BJÖRNKOLLEN: Inför hemmaomgången på Färjestad!

Det är så klart intressant omgång som väntar för Björn Goop när V75 avgörs på hemmabanan Färjestad! Andel i Björnkollen hittar ni här!

🔨 SPIKEN

V75-2

13 Alm Randers blir favorit och ställer sig frågande till det. Var ute 14 november barfota runt om på Färjestad och stod då 20 meter tillägg på 2 Stommens Berta och höll knappt undan då. Nu står Alm Randers 40 meter bakom Stommens Berta och procenten skiljer sig enormt...!

Den som är bäst på start är däremot annan;
3 Ängsthea är en jättefin häst som varit ute i tuffa årgångslopp och stoet spikas! Hon är så pass mycket bättre än de andra och om nu Alm Randers knappt tog 20 meter hur ska denne då ta 40 meter den här gången? Spik Ängsthea!

V75-3

6 Dear Friend var jättebra och imponerande senast och denna gången möter hon bara Silver- och Stoeliten-hästar. Inga av de andra har visat jätteform heller och här spetsar hon och leder runt om. Svårt att tro att några av de andra ska kunna göra ett jobb utanför.

9 Shapes gör det bra och startar på med bra form. Från bakspår härifrån blir det svårt. Varningen i loppet är 1 Red Lady Express som visat uppåtform på sistone.

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

1 Jarel Boko fick stryk senast av 3 Everglo Lemon som där var jättebra. Jarel Boko löpte inte upp till sin fulla potential. Ska nu eventuellt ha rycktussar och tror det kan ha bra effekt. 

Vill inte spika Everglo Lemon då Jarel Boko gör ett bättre lopp den här gången. När två träter kan den tredje vinna och det är 2 Fabror Melker från vinnarhålet.

V75-4

3 Demir K.M.E. och på 20 meterstillägg 11 Everlasting Boogie samt 13 Prince Will. Känns möjligen lite "naket" med endast de tre...

V75-5

Svårlöst lopp och det kommer bli en jäkla körning i loppet. 

1 Graces Candy, 2 Powerbank, 3 Ara, 4 Pleasure For Cash och 6 Vinci Nice är alla startsnabba och tar även med 9 Chiffchaff som kan gynnas om det blir rejäl körning där framme.

V75-6

1 Parfait A.F. är stark och rejäl och även 7 Dandelion Bonanza

10 So Superb, 11 Alexi Quick och 14 Green Mamba är de på tillägget som räknas. Alexi Quick är ojämn men får hon till det så har hon kapacitet för att utmana!

V75-7

Utgångshästar först 6 Maestro Zon, 7 Likeaboss och 10 A Sniper och fjärdehästen är 4 Mellby Indigo är de som gör upp främst i avslutningen!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips