BJÖRNKOLLEN: Mycket hänger på honom

Det handlar mycket om Daniel Wäjersten när V75 körs på Östersund. Det hänger mycket på honom!
Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-2

4 Chitchat är hårt betrodd men det finns inga motbud och det är Chitchat mot sig själv. Hästen är rejäl och står perfekt bakom bilen och absolut bästa spiken i omgången!

Strecka på om ni ska gardera...!

V75-7

1 Borups Victory är en jättefin häst som sett bra ut i Wäjerstens regi. Spår 1 vet Goop inte om det är bra eller dåligt - men motståndsmässigt är det inte några hårda emot.

5 Graces Candy var jättebra senast från spets över kort men nu är det spår längre ut över medel. Hon är bra men att hon ska rå på Borups Victory så här på förhand... Då måste det klaffa. 

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

4 Arras Beluga Wine är mest intressant på start, 20 meter är det 8 Grant Hall, 9 Cab Frontlien och 10 Secret Celebration
11 Xanthis Coktail
är härnäst på systemet. Det blir alldeles för svårt för 13 Hard Times däremot.

V75-3

1 Mr Birkenstock ska med mycket på grund av läget. 2 Backwood's Boogie, 3 Inge B.Svärlig har visat bra form och Petter Lundberg är offensiv!
6 Bourne Dominion
är ett hemmahopp som är intressant och denna rankas etta i loppet.
8 Mysterious Lucifer
har bland de sämre lägena men är den som ska med härnäst.

V75-4

Egentränade 5 Queen har haft otur. Går bra i ledning eller smygresa. Gick okej från dödens senast och hon ska räknas. Det är inte lika hårt som på Axevalla för två starter sedan. 

Har även med 1 Miss Mighty, 6 Hera Hammering, 8 Just More Fun och 13 Carroty!
15 Nymke Brigadoon har för svårt läge för att utmana...!

V75-5

5 Shapes är den Goop gör mest resan för.
Gått jättebra på Färjestad senast och har bra självförtroende och form! Vann från dödens för tre starter sedan - men det Goop ej gillar är att de som är värst emot har spår invändigt om; 2 Huddlestone och 3 Axel Ruda.

Storvarnar för 11 Iceland Radio som visat kanonform. Inte gjort några extrema tider men gjort det väldigt bra och har kanonform!

V75-6

7 Kavaleren rankas etta, 10 Tekno Jerven är rankad tvåa och tredje är 1 Tekno Viking.

Det kanske räcker med Kavaleren och Tekno Jerven men Tekno Viking med Per Linderoth på sin hemmabana från det här läget måste med.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips