Tidiga tankar inför V75 Färjestad 3/7 - Vi spikar oss ur guld

Förra helgen blev det succé när vi äntligen fick smälla dit sjuan igen. Christians Hummertina var det denna gång som gungade in en ny sjua.

Denna vecka är det Färjestad som står som värd för V75 och de vanliga klassloppen kryddas med E3 finalerna. Mycket hög klass på underhållningen med andra ord. Känslan är riktigt go inför omgången och jag hoppas på en ny succé med ännu bättre utdelning.

Mina andelar inför omgången:

Jag och Niklas Lindstedt sätter också ihop en gemensam andel där vi kombinerar våra tankar.

V75 - 1

Final bronsdivisionen över 2140 meter autostart.

Lite konstigt streckad avdelning i skrivande stund och det ser vi såklart som positivt.

10 Admiral As drar mycket streck och skall väl så i och för sig göra, men startgaloppen senast oroar. Kapacitetsmässigt är det inga frågetecken om att hästen står högt i fältet men det finns inget utrymme för krångel här. En både stark och snabb häst som klarar de flesta uppläggen. Står man på benen så slutar man långt fram.

2 Riptide R.D. kan öppna snabbt bakom bilen och skulle kunna ta hand om ledningen här. Kommer man dit så hoppas jag att man väljer att köra där. Hästen har härdats mot tuffa hästar hittills och skulle mycket väl kunna leda detta loppet runt om.

9 Morotai Degato skulle kunna smälla till här. Startsnabb kuse som också har styrkan. Får snabba ryggar att gå i här och vill det sig väl så kan man få en sen lucka. Har en ruskig speed att spela ut tillslut och det kan räcka långt, väldigt långt!

V75 - 2

Klass 2 final över 2140 meter autostart 

1 Illfindmywayhome har spökat lite tidigare men det verkar nu som Redén fått lite ordning på honom. Kan öppna snabbt bakom bilen och lär laddas mot tät. Når man dit utan allt för utdragen körning så kan man leda detta loppet runt om. Kapacitet finns i hästen när han sköter sig.

5 Global Attention krånglar också endel och kan ställa till det med galopper för sig. Bilstart tror jag är ett plus och dessutom ett bra spår. Kan öppna okej men får fokusera på att hitta en vettig position till att börja med. När Mats sedan tar högertöm så tror jag man rundar många.

9 Kissinger Boko har jag haft lite svårt att ta till mig men han fortsätter bara övertyga. Nu är det final och man drog ett bakspår, såklart ett minus speciellt mot bra hästar men med fin resa är det inte alls omöjligt att man löser det. Kan öppna snabbt och dunder har en snabb rygg att gå i från start så det borde gå vägen!

V75 - 3

Försök gulddivisionen över 2140 meter autostart.

I den tredje avdelningen kommer preliminära lappens första spik. På förhand tycker jag detta står mellan två hästar och väljer därför att ta ställning.

1 Click Bait som är snabb ut lär ta hand om spetspositionen redan från start. Jag tycker hästen har visat på fin form och även om kort distans kanske är att föredra så visade man senast att även medel är en rolig gren. Jag tror man är riktigt sugen på att vinna här och Per lär ladda för att leda detta runt om. Möter såklart bra hästar men på en snabb Färjestadsoval tror jag man kan rinna undan.

Värst emot är 10 Handsome Brad som kommer med ruggig form. Jag tror dock att man kan få göra jobbet om man skall vinna och då kan Click Bait bli tuff att ta ner.

V75 - 4

E3 final för ston över 2140 meter autostart.

Riktigt spännande E3 final där utgångslägena gjort det hela ännu mer intressant.

2 Lacille Boko från stall Svante Båth skall såklart räknas mycket tidigt. Har ett bra spår här och kommer sitta bra till direkt från start. Skulle eventuellt kunna överta efter en bit men fungerar annars bra även bakifrån. Har en fin speed tillslut om man får spara den. Med sina 5 segrar på 7 försök så talar mycket för att detta är en speciell häst med framtiden för sig.

4 Glorious U.M. är också det en lovande häst från stall Svante Båth som kommer vinna många lopp i framtiden. Vann ganska enkelt i uttagningsloppet efter att ha tagit hand om täten. Skulle mycket väl kunna bli samma upplägg här och får man då stall kollegan utanför sig så kan loppet mycket väl vara låst.

5 Black Magic Eyes måste med på lappen. Örjan som sitter upp har alltid ett finger med i spelet när det vankas stora pengar. Mer ofta än sällan vinner han! Hästen gjorde en fin insats till andraplatsen senast och fick då stå för en hel del jobb. Kan Örjan få till en snällare resa nu så kommer det bära långt.

V75 - 5

Klass 1 final över 2140 meter autostart.

Återigen tycker jag två hästar sticker ut och jag kommer ta ställning. 5 Zorro Wind såg kanonfin ut senast från ledningen. Skor den gången som nu åker av igen och mycket talar för ännu en kanoninsats. Örjan som jag håller högre än Mika Forss hoppar dessutom upp i sulkyn och jag tror att Örjan kör sig till spets och sedan är loppet över.

Värst emot står 1 Aragorn As för. Försökte utvändigt senast över kort distans men räckte inte till då. Längre distans nu och det talar för Nurmos springare. Innerspåret är dock inte optimalt då hästen är något seg ut från start och det kan lätt bli en fälla här.

V75 - 6

Final silverdivisionen över 2140 meter autostart.

2 Born Unicorn såg verkligen toppen ut senast och har sett väldigt fin ut en längre tid nu. Upprepar man senaste prestationer så vinner man nog bara detta. Skall såklart spelas som favorit här, speciellt nu när spåret blev så bra. Har dock blivit lite väl stor favorit i mina ögon och därför väljer jag att gardera med några motbud.

Först och främst så tycker jag att 9 Cab Lane utmanar. Hästen kommer med kanonform och går från alla positioner. Bör komma igenom smidigt från bakspåret med sin startsnabbhet och hitta en position för en fin resa. Kan sedan avsluta vasst och borde kunna utmana favoriten över upploppet.

4 Viking Brodde tycker jag blir bättre och bättre för varje start. Har samlat ihop till en ny seger snart och vad skulle passa bättre än i finalen. Stark häst som skulle gynnas av lite tempo och att sedan få gå tillslut. Skulle mycket väl kunna räcka till här!

V75 - 7

E3 final för hingstar och valacker över 2140 meter autostart.

Riktigt rolig E3 final avslutar veckans V75 och det ser ut som en jämn historia.

6 Incase Of Fire som aldrig har varit sämre än tvåa ser ut att bli knapp favorit här och skall kanske vara det. Detta är en häst som utvecklas fint från start till start och som hittills alltid gjort bra lopp. Jag tror inte detta kommer vara något undantag utan hästen kommer i toppform och åker till Färjestad för att vinna.

5 Felix Orlando är en häst jag tror mycket på här. Per Nordström måste väl anses som en av de bästa i Sverige på just unghästar och han kommer här med en startsnabb hingst. Lär ladda mot ledningen och sedan försöka leda fältet runt om. Kan mycket väl gå!

1 Indomenio Sisu kan även han öppna bra och lär vilja vara med och fightas om ledningen initialt. Lyckas man försvara sig utan att det kostar allt för mycket så kan man leda länge.

Jag kommer strecka på lite i den sjunde avdelningen då det handlar om jämna hästar och hur loppet blir kört kommer bli avgörande.

Dagens Dubbel

Rak

DD1 - 2 Born Unicorn
DD2 - 6 Incase Of Fire

Kombinerad

DD1 - 2,4,9
DD2 - 5,6

Detta var mina tankar inför lördagens fin-fina V75 omgång från Färjestad. Tankarna kan såklart ändras fram till spelstopp.

Vill man vara med och spela med mig så finns andelarna längst upp på sidan eller HÄR

Nu gungar vi in andra raka V75 sjuan!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips