycket som han kanske borde. Han har alltid matchats i tuffa gäng och det kan vara en del av förklaringen. Här står man fint inne på pengarna och kommer säkerligen vara ikapp framspårshästarna ganska omgående. Hästen tål att göra en del jobb själv och Stefan Persson är det n taktiskt duktig kusk. När han har att åka med så brukar han kunna sätta dit dem. Här fångar vi 2 Full Of Muscles med 1 miljon mer på kontot än favoriten till 4%!

  V75 - 7

  1 Manual Flight har galopperat i 4 av 5 senaste starterna och med det sagt förstår jag kanske lite varför spelarkåren överger honom här. Jag får dock känslan av att Conrad håller honom högt när man pratar om Frankrike osv för hästen. Det skall också tas i beaktning att om hästen inte hade galopperat i dessa starter så är det inte säkert att han hade fått starta här. Står med andra ord bra inne på ”pengarna” i mina ögon.

  Hästen har visat fin kapacitet över kort och medeldistans men från stallet tror man hästen är lika bra över lång. Spår 1 är kanske inte optimalt men han kan öppna så står han på benen borde han kunna hålla upp ledningen. Då tror jag Conrad kör där så länge lampan lyser och att hästen har en bra chans. Just nu spelad till 7% så får detta räknas som ett skrällbud men jag släpper honom inte även om han skulle landa på 25%+.

  Detta var mina tidiga tankar inför V75 från Jägersro. Jag hoppas de kan vara till hjälp för någon i jakten på sju rätt!

  Som vanligt önskar jag er lycka till med liret oavsett om ni spelar med mig, själva eller med någon annan.

  Vi ses i vinnarcirkeln!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube