Tisdags V75 från Jägersro 28/7 - Hugo Åbergs » 26 juli | Christian -…

Tisdags V75 från Jägersro 28/7 - Hugo Åbergs

V75, på en tisdag? Kan det bli bättre? Ja, kanske när avdelning 6 är Hugo Åbergs Memorial med Elitloppsklass.

Vi ser ut att få högklassig underhållning på tisdagkvällen, och ännu roligare blir det med en liten lapp eller två i handen.

Mina andelar till omgången finner ni här:

Christians Hummertina - 255kr / 10 andelar (unik)

Christians Fiskelycka - 105kr / 20 andelar

V75 - 1

1640 meter autostart och 200.000kr till vinnande ekipage.

1 Southwind Queen som galopperade senast är snabb ut bakom bilen och skulle kunna försvara innerspåret här. Trivs i spets och kapacitet finns i hästen att leda detta runt om.

4 Osterc är främsta motbudet om spetspositionen och vi kan nog vänta oss viss körning inledningsvis mellan dessa två. Osterc har inte riktigt levt upp till de förväntningar som ställdes på hästen sedan den kom till Sverige. Men det tar tid att ställa om sig och än har hästen bara tävlat i Sverige i 4 månader. När det väl klaffar så är detta en ruskigt bra häst!

3 Empire vann årsdebuten efter lite längre vila. Hästen klarar de flesta distanser men känns mer stark än snabb. Skulle gynnas av högt tempo och körning. Då biter det bra sista varvet! Går det lite för långsamt så är detta en även häst som skulle klara av att gå fram och sätta upp tempot och orka hela vägen.

V75 - 2

3-åringar skall springa 1640 meter i Breeders Course.

2 Önas Prince har sett strålande ut på slutet. Kan öppna bra bakom bilen och med spår 2 ser förutsättningarna minst sagt bra ut. Man trivs över distansen och vann för två starter sedan från ledningen på en 11.5 tid. Tar man ledningen så blir man hästen att slå!

4 Bolero Gar är en tuffing som kanske inte öppnar supersnabbt men är desto starkare. Vann utvändigt ledaren senast över distansen och hade då haft kortare vila. Med det loppet i kroppen så kommer man inte vara sämre här. Skulle kunna sätta upp tempot och tugga ner motståndarna på ren styrka.

3 Philosopher är snabb bakom bilen och skulle kunna hitta en bra resa härifrån. Det är en häst som inte är helt att lita på, ena dagen glänser man och kan slå de flesta, andra dagar galopperar man helt provocerat. Kan gå om man sköter sig!

V75 - 3

2140 meter autostart med hästar som tjänat mellan 100-450.000 som får komma till start.

1 Giardano Soa har vunnit över 60% av sina starter och det verkar som att Björn Goop har fått ordentlig ordning på denna hästen. Gillar distansen, öppnar bra, spår 1 och trivs i spets. Utgångsläget kunde knappast vara bättre och man skulle kunna leda detta runt om. Skall dock noteras att motståndet nu är lite tuffare än man är van vid.

2 Eclipse AM såg fin ut senast när man tidigt gick fram och övertog ledningen. Ledde sedan runt om och vann på en fin 13.3 tid. Kan man upprepa den prestationen här så blir man svårslagen.

5 Knowledge’em kördes offensivt senast och det räckte nästan hela vägen. Knappt slagen av en smygkörd. Fin styrka i hästen, klarar av att göra jobbet. Är nästan alltid med där framme när det skall avgöras och jag tror inte detta kommer vara ett undantag. Kan vinna detta.

V75 - 4

1640 meter autostart fortsätter V75 omgången.

1 Zlatan Knick är snabb ut och har fått ett fint spår 1 här. Håller troligtvis undan till tät och där kör man sedan så länge lampan lyser. Trivs i spets och kan leda detta runt om.

9 Zeppelin Kyu Bar gjorde två försök i Sverige och det fungerande inte alls. Har sedan dess gjort två starter i Italien och vunnit båda. Nu är man tillbaka på svensk mark och jag misstänker att Gocciadoro har funderat över vad som gick fel senast. Hästen besitter ruggig kapacitet och får man bara det att stämma så finns absolut potentialen att smyga med och vinna här.

12 Zaffiro Roc har gjort 3 starter i Björn Goops regi och vunnit två av dem. Har en hög kapacitet och trivs över distansen. Inga problem med att gå bakifrån men från spår 12 finns ju risk för trafikproblem och att det blir lite för långt fram. Skulle det klaffa lite så har man dock en fin avslutning och det brukar bita bra i sista sväng.

V75 - 5

2140 meter autostart för hästar mellan 200-1.250.000 intjänat. Stor favorit i skrivande stund är Robert Berghs, Ivory Di Quattro.

3 Ivory Di Quattro är ingen startraket bakom bilen men besitter istället en rejäl styrka. Kommer säkerligen köras offensivt igen och försöka överta ledningen tidigt. Kostar det inte allt för mycket så är chansen god att man sedan leder resten av loppet. Har varit topp 2 i 13 av 14 senaste löpen (för den statistik tokige) och det är väl egentligen när kusken kört bort hästen som man hamnat på plats 2. Bra chans!

4 Azimut gör debut i Sverige efter en snabbvisit i Frankrike. Kom trea på Vincennes senast på en fin 12.3 tid efter en resa i rygg på ledaren. Blev frånåkt på upploppet av en stark vinnare. Har innan dess vunnit en del i Tyskland. Skall man ha chans här så tror jag det måste bli rejäl överpace. Däremot platsspelet skulle kunna locka om oddsen ser okej ut!

2 Zaire Wise As ser jag som värst emot favoriten. Inte heller någon som öppnar supersnabbt bakom bilen men brukar komma i ett andra skede och överta. Trivs i täten men kan också gå bakifrån. Skall man gardera favoriten så bör detta ekipage vara tidiga.

V75 - 6

Omgångens höjdpunkt, Hugo Åberg Memorial med 1.609.000 till vinnaren. Högklassigt lopp över sprinterdistansen 1609 meter och hästarna på start hade nog samtliga kunnat starta i årets Elitlopp.

4 Double Exposure som är snabb ut bakom bilen försöker nog nå ledningen direkt här. Där trivs man och vill säkert försöka behålla den positionen. Snabbt fram och pressar på utvändigt är nog 1 Cokstile som med hjälp av sin startsnabbhet ser till att inte bli fastlåst. Dessa två ekipage delar nog på ledningen, den ena utvändigt den andra in i första sväng.

Andra och tredje ytter hittar vi nog min etta och tvåa i loppet. 2 Tae Kwon Deo som galopperade i Elitloppsförsöket men i starten efter, direkt visade vilken enorm kapacitet hästen besitter när man rundande fältet från bricka 12 på 1640 meter. 5 Vitruvio som gjorde en enorm insats senast när man vann Kymi Grand Prix.

10 Ecurie är en häst utöver det vanliga och han slutar aldrig att imponera. Har ännu aldrig förlorat på sina 11 starter i livet. Nu har man fått spår 10 här mot några av de bästa över sprinterdistans. Jag väljer att tro att detta blir för övermäktigt, till och med för Ecurie D.

V75 - 7

3140 meter voltstart avslutar tisdagens V75 omgång och här tar vinnaren hem 250.000kr. Har hästen tjänat över 600.000kr får man starta på 20 meter tillägg och över 1.500.000kr så startar man 40 meter bak.

1 Unoicsdue Gnafa är i skrivande stund stor favorit här. Hästen har visat imponerande prestationer på slutet och står perfekt inne på pengarna här. Han klarar alla distanser och det kan vara så enkelt att man leder detta runt om. De där bakom måste iallafall vara ruskigt bra för att slå honom.

På 20 meter tillägg hittar vi en riktig tuffing i form av 6 Etenclin. Hästen trivs ypperligt över lång distans och har varit ute och vunnit både i Holland och Frankrike. Robin Bakker som oftast styr hästen sitter bakom även nu och det är en kusk jag har stor respekt för. Hanterar man bara den svenska volten så är man snabbt förbi framspårshästarna.

Även 9 Vikens High Yield finner vi på 20 meters tillägg. Hästen behöver väl knappast någon närmare presentation, kapaciteten är väl känd i detta laget. Det är en maskin som går ut och gör jobbet i princip varje start. Även här så har det oftast varit styrningen som lett till förlust på slutet. Hanterar alla distanser och vill säkerligen vara med och fightas om segern här!

Mina andelar till omgången finner ni längst upp på sidan. Välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips