• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Söndag 26 December från Solvalla- "Passande utgångsläge, Örjan och Final på Valla”!

V75 tips » Söndag 26 December från Solvalla- "Passande utgångsläge, Örjan och Final på Valla”!

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 26 December från Solvalla! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp.

Fullt fokus på annandagens omgång, men missa inte heller succén i ATG’s nya satsning BIG9, där jag gör andelar.

Vi hoppas succén fortsätter till helgen och omgången ser ruskigt trevlig ut på förhand ⭐️⚽️

Stenbergs Fräckis⭐️⭐️⭐️ 92kr/10 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

Stenbergs Big9 ⭐️⭐️⭐️ 197kr/7 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

NU KÖR VI


- "Det är väl ingen vild gissning att det blir tidigt avancemang denna gång, då hästen är som bäst med tätkänning"

🔩 Omgångens spik

 • 1 Kia Ora

💥 Omgångens skräll

 • 11 Your Dreamlove

V75-analysen:

  • V75-1

  2 Chapuy kommer från en övertygande seger senast, då hästen vann enkelt ifrån ledningen. Nu vankas det dock längre distans och då blir man genast sårbar. Det kommer bli tufft och hästen lär ej få bestämma obemärkt vid en eventuell ledning. 6 Algott Zonett är en oerhört stark kuse som ska räknas väldigt tidigt. Senast såg man inte helt tömd ut över linjen och kommer vara än mer förbättrad till denna start. En annan tidig utmanare är 7 Emoji som har varit oerhört tapper vid andraplatserna på slutet och det låter väldigt optimistiskt från stallet. 3 Eddy West blev mitt fall senast den var ute, då det dök upp en omotiverad galopp från ingenstans och det kostade min sjua den helgen. Innan galoppen kom såg allt riktigt bra ut och kapacitet finns att vara med på linjen denna gång.

   Rank: 7-6-3-2-4-5-9-8-1-10

   • V75-2

   Klass II vankas det i den andra avdelningen och vi möts av flera hästar som såg väldigt bra ut i deras försökssegrar. Den som jag fattade mest tycke för och väljer att sätta överst i rankingen är 6 Ikaros Sisu, som senast tog sin andra seger i karriären. Hästen gick i mål via snygga 1.13 sista varvet och formen är på topp för dagen. Dock ska man ta med sig att det är en väldigt orutinerad treåring som ska resa långt denna gång och motstånd saknas inte. 1 Gordon Brodde går ej att blunda för efter dennes senaste insats, då man avgjorde storstilat från rygg på ledaren. Hästen besitter en enorm startsnabbhet och från detta utgångsläge luktar det spets alt. Rygg ledaren och det kan bära frukt även denna gång! Nämner även en duo i 3 Geronimo Am, som gick starkt efter galopp i försöket, samt 8 Grand Canyon Sisu, som segrade ifrån ledningen!

   Rank: 6-1-3-8-2-9-5-10-11-4-7-12

   • V75-3

   9 Ble du Gers fick Björn Goop upp för första gången senast och det visade sig vara ett lyckat drag, som jag även skrev om i analysen den gången. Hästen visade en härlig styrka den gången och man ska räknas väldigt tidigt även denna gång, då motståndet är av samma kvalitet. "Det är väl ingen vild gissning att det blir tidigt avancemang denna gång, då hästen är som bäst med tätkänning"! Jag vill dock nämna 4 Lucifer Lane, som vore ruskigt trevligt att få se i ledningen denna gång. Hästen var tvåa bakom min tipsetta senast och det efter att ha dragits långt bak i fältet innan man fick chansen. Man avslutade dock storstilat och från en fin position denna gång kan det kanske räcka hela vägen? 10 Milligan´s School kan man ej räkna bort?

   Rank: 4-9-10-2-6-3-1-11-5-7-8

   • V75-4

   1 Kia Ora ska räknas väldigt tidigt här och från detta utgångsläge så luktar det en fin position. Man slipper förhoppningsvis göra allt jobb från kön denna gång och senast hästen var ute så var man oerhört bra, då hon rundade hela fältet trots en rejäl tappstart. Spikförslag i ett annars öppet lopp! 15 Unique Juni stoltserar nu med två raka segrar från dubbla tillägg och det går ej att klaga på formen för dagen. Nu vankas det dock tufft motstånd och frågan är om man lyckas ta tredje raka? Ytterligare hästar som måste nämnas är 6 Nova Mahiron, som står fint till denna gång och gjorde ett riktigt bra lopp senast trots uselt utgångsläge. 7 Ies Elisabeth vurmar jag alltid för när det vankas start och nu fick hon ett riktigt spännande utgångsläge. Undviker hon bara att behöva allt jobb själv, så avlutar hon alltid vasst. 10 Emma Häggenäs kommer från en väldigt fin insats senast och har toppform för dagen. Kanske är motståndet lite väl tufft, men form slår klass har vi väl hört förut? 12 Zante Grif är bra när man väl fungerar, för kapacitet finns att skölja rubbet här. Men det var det där med att alltid fungera?

   Rank: 1-15-6-12-10-7-13-9-8-5-4-2-3-11-14

   • V75-5

   Dags för STL-Final och här ska det gasas på flera händer hela vägen om man ska lyssna på tränarnas försnack. 2 Beckham har jag valt att sätta överst i rankingen och ett eventuellt spikförslag om hästen är lika bra som vid segrarna på slutet. Hästen är inte bara stark, utan besitter även en ruggig speed. 3 Powerbank avslutade starkt efter en rejält missad start senast och från detta utgångsläge måste man räknas tidigt. Det ska laddas från start och lyckas Lars-Åke Söderholm snuva övriga på spets så är väldigt mycket vunnet. 6 Devs Definitif håller toppform för dagen och 11 Your Dreamlove gynnas kraftigt vid överpace. Öppet lopp bakom min A-Duo!

   Rank: 2-3-6-11-1-9-4-7-8-5

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Ett småklurigt lopp över drygt tre varv väntar i den sjätte avdelningen tillika Dagens Dubbels inledande. Två hästar från Stall Jörgen Westholm landar överst i min ranking, men frågan är om enbart två streck räcker? 6 Made of Stars ser ut att bli ganska hårt spelad och visst är det befogat i mina ögon. Hästen håller fin form för dagen och segrade senast på ett fint sätt. Dock är skor på aningen minus och motståndet är väldigt tufft på förhand. Stallkamraten 11 Carry Cash är en oerhört stark spurtare som bland annat vunnit tre lopp över lång distans. Örjan Kihlström upp för första gången är högintressant och lyckas han (som så många gånger förut) att ge henne rätt lopp, så duger hon tidigt här. Det låter sådär äckligt spännande på flera utmanare i detta lopp och jag måste strecka några av dessa. 3 Global Unesco är endast streckad till 3% i skrivande stund och här kan man få en ruggig resa då hästen startar kvickt. Väl i en eventuell tidig ledning så tror jag Magnus Jakobsson släpper när en bra häst kommer och då får man en smörresa i rygg? 4 Persos Otello är en annan skräll skräll till under 5% och här säger stallet till och med att motståndet ej skrämmer på förhand. Med lite tur med positionerna så kan det vara en miljonsmäll och farlig att nonchalera. Bra låter det även på dom lite mer betrodda, 8 Djokovic, 14 Hard Times och 15 Racing Brodda och dom streckas även dom här!

   Rank: 11-6-3-8-14-4-15-9-2-7-5-1-12-10-13

   V75-7

   Ett klart jämnt och bra lopp avslutar omgången tillika Dagens Dubbel och här väljer jag att spika mig ur i nuläget och jag gör det som så många gånger förr med en häst som styrs av Örjan Kihlström. 5 G.K.Justus heter kusen och detta är en riktig tuffing från Stall Stefan Arvidsson. Nu gör hästen sin andra start i klassen, där debuten senast resulterade i seger direkt, efter att ha gått ute i tredjespår runt den sista kurvan. Täta starter ska ej vara negativt tror man, utan mer åt det positiva. Från ett passande utgångsläge så sitter ekipaget bra på det omgående är min känsla och är det någon kusk som vet hur man vinner finaler på Solvalla, så är det just Örjan Kihlström! Letar man motbud så är 6 M.T. Oscar tidigast hos mig och nu även kuskförstärkt med Ulf Ohlsson i sulkyn. Hästen har toppform för dagen och skulle det bli tempo på tillställningen så gynnas man kraftigt. Stora frågetecken dock ifall det skulle krävas brodd denna gång!

   Rank: 5-6-2-11-9-4-1-10-12-8-3-7


   Dagens Dubbel-tips:

   1. 6,11,14
   2. 5 G.K.Justus
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Andra kvällen med V86 Super Days vänder mot Bergsåker och Örebro på torsdagen där två ston i avslutningen är att räkna med igen! Din andel i ... Läs travtips

     DD-tipset från onsdagskvällen satt till oddset 6.35 men nog kunde vi fått bättre odds.Det jobbar vi fram ikväll!DD-1 Jag lyfter fram ett skrällbud i ... Läs travtips

     Fredagen och helgen sätter fart med V86-uppgörelser från Axevalla och Bollnäs. Hemmatränade stenströmaren spikas i V86-7!Andelen är värd 58 kronor ... Läs travtips

     Det är ingen stjärnglans som på Solvalla i lördags men väl en småtrevlig V75 från Skellefteå nästa lördag.Omgången innehåller ett par starka ... Läs travtips

     Tidiga V75 tankar 100 miljoner skulle bli mina tillsammans med er, men det ville sig inte. Ska man gräva ner sig? Nej man laddar om och gör nya ... Läs travtips

     V75 Lördag Skellefteå Dags för Skellefteå att få vara värd på V75, en av få banor som har open stretch. Vilket kan vara värt att tänka på, dock är ... Läs travtips