Tidiga tankar inför V86 Lindesberg 1/7 » 28 juni | Christian -…

Tidiga tankar inför V86 Lindesberg 1/7

Miljonchansen mitt i veckan, V86. Denna gång från Lindesberg med en lite tråkig första avdelning (spelmässigt), endast 6 hästar. I övriga lopp tror jag mig dock finna några darriga favoriter, så trots inledningen så tror jag vi kommer få se en hög utdelning. Den tycker jag vi tar del av! 

Mina andelar till veckans V86 finner ni här

Christians Hummer - 255 kr / 12 andelar (exklusiv)

Christians Metspö - 105 kr / 15 andelar

V86 - 1

4 Iggy B.R har härdats emot tuffa hästar på slutet. Galopperade senast på upploppet men såg innan dess ut att ha fin fart under hovarna. Vann övertygande starten innan. Ser ut som lämpligt motstånd här och känns som en mycket god segerchans.

1 The Bald Eagle
är snabb ut och vill till ledningen. Ledde senast runt om och såg mycket fin ut i den starten men har sen dess vilat och frågan är om inte man behöver ha detta loppet.

2 Surf'n Turf
är även han snabb ut och kommer säkerligen satsas emot täten. Har sett lite ringrostig ut i formen och inte alls presterat som man gjorde i vintras men blixtrade till i maj och vann på ett fint sätt. Förstärkt med Kihlström upp nu och ekipaget har vunnit tillsammans förr. Skall tas på allvar.

Varnar för 5 Galileo AM som bör finnas med vid gardering. Hästen skulle gynnas av körning här och kan då avsluta rappt. Färre hästar att runda nu än i senaste starterna (då man inte riktigt hunnit fram) och hästen blir att räkna med vid upploppets början.

V86 - 2 

10 Exaudio Vici var riktigt stark senast. Då gick man nästan hela 3000 meter i dödens och kunde ändå på upploppet sedan rycka ifrån konkurrenterna. Tog ett par galoppsteg när man fick press på sig utvändigt men Jorma lyckades få hästen att hitta travet igen. Örjan sitter upp denna gång och det ser jag inte som något kuskminus.

9 Cobbys Nana
som mött tuffa hästar har gjort fina insatser hela våren och har nu äntligen börjat få lite utdelning för dem. 5 pallplatser på 7 senaste starterna och formen verkar vara på topp. Senast så galopperade man dock två gånger, tillsynes helt oprovocerat. Man slänger på kängorna igen och om det är pga galoppen, slitage eller båda låter jag vara osagt. Tycker inte det är något jätteminus med skor på Cobbys Nana utan hon presterar bra även med skor.

14 Let's Go Ernie
har sett fin ut hela året och verkligen visat hur stark man är och att man klarar av lång distans. Tråkigt spår nu men man rycker framskorna och jag tycker aldrig man skall räkna bort denna häst som ofta är med där framme när det skall avgöras.

12 Bear Hope
har inte visat något speciellt i årets två starter men att det finns en hög kapacitet i hästen det vet vi. Ser väl kanske ut att trivas bäst på medeldistans men har även visat att man kan hantera lång distans. Sticker inte procenten iväg på grund av gubben i sulkyn så tycker jag det är ett roligt skrälldrag i en avdelning där de två bästa hästarna på slutet visat tendenser till galopp.

V86 - 3 

4 Oblivion öppnar inte super raskt men kan avsluta riktigt rappt. I senaste starten på Solvalla vann man efter att få smyga med långt bak i kön och sedan avsluta på ett imponerande sätt. Vill nog helst ha ryggar att gå i här så taktiken blir nog att falla bakåt i starten och hitta en fin resa. Upprepar man senaste startens insats så har man en god chans här.

1 Konark F.Boko
fick stryk senast på upploppet av Oblivion men fick då en lite tuffare resa. Hästen verkar gå bäst i ryggar så frågan är hur Goop som sitter upp för första gången lägger upp taktiken.
Kapacitet finns för att leda detta runt om så ett alternativ skulle kunna vara att försvara innerspåret. Hästen har på karriärens 6 starter aldrig varit utanför pallen men heller aldrig vunnit. Kommer första segern här tro?

2 Hennessy AM
visade på en ruskig speed i sin avslutning när man senast tog sin första seger i karriären på Biri. Har visat på bra farter även i USA och hästen verkar besitta en fin kapacitet.

Jag tror att man kommer långt på dessa tre hästar i denna avdelning, där bakom känns det sedan vidöppet. 

V86 - 4

På förhand ett jämnt och svårlöst kallblodslopp över 1640 meter. Bästa hästarna befinner sig på 20 meter tillägg. Här tror jag det krävs många streck.

6 Tekno Lynet
gjorde en imponerande insats från ledningen senast. Första gången barfota runt om då och det fortsätter man även med till denna starten. Har varit lite ojämn i sina insatser tidigare och inte riktigt varit att lita på. Kan blixtra till ena starten och starten efter vara lite på andra tankar. Får ändå tipsetta på spåret.

15 Bol Brage
har en fin kapacitet och gör oftast bra insatser. Spåret nu känns iskallt med många hästar att runda och tillägg att fixa över kort distans. Skulle kunna gå och hästen bör inte lämnas utanför om man garderar.

3 Faxmar
blir min skrällvarning. Avslutade fint senast på Rättvik bakom en överlägsen Tekno Lynet. Kan från framspår här hitta en fin resa igen och förhoppningsvis hitta ut över upploppet och ge
de övriga en match. 

V86 - 5 

8 Missle Hill var ute i Elitloppet senast, kom tvåa i försöket och sedan sexa i finalen. Hästen kan öppna riktigt snabbt och kommer troligtvis hitta fram till ledningen ganska tidigt här. Kommer man till ledningen utan att ödsla allt för mycket så blir man svårfångad för övriga. Spår 8 är absolut ett stort minus men jag tror att hästen tillsammans med kusken löser detta. Spik!

Motbuden är väl främst 4 Romanesque som avslutade på fint sätt och tillslut vann ganska enkelt senast. Hästen börjar bli lite till åren men visade senast att man fortfarande kan vara med och tävla emot de bästa. 5 Diamanten som kan öppna bra och som trivs i täten lär vara den som sitter där in i första sväng. Tror dock inte man är villiga att svara om Missle Hill kommer fram utvändigt och ställer frågan.

V86 - 6

5 Arturo Beach ser ut att bli jättefavorit här i skrivande stund, vilket kanske inte är mer än rätt. Senaste insatsen med Marc Elias i sulkyn var exemplarisk. Då man inte kunde vinna något i starten letade man sig snabbt fram och övertog istället. Därefter ledde man i fin stil runt om och gick ifrån ohotad på upploppet. Hästen ser ut att besitta fin kapacitet för klassen och det ser ut som en lämplig uppgift här.

2 Olympic Blue Ship
som kan öppna skulle kunna försvara sitt spår och ta ledningen här. Nås ledningen utan att för mycket energi ödslas så har hästen kapaciteten att leda detta fält runt om.

4 Swift Diva
galopperade i senaste starten när man testade barfota för första gången. Gjorde innan dess tre riktigt bra insatser som visar på att det inte är några fel på formen. Skorna åker på igen till denna start och hästen blir att räkna med. Skulle gynnas av lite tempo och en rygg att gå i. Hästen har en riktigt bra spurt och skall inte räknas bort fören mållinjen passerats.

Dessa tre höjer sig lite över de övriga och där bakom är det jämnt. Kan krävas många streck för att ta sig förbi denna avdelningen.

V86 - 7

2 J.J.Another Vinn vann på ett fint sätt senast. Rundade fältet tidigt från spår 12 och tog plats i dödens. Därifrån tuggade hon sedan ner ledaren och gick ifrån fältet på upploppet. Uppvisning!
Framspår nu och man kan få tag på ledningen direkt, kan då leda länge och blir hästen att slå. Får min tipsetta.

11 Dallas AS
har en fin avslutning och kan runda många tillslut här. Har lite svårt för att sätta nosen först men har varit ute mot lite tuffare gäng på slutet så detta ser jag som en mer passande uppgift.

14 Cactus
startade i vintras och hade sedan uppehåll tills för ett par veckor sedan. Vann direkt i comebacken från dödens. Såg fin ut och lär gå framåt med det loppet i kroppen. Måste nog styras framåt tidigt för att ha chans här, så skulle kunna bli en dödens position igen. Har det inte kostat för mycket så är man bra med i matchen. 

V86 - 8 

4 Beartime avslutade fjolåret på mycket fint sätt med 9 pallplatser på 10 försök. I årsdebuten på Åby såg man fin ut, inget att klaga på och spurtade fint tillslut men blev fast med lite sparat.
Går nog framåt med det loppet i kroppen och med ett fint spår 4 här tror jag på bra chans att ta årets första seger här.

3 Twigs Ceasar
har gjort det bra på slutet. Har förlorat med ett huvud senaste två starterna och nästa seger ligger på lut. Klarar av att göra grovjobbet själv vilket är tur då det finns stor risk för att man hamnar i dödens här. Avslutar rappt och kommer garanterat vara med där framme när det skall avgöras.

2 Ganyboy
är en stark häst som trivs över lång distans. Har varit ute emot tuffa motståndare under våren och gjort det bra. Känns lite lättare emot nu än man är van vid och jag bedömer segerchansen högre än de nu spelade 5%. Ganyboy skall inte nonchaleras här och med offensive Kaj Widell i sulkyn så tror jag man är långt långt framme.

Andelar till system som bygger på dessa tankar finner ni längst upp.

Nu kör vi! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
100% upp till 100 SEK
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej hej Känslan vi går in med inför denna vecka är BRUTAL! Sjuan satt återigen i lördags och denna gång var det Stenbergs A La Carte som levererade ... Läs travtips

Förra veckan V86 slutade med 7 rätt på båda systemen. Det är dags att ta revansch och det tänkte jag göra omgående! V86 ställer ut med riktigt ... Läs travtips

Avdelning 14 Waikiki Silvio var inte speciellt bra i årsdebuten senast. Har hög kapacitet i grunden och bör räcka långt, dock ett frågetecken. 11 ... Läs travtips

En riktigt stjärnkväll väntar, med finbesök av många kanoner när V86 nu ska avgöras på världens bästa travbana Sundbyholm Äntligen dags för en av ... Läs travtips

V86 14 Waikiki Silvio var ganska blek i comebacken men har nu fått vila igen och har ett fint läge. Hästen visade prov på fin styrka ifjol, men ... Läs travtips

Det är klass rakt igenom i onsdagens V86-omgång från Sundbyholmstravet. Fyraåringstestet erbjuder oss flera toppar, men inte blir det väl någon ... Läs travtips

V86 1 Här tycker jag att det är rätt favorit, 4 Waikiki Silvio är en mycket fin häst med bra kapacitet. Anmäld barfota runtom nu, dessutom har Björn ... Läs travtips

Onsdag har det blivit innan analysen blivit skriven, snart lite sömn, lite träning. En kortare tripp, lite god mat och sedan förhoppningsvis njuta av ... Läs travtips

8 rätt förra veckan på min Rasmus Stänkare och cirka 4000kr/andel. Grattis till er som var med! 6 rätt i lördags och sen full pott på GS75 på ... Läs travtips

V86 onsdag 15/7 Eskilstuna 7 rätt på GS75 i söndags igen, nu tar vi nya tag inför kvällens spännande V86 omgång. Här är det semestertider och nu ska ... Läs travtips

V75 1Öppet lopp inleder omgången och här gäller det att strecka på. 1 Tycon Broline är en väldigt kapabel häst som inte riktigt fått till ... Läs travtips