V75 tips » Lördag 27 November Solvalla - "The Usual Suspects”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 27 November från Solvalla! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp och dessutom en smaskig jackpott på hela 44 miljoner kronor! 

Snabb återblick till onsdagens V86, där det tyvärr ej blev något pengaregn som vi hoppats på, men full pott både på Stenbergs Buffé samt Stenbergs Aperitif. ⭐️💪

Fullt fokus på lördagens omgång nu och  missa inte heller succén i ATG’s nya satsning BIG9, där jag gör andelar. 

Vi hoppas succén fortsätter till helgen och omgången ser ruskigt trevlig ut på förhand ⭐️⚽️

Stenbergs Fräckis⭐️⭐️⭐️ 92kr/10 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

Stenbergs Big9 ⭐️⭐️⭐️ 197kr/7 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

NU KÖR VI


- "Motståndsmässigt ser det överkomligt ut och löser det sig bara så är jag segerviss"

🔩 Omgångens spik

 • 2 Gooner

💥 Omgångens skräll

 • 1 Simb Zacky

V75-analysen:

  • V75-1

  Final i Stoeliten inleder denna jackpottomgång och det är ”The Usual Suspects” som tampas mot varandra även denna gång. 5 Mellby Free sitter på leken och den stora frågan är väl om Björn Goop tänker köra i ledningen? Man har siktat hit och till denna start blir det barfota runt om, så länge vädret tillåter. Hon vann när hon fick bestämma i spets näst senast och jag hoppas verkligen Björn trycker till ifrån detta fina utgångsläge. Det finns dock risk att man släpper och i så fall troligtvis till 6 Kali Smart. OM så blir fallet så lär fyraåringen bli svårslagen och rapporterna går verkligen i dur från stallet. Träningsrapporterna är väldigt goda och kapacitet finns så det räcker och blir över. 9 Hevin Boko var otrolig senast när hon segrade i Stoeliten och det utan att kusken behövde rycka det norska huvudlaget. Bakspår ska ej dra ner chanserna, då hon tidigare visat sig vara ruggigt stark och hon besitter även en härlig inställning i loppen. 1 Digital Class får jag aldrig nog av och ni som följer mig har tillsammans gjort fina hackor på hennes topp tre-placeringar och jag fortsätter tipsa om detta spel. Att vinna tror jag blir svårt, men hon lottades till ett perfekt utgångsläge och håller toppform för dagen!

   Rank: 5-6-9-2-1-3-7-4-8

   • V75-2

   Final i lägsta klassen och när det kommer till just Klass II så brukar jag allt för ofta tipsa om bred gardering, men nu blir det annorlunda då min tipsetta lottats till ett perfekt utgångsläge. Det är den norske segermaskinen 5 Calmass som jag väljer att sätta överst i rankingen och mycket tack vare just spårlottningen kontra värsta motbuden. Hästen är snabb ut bakom bilen och har visat bra löphuvud tidigare. Lyckas Vemund M. Drolsum att försvara ledningen så har dom en mycket god chans till att leda hela vägen. 10 Prosecco segrade senast på ett väldigt enkelt sett och gick i mål med krafter kvar. Träningsrapporterna är goda efteråt och hästen gör sällan ett dåligt lopp. Till denna start rycks samtliga skor och det med kombination av den amerikanska jänkarvagnen blir för första gången i karriären. Skulle detta slå väl ut så kommer det gå rysligt fort under slutrundan! 1 Simb Zacky kan få en smaskig resa i rygg på ledaren från detta utgångsläge och blir livsfarlig med lucka inför upploppet. Stallet låter ruskigt optimistiska och tränare Fredrik Jonsson säger bland annat att"Motståndsmässigt ser det överkomligt ut och löser det sig bara så är jag segerviss"! Jag streckar även 2 Mister K.O.Z, 4 Kilmister Boko och 7 B. Sacamano

   Rank: 5-10-1-2-4-7-11-6-9-12-3-8

   • V75-3

   Final i Gulddivisionen i den tredje avdelningen och befogad favorit blir 5 Brother Bill som på förhand ser ut att ha en väldigt lämplig uppgift framför sig. Han var fantastiskt fin senast och har nu vunnit på två 1,10-tider. Här är känslan att femåringen får överta ledningen i tidigt skede och blir så fallet så blir man svårslagen. 1 Milliondollarrhyme spetar nog initialt från sitt läge, men då hästen trivs bäst i ryggar så släpper man nog till min tipsetta och hoppas på luckan. 3 Diamanten följer jag väldigt noga och hästen kommer till start med formen på topp, samt har siktats hit. Spåret blev fint och man ska räknas tidigt! 10 Milligan´s School gynnas inte av läget, men går heller ej att räkna bort helt i detta lopp. Häst mot häst är han bra och räds ingen, men det krävs tempo och tur på vägen! 

   Rank: 5-1-3-10-4-9-2-6-8-7

   • V75-4

   Dags för final i Diamantstoet och ett väldigt öppen sådan, där 4 Minnucci Zon får bära det tidiga favoritskapet. Hästen står väldigt bra inne i loppet, men spåret blev inte optimalt och jag tycker ekipaget är en sårbar favorit. Visst, skulle André Eklundh lösa starten och hamna i tidig ledning så kan det bära frukt hela vägen och hästen ska räknas på lappen, men som sagt. Ett sämre startspår än senast gör att inget är säkert och jag förordar gardering.15 Svecak Palema är nog en av det bästa i fältet, men är en ruggigt strulig kuse som står stenhårt inne i loppet. 1 Golden Opportunity är ett roligt streck och som kommer med toppform inför denna uppgift. Hästen är kvick ut och kanske kan man få tidig ledning? 7 Zante Grif ska nämnas och hästen gick bra till slut senast. 6 Ottilia Fri har visat tidigare att hon står sig bra i klassen och får ej glömmas bort heller. 

   Rank: 4-7-15-13-9-1-11-6-3-8-10-14-12-2-5

   • V75-5

   Final i Silverdivisionen är det dags för i den femte avdelningen och omgångens största favorit selas även ut här. 3 Admiral As har överkapacitet för detta motstånd när han väl fungerar och från ett nu perfekt utgångsläge så kommer han såklart bli svårslagen. Insatsen senast fick nog många att darra lite, då Örjan Kihlström såg ut att sova bort segern, men femåringen vann ändå säkert i en snabb avslutning tillslut och visst är man befogad favorit och ett tänkbart spikförslag! Främst emot ser jag 1 Algot Zonett som faktiskt slog favoriten senast denne gjorde bort sig, men frågan är vart man hamnar denna gång? För försvara ledningen gör hästen knappast! 9 Gardner Shaw är otroligt kvick och får Björn Goop upp för andra gången i karriären - första gången blev det seger.

   Rank: 3-1-9-4-8-6-2-10-5-7-11

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   2 Gooner landar som mitt bästa spikförslag såhär tidigt inpå omgången och nu har Daniel Wäjersten äntligen dragit ett perfekt utgångsläge. Från detta läge så ska det vara en bra chans till att ta hand om ledningen och väl där tävlar hästen mot sig själv är min känsla. Senast så avslutade han väldigt fint som tvåa och trots att motstånd ej saknas så håller jag denna kuse väldigt högt. 7 Oracle Tile måste med vid gardering och denne tuffe häst är obesegrad med Örjan Kihlström efter två försök. Vill man ha fler streck så ska 5 One Kind of Art räknas tidigt och hästen gör alltid sitt i loppen samt, 10 Moses som kommer från en rejäl insats senast och ser ut som en helt ny häst i sin nya regi!  

   Rank: 2-7-5-10-1-9-8-6-11-12-3-4

   • V75-7

   Dags att runda av denna omgång både vad gäller V75 och Dagens Dubbel, och vi gör det med en final i Klass I1 Bugatti Miles är favorit i nuläget och ska bli väldigt intressant att se med en amerikansk sulky för första gången i regi Daniel Redén. Hästen besitter ett stort kunnande och kanske kan man till och med försvara innerspåret och ta en tidig ledning? 7 Parker slog favoriten senast ifrån ledningen och detta är en otroligt stark häst som har siktet inställt på en repris från senast. Dock är inte distansen till hans fördel och kanske kan Jörgen Westholms stjärna bli sårbar? Jag vill hellre lyfta fram 6 Zenato som verkligen förtjänar en ny etta i raden och står på tur för seger efter flera fina insatser på slutet. 

   Rank: 6-1-7-9-12-4-2-8-5-3-10-11


   Dagens Dubbel-tips:

   1. 2 Gooner
   2. 1,6,7
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

     Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

     Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

     Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

     Örebro ger oss lördagens V75-tävlingar och Björn Goop som firar framgångar kommer ta en dubbelseger här! Omgången kräver sina streck så jag drar in ... Läs travtips

     På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...! ... Läs travtips

     En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips