• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördag 4 December från Bergsåker - "Skotvånget ställer till det”?

V75 tips » Lördag 4 December från Bergsåker - "Skotvånget ställer till det”?

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp och dessutom en smaskig jackpott på hela 50 miljoner kronor!

Fullt fokus på lördagens omgång nu och missa inte heller succén i ATG’s nya satsning BIG9, där jag gör andelar.

Vi hoppas succén fortsätter till helgen och omgången ser ruskigt trevlig ut på förhand som dagen till ära innehåller en smaskig jackpott ⭐️⚽️

Stenbergs Fräckis⭐️⭐️⭐️ 92kr/10 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

Stenbergs Big9 ⭐️⭐️⭐️ 197kr/7 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

NU KÖR VI


- "Det handlar om en riktig klasshäst som jag tror kan bli en klassklättrare inom V75"

🔩 Omgångens spik

 • 11 Spickleback Face

💥 Omgångens skräll

 • 3 Månremus

V75-analysen:

  • V75-1

  Diamantstoet inleder denna omgång från Bergsåker, men det är ingen högre klass på det här stoloppet tycker jag tyvärr. 2 Navona besitter fina fartresurser och står 20 meter före värsta konkurrenten på förhand. Dock var hon något blek senast och galopperade på upploppet med segern i hamn! Frågetecken på formen för dagen, men gynnas av att få gå med skor då hon har ett fantastiskt facit med den balansen.14 Zante Grif tycker jag är främst emot i nuläget och nu möter hon lite enklare motstånd än vanligt. Hästen gick oerhört fint efter sin inledande galopp senast och faktum är att hon knappt såg trött ut. Fungerar hon med att få gå med skor kan det räcka långt, trots 20 meters tillägg! 4 Bottnas Future har gått ruskigt bra hos regi Daniel Wäjersten och räds inte motståndet denna gång. 8 Graces Candy ska även hon räknas tidigt trots sitt tråkiga utgångsläge. Hästen har toppform för dagen och kommer hon till i loppet fäller hon många.

   Rank: 2-14-4-8-12-3-6-1-11-15-7-9-13-10-5

   • V75-2

   Klass II stundar i den andra avdelningen och det över lång distans. 6 Thorondor gynnas kraftigt av detta är känslan och hästen har verkligen höjt sig på slutet. Från detta springspår så öppnar man fint är min känsla och trolig ledare av loppet. Väl där biter det bra och hästen borde vara favorit i mina ögon! 2 Grand Canyon Sisu lär försöka utmana om ledningen och blir såklart spännande med Erik Adielsson i vagnen. 10 Geronimo Am har sett fin ut i ny regi, men missgynnas av att få gå med bakskor då han är rullig. Vill istället lyfta fram en riktig susare i 12 Oneiric Ocelot som nu har lopp i kroppen och lär ha gått framåt med det. Lyckas Benny Christensen komma till från utgångsläget så fäller dom många och tongångarna går i dur inför detta, 1%? 

   Rank: 6-2-1-9-5-12-10-3-4-11-8-7

   • V75-3

   Även i den tredje avdelningen så vankas det lång distans, men denna gång i Gulddivisionen! 11 Spickleback Face sätter jag överst i denna trista och något svaga division. Jag kanske låter pessimistisk, men jag finner inte detta lopp alls kittlande, men jag hoppas såklart jag har fel i det när loppet väl går till start på lördag! Nog om det, 11 Spickleback Face är i vilket fall som helst oerhört stark och måste ses med god chans trots sitt bakspår. Näst senast slog han bland annat en av de svåraste motståndarna här, 7 Selmer I.H., från utsidan och nu senast så var han ute över 3700 meter och hanterade detta på ett mycket bra sätt. Spikförslag! 7 Selmer I.H har siktats hit och vann detta lopp i fjol. Hästen är stark och rejäl och går alltid hela vägen in i mål. Lyckas Samu Sundqvist överta ledningen är han en given utmanare till min tipsetta. 4 Order to Fly ska räknas om man streckar vidare och gynnas av förutsättningarna denna gång. Hästen är jämn och säker i sina prestationer och älskar att tävla.

   Rank: 11-7-4-1-5-6-10-3-8-12-9-2

   • V75-4

   Brimguttens Minne ska koras i den fjärde avdelningen och detta är ett väldigt Intressant kallblodslopp på förhand. 13 Bellfaks är ruskigt formtoppad för dagen och har fungerat fint på slutet. Nu har han dock ett klurigt utgångsläge och ska försöka ta 20 meter på två väldigt kapabla femåringar på start. Men om allt klaffar som det ska så kommer Jan-Olov Persson´s stjärna segerstrida. 3 Månremus gynnas kraftigt av förutsättningarna här och i ett öppet lopp så får man ej nonchalera Joakim Reisers kallblod. Hästen utvecklas hela tiden och är väldigt stark och rejäl. 2% är på tok för lite i min bok! Jan Ove-Olsen har toppform för dagen på stallet och med 7 Faks Nils så ser det ej hopplöst ut på förhand. Hästen gick väldigt fint senast och skulle man få det lite serverat denna gång så kan man kanske slå till? 6 Gorm och 10 Tekno Jerven ska såklart nämnas och räknas tidigt i sällskapet, där den sistnämnda har toppform för dagen. Som ni förstår så kommer jag att måla på i denna avdelning! 

   Rank: 13-10-5-6-3-7-15-14-9-2-1-12-4-11-8

   • V75-5

   I Silverdivisionen så hittar jag min andra spik och det i 9 Algot Zonett som såg väldigt stark ut i silverfinalen förra lördagen. Daniel Wäjersten hade siktat till just den finalen och var ruskigt nöjd inför det loppet. Tyvärr galopperade hästen på upploppet och med ett okej utgångsläge och lopp i kroppen så bör man ha en riktigt bra chans denna gång. Styrkan finns även till att segerstrida den tunga vägen! 

   Rank: 9-2-3-12-6-5-4-10-1-7-8-11

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   2 Champ Lane är ruskigt högkapabel och har nu tre segrar på sina fem senaste. Senast så såg hästen riktigt fin ut och skulle man hantera med skor och brodd så är chansen stor till att hästen leder detta runt om. Men vågar man lita på detta? 12 Tattoo Avenger är inte heller någon att lita på fullt ut och hästen galopperar nästan varje gång är känslan. Dock visar man rejäla fartresurser efteråt och spännande med Dwight Pieters för första gången i vagnen. 5 Otroligosåfin blev det helt fel med senast och fick backa sig sist den gången efter en strulig inledning. Här ska det laddas rejält ifrån start, för ända chansen till att vinna loppet tror jag är ifrån tätpositionen och lyckas Lars-Göran Söderberg med detta så kanske det bara är klart? Otroligt öppet bakom dessa tre nämnda! 

   Rank: 2-5-12-1-7-8-3-6-4-10-9-11

   • V75-7

   Dags att runda av omgången och vi gör det med ett lopp i Klass IRobert Bergh har två hästar till start och båda dessa kakabla kusar har dessutom lottats till fina utgångslägen. 3 Global Lover tror jag har bäst chans av dessa två och troligen den tidiga ledaren av loppet. Väl där så brukar det bita ifrån sig bra, men stora frågetecken OM det måste sättas på brodd på hästen. Håll koll på detta innan inlämning är min rekommendation! 10 Art Brown har tränat fint efter senaste insatsen och missgynnas ej av varken skotvånget eller om det skulle bli brodd. 4 Twigs Got U. känns riktigt spännande här och faktum är att Joakim Reiser håller denna som sin allra bästa chans för dagen och säger bland annat att, "Det handlar om en riktig klasshäst som jag tror kan bli en klassklättrare inom V75". Det ska man ta med stor respekt och det är en jättefin häst som gör allt rätt för dagen och är obesegrad i ny regi. 

   Rank: 3-4-10-12-7-2-9-5-1-8-11-6


   Dagens Dubbel-tips:

   1. 2,5,12
   2. 3,4
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

     Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips