Jackpottankar inför V75: Persson x2 fixar pengarna!

  Det blev ingen fjärde raka V75 sjua tyvärr då det inte alls ville sig med spikarna. Vi tar med oss fina jackpotpengar på fem rätt och laddar om inför denna lördag.

  Axevalla bjuder på 55 miljoner i jackpot och ett långt härligt upplopp denna lördag. Det brukar bli utslagsgivande den sista biten och nästan ingen är chanslös in på upploppet. Riktigt fin underhållning med andra ord och förhoppningsvis petar vi in en ny sjua samtidigt!

  Missa inte att jag öppnat en ny lite större exklusiv andel, Christians Beluga. 499kr för en av 10 andelar och här går vi för riktigt stora pengar!

  V75 - 1

  Försök Silverdivisionen över 2640 meter voltstart.

  Jag tycker omgången bjuder på ett spikförslag direkt i inledningen. 5 Four Guys Dream gynnas väl kanske inte av voltstart och vanlig vagn men däremot så tycker jag han höjer sig ett huvud över motståndet här. Han är oöm för positioner och klarar av alla typer av upplägg. Detta gör att Stefan kan lägga upp loppet efter hur de artar sig. Lyckas de komma iväg snabbt från start så skulle de kunna köras mot tät, men Four Guys Dream är bäst på rulle så det är antagligen plan A. Hästen tål distansen (trots avsaknad av segrar över den) och kommer med tre raka andraplatser i raden. Är välförtjänt av en ny seger i raden och en första över lång distans. Mot överkomligt motstånd och med en gynnsam styrning så tror jag på bra chans till det här!

  Värst emot är 9 Unico Broline som kommer med superform. Även han är oöm för positioner och kan köras lite hur som helst. Trivs även över distansen och måste räknas tidigt vid gardering.

  V75 - 2

  Diamantstoförsök och lärlingslopp över 2140 meter voltstart. Tillägg 20 meter vid vunna 320.001kr. 

  Omgångens dyraste lopp i mina ögon. Diamantsto loppen brukar vara luriga men detta känns extremt jämnt på förhand och lägg därtill att det är lärlingar som skall styra. Jag streckar på och hoppas på skräll.

  På framspåren tycker jag tre hästar sticker ut, 2 Icecream In, 3 Cala Mayor De B och 4 Hula Hula Sisu. Någon av dessa tre kommer köra sig till tidig ledning och kan sedan leda detta länge.

  Bakspårshästarna är dock betydligt mer härdade i sammanhanget och risken är att det kommer spela ut sin rätt här. 8 Nina Ginto visade fin form i årsdebuten senast och lär även gå framåt med det loppet. Hittar Gustav bara ut från innerspåret så kommer man sluta långt fram här.

  9 Dont Be Shy som kan öppna snabbt kommer snart vara ikapp täten. Skulle kunna köra sig till ledningen och styrningen är resolut. Har dock även en vass avslutning så taktiken känns inte helt given. Givet är dock att fältets bästa kusk sitter upp och det kan absolut vara en avgörande faktor i denna typ av lopp.

  Smällen skulle kunna vara kapabla 15 Bahama Passion som ser ut att bli bortglömd här. Spår 15 och 14 hästar att runda är såklart inte optimala förutsättningar men märren har en rejäl löpskalle. Skulle det klaffa lite längsvägen, kanske någon galopp, så kommer ekipaget vara långt fram när mållinjen korsas.

  V75 - 3

  Försök Gulddivisionen över 1640 meter autostart.

  Omgångens lås, eller kanske årets starkaste lås, hittar vi i den tredje avdelningen.

  Kort distans skall springas i högsta klassen och på innerspåret hittar vi 1 Disco Volante. Förutsättningarna ser helt klart ut att vara i Discos favör och jag klandrar inte de som spikar. Här är det tidig ledning och spets runt om som gäller och det är såklart en väldigt bra chans.

  Det finns dock några startsnabba utvändigt som skulle kunna ge Disco en liten tryckare i början, vilket skulle kunna kännas i bena till slut. Är förutsättningarna på lördag då också lite krävande så kan det bli tufft.

  Jag dubblar därför med 7 Hazard Boko som är den som skulle kommer spurta förbi ifall det sker. Jag har svårt att se någon annan blanda sig i detta men vill man ha en riktig stjärnsmäll för hela potten så ta med 6 Holy Water!

  V75 - 4

  Försök Bronsdivisionen över 1640 meter autostart.

  Omgångens bästa spik tror jag vi hittar i Brons denna gång. 2 Pere Ubu står inför en skräddarsydd uppgift och detta skall han väl bara ta?

  Pere Ubu kan öppna som en blixt bakom bilen och det är inget snack om vem som sitter i ledningen efter 100 meter. Därifrån skall han sedan slås och jag kan inte se vem som skulle vilja sätta upp tempot utvändigt. Skor är ett litet minus och även kusken (även om Persson vunnit med hästen tidigare). Däremot är distansen hästens bästa, spåret är bästa tänkbara och han står perfekt inne i klassen. En klassiskt spets och slut, trots det långa upploppet. De är bar å åk Stefan!

  Motståndet består i främsta hand av 3 Bravo Sabotage som visat att han även fungerar fint bakifrån, och av 4 Bismarck Comery som kommer med en fin rad.

  V75 - 5

  Klass 2 försök över 2140 meter autostart.

  Jag brukar förespråka bred gardering i lägsta klassen och gör så även denna gång. Vidöppet i mina ögon och ingen är på förhand slagen.

  6 Adlon Amok svarade för en fin avslutning efter att ha suttit fast invändigt hela resan senast. Oskar väljer nu att ta ut hästen vecka vecka och det tolkar jag som att hästen är ordentligt i ordning till denna start. Från spår 6 sitter man förhoppningsvis inte fast denna gång och jag tror vi kan vänta oss en framskjuten placering denna gång.

  5 Boke Palema är en rejält stark kuse som gynnas om det blir tempo eller lite svåra förhållanden här. Skulle även kunna köras framåt och göra jobbet själv om det behövs. Första starten i ny regi här och jag misstänker att Crebas vill visa upp hästen direkt!

  12 Global Bodyguard drog nitlotten i spårlottningen men skall trots det räknas. Hög kapacitet för klassen och skulle det bara klaffa lite längsvägen så slutar man långt fram även här.

  Missa inte heller 3 Abbe Of Sweden som kan avsluta vasst. Perfekt utgångsläge för en smygresa här och sedan köra till slut. Långt upplopp är ett plus för denna häst som ligger lågt över rakan!

  V75 - 6

  Diamantstoförsök över 2140 meter voltstart. Tillägg 20 meter vid vunna 425.001kr.

  Lurigt Diamantstoförsök som kräver sina streck.

  8 Cash And Carry gör nästan alltid bra prestationer och fungerar bra från alla positioner. Bakspår på främre volten här tror jag inte är någon big deal utan det lär köras framåt tidigt för att hitta position och därefter köra till slut. Spännande med Jorma upp denna gång.

  I spets sitter antagligen 7 Quiz Roc som lär laddas från sitt springspår. Kan leda detta väldigt länge och jag blir inte förvånad om det skulle bli runt om.

  Jag tycker dock att två hästar på bakspår gynnas av det långa upploppet och sticker ut lite. 13 Eenymeenyminymoedk och 14 Zante Grif är båda två starka märrar som tål att gå, och även har vassa avslutningar. Jag tror vi kan få se rejäl fart från dessa två på sista bortre lång och det kan mycket väl sluta med att de runda hela fältet.

  V75 - 7

  Klass 1 försök över 2140 meter autostart.

  Tre hästar sticker ut, tre hästar är spelade och jag är så tråkig att jag går rakt ut på dessa tre. Jag tror nämligen det står mellan dem och att de tillsammans täcker alla löpningsscenarion.

  2 Borups Tornado har hittat formen och vann tämligen enkelt senast. Kan öppna snabbt och får nu den amerikanska sulkyn på sig. Spännande att se vad den kan ge, men från läget så är spets och slut ett tänkbart scenario. Stallet låter uppåt och ledaren av loppet måste vi såklart ha med på lappen.

  4 Icon Mearas är en riktig vinnarskalle och trots att staketet bröts senast så var insatsen bra. Inget formtapp med andra ord men motståndet hårdnar naturligtvis. Kan bli lite överspelad på den fina raden och det skulle kunna få mig att chansa bort honom, men att ta bort en häst med 70% segrar känns lite för mycket i magen just nu.

  7 Gordon Brodde är en riktigt läcker häst och även fältets bästa. Läget är lite långt ut på vingen men jag är inte främmande för att han vinner detta från dödens om det skulle krävas. Stallet har tokform och jag tror vi kommer få se en kanoninsats från Gordon här. Tänkbart spikförslag i mina ögon!

  Dagens Dubbel

  DD1 - 7,13,14
  DD2
  - 7 Gordon Brodde

  Detta var mina tidiga tankar inför lördagens V75 jackpotomgång från Axevalla. Jag hoppas de kan vara till hjälp för någon.

  Som vanligt önskar jag er lycka till med liret oavsett om ni spelar med mig, själva eller med någon annan.

  Följ mig gärna på Twitter där jag lägger ut tankar och ibland speltips.

  TWITTER

  Vi ses i vinnarcirkeln!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube