Tankar till V75 Jackpottomgången från Halmstad 4/7 » 2 juli |…
  • Hem
  • Christian
  • Tankar till V75 Jackpottomgången från Halmstad 4/7

Tankar till V75 Jackpottomgången från Halmstad 4/7

V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill vi ta ändå och det tycker jag vi gör redan nu på lördag! 

Mina andelar till Jackpottomgången hittar ni här

Christians Hummertina - 255 kr / 10 andelar (exklusiv)

Christians Fiskelycka - 105kr / 20 andelar

Christians Bottenmete - 55kr / 25 andelar

V75 - 1 

2 Unoicsdue Gnafa gjorde första starten för Goop i Sverige senast på en 12,3 tid över 2140m. Öppnade raskt och fick ta hand om ledningen ganska omgående och ledde runt om, gick ifrån med halvvarvet kvar och det fanns egentligen aldrig något hot. Fått fina förutsättningar här med spår 2 och chansen är god att man tar hand om ledningen igen. Därifrån måste de andra vara riktigt bra för att slå honom. Bra chans här för andra raka!

4 Exclusive Matter
kan öppna bra, har fått ett fint spår och har vunnit från täten tidigare. Tror dock inte man lyckas ta hand om ledningen initialt här utan får nöja sig med att hitta en bra position. Avslutade riktigt starkt efter en resa i kön senast och spurtade in som tvåa. Klass 2 lopp då men skall inte räknas bort här utan kan nog vara topp tre om det bara löser sig lite längs vägen.

1 Farlander AM
har vunnit från ryggar i sina tre senaste starter och lär få en bra rygg att gå i på Unoicsdue Gnafa. Blir det lite tempo på loppet och man inte blir fast invändigt så kommer man absolut vara med och göra upp om det med sin starka avslutning.

7 Look Håleryd
har gjort bra prestationer i nästan alla årets starter. Avslutade starkt emot tufft motstånd senast och har avslutningen som sin styrka. Lottats till ett lite tråkigt spår här men hittar man bara
ner i en utvändig position inte allt för långt bak, så blir man att räkna med på upploppet. 

V75 - 2

1 Gangnam Style K. är en tuffing som trivs över lång distans. Jag gillade intrycket senast även om man inte rådde på ledaren. Fick en tuff resa i dödens men orkade ändå tuffa på till en andra plats.
Spår 1 nu och det kan bli en fälla. Hästen är inte så snabb ut och finns risk att man bli inlåst. Blir så inte fallet så är distansen ett plus och hästen är inte chanslös.

5 Matteo
har bara dundrat på och imponerade på mig senast när man visade att man även hanterar långdistans på ett bra sätt. Kan öppna bra bakom bilen och även om man inte kommer till ledningen initialt här så tror jag man söker sig framåt tidigt och övertar. Kostar det inte allt för mycket så tror jag man har bra chans att leda detta runt om sen.

6 Newport Beach
har ångat på i Tyskland och vunnit i princip allt man ställt upp i. Ingen startraket men har en desto vassare avslutning. Lite svårt att sia om hur hästen hanterar denna långa distansen men är det i närheten av lika bra som man hanterar medeldistans så blir man absolut att räkna med här.

11 Bonaparte
avslutade på fint sätt senast och har gjort bra insatser hela året. Aldrig varit ute över långdistans men får man smyga med i draget så har man en vass avslutning att tillgå. Björn Goop i sulkyn talar ju för att det blir taktikkört och då finns det absolut chans.

Överlag en jämn avdelning där många kan vara med och göra upp om det tillslut. Kan krävas många streck för att ta sig förbi. 

V75 - 3 

10 Man At Work som har fått ett iskallt spår 10 här är bästa hästen i fältet enligt mig. Har visat att man kan öppna bra men har också en ruskigt bra avslutning att tillgå.
Har haft lite svårt att sätta nosen först men för två starter sedan övertygande man stort och fick en efterlängtad och välförtjänt seger. Kan bli svårt att runda fältet från spår 10 här
men livsfarligt att lämna en sådan här häst utanför.

1 Sevilla
såg fin ut senast när man spurtade bra, kan man ha hittat tillbaka till formen igen tro? Motståndet är av högre klass här dock. Kan öppna bra och hitta ut i en bra position från spår 1 här. Inte varit ute så ofta på kortdistans men visade senast att man
även kan hantera det på fint sätt. Kan inte räknas bort här.

6 Zecchinodoro F.K.S
har sett fin ut i båda sina starter i Sverige. Öppnar inte supersnabbt men verkar trivas bra med ryggresor. Gick ifrån i sista sväng senast och det var egentligen bara Guilluame Boko kunde haka på någorlunda men Zecchinodoro F.K.S vann ändå relativt säkert.
Har kapacitet nog att vinna detta loppet och bör ses med en bra chans. 

V75- 4 

Ungdomslopp och spårtrappa, avdelningen känns på förhand vidöppen.

3 Power Vacation
såg fin ut fram tills galoppen senast och såg även fin ut efter galoppen. Har inte varit ute så många gånger i autostart så finns väl vissa frågetecken kring hur man hanterar det men kommer man iväg bra från ett fint spår 3 här
så kan det räcka långt.

7 Ies Juvel
har presterat bra i årets starter men inte riktigt räckt till. Har lite svårt att sätta nosen först. Hon är snabb ut och skulle kunna ta sig till ledningen även om spåret är lite långt ut.
Kapaciteten finns för att leda detta runt om men frågan är om vinnarskallen finns. Tidig på min lapp, snart dags för seger.

13 Make More Cider
är ruskigt snabb ut och trivs i täten. Inget som man kommer få nytta av här, utan kommer få kämpa från bakspår. Med lite tur längs vägen så tror jag ändå man har en bra chans att vinna detta tillslut. Hästen har sett superfin ut hela året och inget talar för att formen skall ha försämrats till denna starten. Magnus A Djuse sitter upp som är en av de bästa kuskarna i detta fältet, så stort kuskplus så sett. 

V75 - 5

6 Hossiana Boko öppnar sylvasst och lär laddas emot spets här. Ledde runt om i fin stil för två starter sedan, galopperade senast i sista sväng. Har kapaciteten att leda detta runt om absolut men jag tycker det finns lite frågetecken kring distansen. Hästen verkar gilla att springa i ett jämnt högt tempo och då kan det bli lite för långt här. Det finns fina hästar som är starka tillslut som kommer ligga i draget. Vågar inte lämna ensam på min kupong.

5 Argbiggan
verkar ha tagit ett kliv uppåt det senaste. Har gjort fina prestationer och fina tider emot tuffa hästar hela året och hållt sig topp tre i hela sju av nio senaste starterna.
Kan öppna bra men får nog svårt att hålla ut Hossiana Boko. Har visat att man klarar lång distans på fint sätt.

12 Princess S.W
är bästa hästen i fältet men har fått sämsta spåret. Tror ändå man har en bra chans. Kommer säkerligen köras framåt tidigt för att hitta en bra position, kanske dödens. Är iallafall tuff nog att gå i dödens och man skulle gynnas av
ett lite högre tempo här.

Spännande utrustningsändring på 4 Aura S.L. som rycker skorna till denna starten. Har inte visat sitt bästa jag det senaste men har en god kapacitet att tillgå och en uppväxling i utrustning här kanske kan ge en extra skjuts. 

V75 - 6 

2 Very Kronos gjorde det bra i guld-debuten näst senast och spurtade rejält till en tredjeplats. Har tidigare inte helt varit att lita på utan galopperat lite hipp som happ. Nu testar man att rycka skorna igen och resultatet tror jag kan bli antingen jättebra eller så blir det galopp. Kommer nog inte laddas mot ledningen här utan försöker hitta sig en position för att sedan spurta ner motståndet. Bra chans om han sköter sig.

3 Velvet Gio
är en tuffing som klarar av att göra jobbet själv. Gick i dödens senast men fick se sig besegrad av en för dagen helt makalös Handsome Brad. Alltid med där framme när det avgörs och har snart tjänat ihop till en seger.

6 Cyber Lane
som är ruskigt snabb ut, laddas nog mot ledningen här. Når man den så blir man hästen att slå. Anmäld barfota här och blir så fallet så är det lite extra intressant. Senast man ryckte skorna gav det ett bra svar, nästan en halv sekund över 2140m. Ger det samma svar här så tror jag man blir väldigt svårslagen. 

V75 - 7 

1 Velten Versailles kan öppna bra och kommer väl hålla ut konkurrenterna den första biten. Har haft det lite tuffare i år än förra året och inte riktigt orkat hela vägen. Har man gått framåt med två lopp i kroppen nu så har man bra chans att leda runt om men ser man ut som tidigare två starter blir det tufft med tuffa hästar utvändigt.

4 Ivory Di Quattro
tuggade ned Velten Versailles utvändigt senast hästarna möttes men fick tillslut se sig besegrad av en smygkörd The Real Star som passade på när favoriterna körde mot varandra.
Robert Bergh tryckte på lite för mycket lite för tidigt med Ivory i mitt tycke och gör förhoppningsvis inte om det misstaget här. Håller man lite på attacken så tror jag man har bra chans att vinna detta.

5 Ingo
såg riktigt fin ut senast. Kan nog laddas mot tät här och skulle kunna nå den om det klaffar lite. Hästen har fin form och når man ledningen utan att ödsla för mycket krafter så kan man leda runt om.

Varnar lite för 3 Lord Flax som visade väldigt fina takter 2018/2019 men dippade lite i slutet på förra året. Vilat sen dess och nu comeback. Har en hög kapacitet, tillräckligt hög för att vinna detta men finns frågetecken kring formen.

Mina andelar som bygger på dessa tankar hittar ni längst upp på sidan.

Välkomna! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips