Tankar inför V75 Halmstad - Barfotadansande vinnare?

  Trots favoritparad förra veckan så var undertecknad ute och cyklade rejält. Jag hoppas ni fick med er Lady Silver som jag tipsade om, och som var omgångens enda skräll. I övrigt inte mycket att hurra för i min analys.

  Nytt försök denna veckan när Halmstad ställer ut. Halmstad är en banan där spets känns lite extra bra, och hemmalaget brukar vara lite extra starka. Vi letar vinnare i främre träffen och med Halmstad som hemmabana med andra ord.

  Det lyser också illrött i startlistorna denna omgång och det är för att det nu är tillåtet att köra barfota igen. Håll koll på hästar som har gått bra med den balansen samt hästar som aldrig testat förut. Det kan göra hästarna många meter bättre än förra starten!

  Min andel som bygger på denna analys hittar ni HÄR.

  V75 - 1

  Försök Silverdivisionen, 2140 meter autostart.

  Spännande inledning på V75 med många fina hästar till start, och ett par riktigt roliga drag.

  3 Winner Brodde ser ut att bli favorit även denna gång likt förra. Insatsen senast lämnade dock en hel del att önska och den prestationen sitter fortfarande på min näthinna. Visst kommer barfota runt om och amerikansk vagn höja hästen men har hästen en sviktande formkurva så vinner man inte i detta sällskap. En svag favorit i mina ögon!

  3 Dominic Wibb ströks senast och fick en lite paus. Har tränats igång igen och stallet tror att han skall vara i ordning direkt. Han är vass från start och blir ännu lite kvickare nu när stövlarna åker av, och jag tror han sitter i tidig ledning här. Har det inte kostat för mycket skulle han kunna leda hela vägen.

  6 Major Ass visade att den fina formen fortsatt sitter där senast, och bör bli ännu lite bättre utan skorna. Hästen är inte speciellt beroende av något speciellt spår utan körs på styrka och skalle. Letar sig säkerligen fram till dödens tidigt och försöker brotta ner Dominic Wibb.

  Två hästar som ser ut att bli rejält bortglömda men absolut måste räknas är 10 Red Mile Brodde som alla skulle ha i Silverfinalen senast. Blev ett tufft första varv då och med tanke på att hästen inte rest speciellt bra så blev det svårt. Kortare resa denna gång vilket är positivt. Får han smyga med i ryggar nu så skulle han kunna fälla många. 11 Game Brodde har fina fartresurser för klassen. Utgångsläget är absolut inte det bästa, men får han åka med i bra ryggar så fäller han många tillslut. Peter U håller jag som ett litet kuskplus emot sonen när det handlar om hästar som måste köras på chans.

  V75 - 2

  2640 meter voltstart.

  Inget STL lopp och ibland gör det saker lite klurigare för oss. Hästar som vanligtvis inte möts, ställs emot varandra, och det blir svårare att jämföra dem. Kan det innebära skräll?

  10 Cassius Clay D.E. blir berättigad favorit här efter de senaste prestationerna som verkligen varit i fin stil. Hästen håller fortsatt formen och här är han anmäld första barfota bak i karriären. Blir det så, så är det hyperspännande i min bok. Den långa distansen ser jag som ett plus och även om han riskerar att få göra jobbet själv så skall han ses med chans att runda dem. Voltstart är dock ett frågetecken. Cassius Clay D.E. har inte gjort så många starter volt, och spår 4 är inte de bästa spåret. Stallet tror att han står, men jag lyfter det ändå som ett frågetecken på en häst som blir betrodd.

  1 Let Me In har aldrig gått barfota runt om och att Nordström anmäler honom så direkt i comebacken tycker jag är intressant. Hästen är stänkrädd och det kan såklart vara för att Nordström vill vara säker på spets. Samtidigt så tror jag inte han hade anmält utan skor om han inte hade hästen i ordning. Let Me In har tydligen gått ett jobb tillsammans med Önas Prince, det säger lite om vad Nordström tycker om hästen, inte sant? Skulle kunna leda runt om!

  2 Rustico tycker jag oftast är intressant, och inget undantag denna gång. Skorna ryker och spåret blev bra (härifrån sitter han i rätt spår direkt). Undviker Uhrberg bara dödens så tror jag att distansen är ett plus också. Jag ser framför mig scenariot där 6 Börtas Ankare träffar plankan och får positionen i dödens. I rygg på den sitter Rustico och Uhrberg kan ses i högern i slutet på sista sväng. Inte otänkbar segrare av loppet då.

  Miljonsmällen 9 Hamilton Atout plockas också med. Har haft en okej form ett bra tag nu men svårt att sätta nosen först. Cassius Clay D.E. behöver gå rätt tidigt för att runda denna gång, och skulle Kevin hitta den ryggen med Hamilton Atout så kan vi ha skickat majoriteten av bongarna i bingen redan i andra.

  V75 - 3

  Försök Gulddivisionen, 1640 meter autostart.

  Spetsvinnare letade vi och en sådan spikar jag i veckans guld. 3 Sweetman är sylvass från start och kommer sitta i spets in i första sväng. Väl där tror jag att man får styra tempot och sedan kan lätta tillslut. Magnus Djuse hoppar upp bakom för första gången och jag vet inte om vi har en bättre spetskusk i landet. Kuskplus. Sweetman blir även av med vinterkängorna och det kommer göra honom både rappare från start men också snabbare över distansen. Jag har svårt att se vem som skulle sätta upp tempot utvändigt så håller sig spelprocenten relativt vettigt så är detta en spik att hålla i handen.

  Det skall sägas att jag förstår de som garderar. Sweetman har ännu inte vunnit i guld och motståndet börjar hårdna till nu på vårkanten. Värsta motbuden är 6 Four Guys Dream som får gå både med jänkarvagn och barfota. Det kommer göra honom vassare till denna start, och kapacitet, det vet vi att han besitter. 5 Edibear som nu har tre lopp innanför västen. Vann senast på fint sätt och visade att formen nu sitter där. Man sparar lite på krutet (barfota) här och därför blir han bara tredjerankad av undertecknad.

  Skulle någon sätta upp tempot utvändigt så vi får se tokkörning, då blir plötsligt hela fältet aktuellt.

  V75 - 4

  Försök Diamantstoet, 2140 meter voltstart.

  Desto svårare blir det i stoloppet, lite en eller alla känsla på loppet och jag väljer det sistnämnda.

  Skulle jag gå rakt ut på en häst så blir det 7 Xia Lloyd som har sett fin ut i sina sporadiska starter. Formen sitter där fortsatt och då hon kan öppna snabbt så blev det ett bra utgångsläge. Hon trivs med att få springa på där framme i täten så skulle hon hitta dit kan mycket vara vunnet. Barfota bak för första gången i karriären gör det hela lite extra intressant.

  10 Cypress Point skulle alla ha senast men det blev lite långt fram. Bakspår på nytt denna gång men stallet tror att loppet senast skall ha fört henne framåt, och nu åker även skorna av. En bättre prestation att vänta med andra ord och i ärlighetens namn ser väl motståndet lite sämre ut denna gång. Får hon bara rätt resa så skulle hon kunna fälla många.

  13 La Ferrari Dimanche besitter riktigt fin kapacitet och skall alltid räknas i dessa sammanhang. Jag blev dock lite besviken på insatsen senast som lämnade endel att önska. Tycker hon borde vunnit det loppet. Alla får dock ha en sämre dag och jag tar inte för hårt på loppet inför detta. Det är många att runda men någon strykning till och kanske någon galopp så kan det bli öppna gatan istället.

  Jag fortsätter varna för 12 Eva Kant Gar som har fina fartresurser. Behövde loppet senast och blir nu av med skorna. Tråkigt läge men med en framflyttad prestation och klaff skulle det kunna gå vägen ändå. Miljonsmäll?

  V75 - 5

  Klass 2 försök, 2140 meter autostart.

  Vi testar ett fräckt lås i klass 2 försöket. Vi plockar ledaren och en bakspårshäst med intressant ändring.

  8 Caton tror jag kan köra sig till ledningen trots det jobbiga utgångsläget. Han är snabb från start och de som är snabba invändigt verkar vilja ha en rygg. Här är det med andra ord bara att ladda vad som går och sedan köra så länge lampan lyser för Tomas Linder. Jag tror Caton kan leda fältet runt om bara det inte kostar allt för mycket att hitta till spets.

  9 Vancouver High är en häst som stallet har hållit högt men som det krånglat en hel del för. Har hoppat bort mycket pengar och skulle varit ur klassen redan egentligen. Bakspår kan vara bra då han slipper stressa iväg. Skoryck runt om för första gången i karriären är hyperintressant och jag tror det kan höja honom rejält bara det inte blir ”för” bra och han hoppar. Jag ser framför mig scenariot där Caton spetsar och 6 Kipketer Mearas från Stenströmmers formstall, kör fram i dödens. Då kan Vancouver High komma flygande ute i banan och profitera på trötta ben.

  Vid vidare gardering plockas 6 Kipketer Mearas, 3 Knock Boots Mearas och 5 Patricia Bo med tidigt.

  V75 - 6

  Försök Bronsdivisionen, 2640 meter voltstart.

  Nytt fräckt lås i den sjätte avdelningen där jag tror att om bara 1 Frankie Godiva kommer iväg från start så håller han upp ledningen. Du blir hästen svårslagen och kan leda detta runt om. Har visat fin form i de senaste starterna och distansen nu är absolut inget minus.

  Det finns dock en galopprisk så därför vill jag ha med minst en häst till, och valet föll på 12 Moses Boko. Spåret blev absolut inte det bästa men med tanke på att det är voltstart och lång distans så är det inte riktigt lika illa. Det kan istället dra ner spelprocenten en del och vi kan få fint spelvärde. Moses Boko har visat fin form även han och blir nu av med samtliga skor för första gången i karriären. Det kommer höja honom rejält i min bok. Hästen tål att göra en del jobb och skulle kunna vinna detta helt på egen hand. Ett bra komplement till ledaren av loppet!

  Bakom dessa finns många intressanta och det blir snabbt dyrt. Jag ser egentligen ingen som chanslös och hade pengarna funnits så kanske helgardering skulle vara på sin plats!

  V75 - 7

  Klass 1 försök, 2140 meter autostart.

  1 Utah Southwind kommer med flera fina prestationer i bagaget och visar att formen sitter där. Nu fick han nästan bästa tänkbara utgångsläge då han kan öppna vasst. Man väljer att toppa honom rejält med barfota runt om och jänkarvagn till denna starten, och jag tror att han lyckas hålla ut övriga. Då bör segerchansen vara tämligen god och i min bok skulle detta kunna vara ett spikförslag.

  Innerspåret har dock ställt till det för hästar förr så i analysen väljer jag att plocka med ett par hästar till.

  5 Maserati Hall som jag spikade senast. Gjorde en kanonbra insats då utan att få vinna, men visade att formen sitter där och kapaciteten för att slåss i dessa gäng finns. Vecka vecka starter skulle kunna göra honom lite rappare i aktionen och det skulle kunna vara skillnaden mellan en andraplats och en seger.

  6 Shejk tränare som en ”demon” enligt stallet och detta är stallets bästa chans på lördag. Formen på topp med andra ord och kapaciteten vet vi att den duger. Hästen fungerar från alla positioner och bör räknas tidigt bakom favoriten.

  Jag vill även varna för 2 Gasparito som kommer få ett fint lopp härifrån. Barfota runt om nu är ett plus. Då han är startsnabb skulle han kunna hitta ner i ryggen på ledaren. Med sen lucka kommer han spurta vasst och skulle kunna chocka kollektivet!

  Detta var mina tankar inför V75 jackpoten från Örebro. Som vanligt vill jag trycka på att mycket kan såklart ändras till spelstopp men förhoppningsvis kan ni få någon idé från mig som ger er miljonerna!

  Vill ni inte spela själva så har jag andelsspel som ni kan köpa in er på. Dessa hittar ni HÄR.

  Följ mig gärna på Twitter.
  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Schysst odds & travbonus
  • Freespins utan omsättningskrav
  • Prisbelönt mobilcasino
  • Helt krångelfritt
  • Dagliga jackpotts i casinot
  • Svårnavigerad hemsida på datorn
  • Aningen lågt bonuserbjudande
  Välkomstbonus
  500 SEK gratisspel
  Till LeoVegas Ta del av bonus

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Regler och villkor gäller. Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen
  Följ Travstugan på Youtube