V75 Hagmyren - Tankarna avdelning för avdelning

Äntligen helg och V75 igen. Vi har varit nära ett par gånger i rad nu men inte riktigt hittat hela vägen fram. Suget efter revansch är enormt och jag är rejält taggad inför helgens två V75!

Mina andelar till lördagens V75 hittar ni här:

Christians Hummertina - 255kr / 15 andelar

Christians Fiskelycka - 105kr / 20 andelar

Christians Bottenmete - 55kr / 25 andelar

V75 - 1

Klass 1 försök över 2140 meter voltstart.

2 Naheed kommer med toppform har 4 raka segrar i bagaget. Har vunnit båda loppen sedan man kom till Sverige och det med bravur. Senast fick man en sämre start från spår 1 och hamnade lite bakom ledarna. Detta tog man snabbt igen, gick fram i ledning och ledde i ohotad stil runt om. Jag tror inte vi sett botten i Oskar Berglunds häst och vi kan förvänta oss en bra prestation igen. Min första häst i loppet.

7 Iceland Falls är startsnabb och skulle kunna utnyttja springspåret till fullo här. Har fina farter i kroppen och Claes Sjöström brukar inte lägga några fingrar i mellan. Kommer man till ledning här så kör man nog där och då kan man bli svårfångad. Det korta upploppet på Hagmyren talar för att de där bakom måste göra sina drag tidigt, vilket gynnar ledaren. I detta fall Iceland Falls.

12 Galileo AM har väl kanske mest kapacitet i fältet men har också dragit ett tråkigt spår. Har varit ute mot tuffare motstånd än detta och bör inte ha darrat allt för mycket när man läste startlistan. Blir det bara lite tempo på loppet och ledaren inte får dämpa allt för mycket så har nog duktige Rikard N Skoglund löst sig en fin attackposition inför sista halvvarvet. Då kan det bita bra och man rundar många!

V75 - 2

Försök till diamantstoet över 2140 meter voltstart.

4 Marble Arch var ute och kvalade till Stochampionatet men gjorde bort sig direkt med galopp bakom bilen. Har sedan dess gjort två lopp där man sett strålande fin ut så formen verkar det inte vara några bekymmer med. Otur i arbetet helt enkelt. Man är snabb ut ur volten och även om spåret är snävt så hittar man sig nog en fin position. Skulle kanske till och med kunna försöka överta. Med en formtoppad Carl Johan Jepson i sulkyn så tror jag man är långt framme här.

14 Unique Juni är bästa hästen i fältet och i senast starten var man ute mot några av de tuffaste stona i Sto-EM. Fick ett tufft upplägg med dödens utanför Conrads Rödluvan men bjöd ändå upp till kamp. Krafterna tröt sista biten och man föll bakåt i fältet. Insatsen var mycket bättre än placeringen visar. Formen bör vara fortsatt god och fältet här är inte i närheten av den klass hon mötte sist. Står med ett tråkigt spår men klarar av att göra jobbet så Westerholm kommer nog köra offensivt. Då blir hon tung att stå emot!

13 Anita Roc är ett spännande skrällbud. Har höga toppar men också djupa dalar. När man tävlar på topp så kan man absolut sluta långt fram i detta fältet. Nu drar man av skorna igen och knäpper på en hybridvagn. Kaj Widell i sulkyn kör oftast offensivt och klaffar det lite och Anita Roc har en bra dag så kan man absolut utmana de bästa här.

V75 - 3

Klass 2 lopp över 2140 meter autostart.

4 Brunello Hall trivs i spets och gör sina bästa lopp därifrån så här kommer man nog ladda för att iallafall försöka överta ledningen. (Finns en ruskigt snabb häst invändigt i form av 2 Bo Diddley som tar hand om täten initialt.) Det var ett tag sedan man startade så man kan väl sätta ett litet frågetecken kring dagsformen men samtidigt så verkar hela stall Bergh ha toppform. Står fint inne i loppet och måste med på kupongen.

7 One Kind Of Art har brottats med tråkiga utgångslägen på slutet men hanterat det exemplariskt och ändå lyckats vinna. Har hittat nya växlar på slutet och har för kapaciteten inte alls tillräckligt med pengar på kontot. Nu spår 7 och man kommer tidigt befinna sig i den främre träffen, kanske utvändigt ledaren. Klarar grovjobbet och kommer bli tuff att ro på för övriga.

Skrällen skulle väl kunna vara 2 Bo Diddley som kommer komma till spets. Väljer man att köra där och svara ut de utvändiga så skulle man kunna leda runt om. Vida spår i klass 2 har ofta visat sig förödande och lägg där till det korta upploppet. Varför inte?

V75 - 4

Kallblodslopp över 2140 meter autostart.

4 Spikfaks fortsätter visa fina takter och vinner gång på gång. Spår 4 i andra volten är väl inte optimalt men motståndet här skrämmer inte mycket heller. Chansen är god att man får överta ledningen i tidigt skede och därefter leder man nog hela vägen in i mål. Det skulle väl kunna vara trafikproblem, galopp eller sjukdom emot, annars vinner man nog bara detta. Klar första häst!

10 Valle Hugo besitter fin kapacitet och är en stark häst som klarar av att göra grovjobbet. Skulle eventuellt kunna komma upp utvändigt ledaren och försöka sätta upp ett tempo. Formen är dock lite oklar då man inte sett helt topp ut på slutet, så kan vara så att man vill köra i ryggar och då kan det bli långt fram om ingen annan orkar pressa favoriten.

11 Månremus har utvecklats rejält på slutet och har fått betalt för det med några pallplatser och ett par segrar. Möter kanske lite för tufft denna gången och utgångsläget är inte det bästa. Men kan man få en fin resa i ryggar så kommer man nog spurta förbi många tillslut ändå!

V75 - 5

Bronsdivisionen över 2140 meter autostart.

2 Valiant Dream gjorde en fin vår i Sverige och spenderade sedan sommaren i Finland där man fortsatte prestera bra. Nu tillbaka på svensk mark och formen verkar vara på topp. Det är en häst som öppnar snabbt och som trivs i spets så det är dit man vill. Väl där så kan man bli svårfångad. Tidig på min kupong!

4 Merritt är en häst som jag har en liten förkärlek till. Var ständigt underskattad förr och man kunde tjäna bra med pengar på honom. Nu verkar kollektivet ha insett kapaciteten i hästen och spelprocenten brukar landa där den skall. Öppnar inte jättekvickt utan brukar leta ryggresor. Har en rejäl avslutning att tillgå och fäller många här bara det blir lite tempo på det.

5 Wingmaster får bli min skrällvarning igen. Varnade för hästen senast när han vann från rygg ledaren. Motståndet nu är likvärdigt då och får man ett liknande upplägg som sist så kan det gå vägen igen. Tar man några hästar här så tycker jag man kan plocka med Kim Eriksson med Wingmaster.

V75 - 6

Gulddivisionen över 1640 meter autostart.

2 Antonio Tabac har en rejäl speed den första biten och trivs med att gå i ledningen. Här kommer det laddas! Fyra senast mot likvärdigt motstånd från ett lite tråkigare spår 9 men roligare förutsättningar nu. Skulle man nå ledningen så kan man leda detta runt om. En av de mest bäst chans på segern i loppet.

3 Milligan’s School har blandat och gett lite på slutet men senaste insatsen var exemplarisk. Formen verkar vara på topp igen och utgångsläget är fint här. Man är startsnabb så att hitta en fin resa skall inte vara några bekymmer och då blir man tuff att tas med. Måste räknas med god segerchans.

6 Missle Hill kommer med två raka superprestationer i bagaget och har verkligen hittat formen rejält. Kan blixtra ut bakom startbilen och med lite flyt skulle man kunna ta hand om ledningen. Når man den så är blir man nog väldigt svår att bräcka. Ledningen är dock inte ett måste utan man fungerar också okej bakifrån och skulle kunna spurta hem en seger. Min tipsetta i en jämn och svårläst gulddivision.

V75 - 7

Silverdivisionen över 2640 meter autostart.

6 Vagabond Bi testades mot riktigt tufft motstånd senast i Sundsvall Open Trot och gjorde inte alls bort sig. Nu debut i silver och motståndet känns på pappret som en överkomlig uppgift. Lång distans är ett plus och från spår 6 kan man hitta en fin ryggresa. Det kommer räcka långt för hästen besitter sedan en rejäl spurt den sista biten och jag tror att man kommer dundra förbi de flesta. Klar tipsetta!

7 Sir Henry P.Hill vann senast i klassen från en ryggresa bakom Coogan. Fick draghjälp långt in på upploppet och sedan spurtade man förbi motståndarna. Fint taktiklopp från Rikard N Skoglund då och jag tror man letar samma upplägg igen. Lång distans är bara ett plus och med rätt rygg så kommer man vara långt framme vid mållinjen.

11 Ribaude får agera skrällen i loppet denna gång. Spåret är inget att hänga i granen men nu ryker skorna igen. Trivs med tuffa lopp och avslutar alltid rappt. Carl Johan Jepson som som sagt verkar ha hittat formen igen sitter i jollen och smyger nog så långt det går. Skulle kunna räcka om allt klaffar!

Mina andelar till lördagens omgång hittar ni längst upp på sidan.

Välkomna att gunga in nästa sjua tillsammans med mig!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips