• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 28 Maj från Solvalla - "Är han lika bra som hemma så får övriga agera statister!"

V75 tips » Lördagen 28 Maj från Solvalla - "Är han lika bra som hemma så får övriga agera statister!"

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 28 Maj från Solvalla! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.

OBSERVERA ATT STARTTID DENNA LÖRDAG REDAN ÄR 15:00


Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 15 Diable De Vauvert

💥 Omgångens skräll

 • 10 Nina Ginto

V75-analys :

  • V75-1

  Stoeliten inleder omgången och vi möts av en favorit i 2 Kali Smart. Denna dam är otroligt kapabel och vid felfritt lopp tror jag hon vinner detta lopp. Dock är hon en aning osäker av sig och det fick vi bevittna så sent som senast i Finland, där det blev galopp och hon var inte helt på topp med skorna på. Nu är hon anmäld barfota runt om, vilket är stora plus. 4 Heliade Du Goutier gör en väldigt spännande start denna gång och fransyskan spurtade strålande som fyra bakom bland annat Calgary Games i EuropaderbytÅby i höstas. Frågetecken för distansen dock? 9 Sayonara har slagit den sistnämnde vid flertalet tillfällen på Vincennes och gynnas kraftigt vid körning på loppet. Segerstaplaren 1 Marion Fouty Bon är oerhört bra i grunden och staplar bra prestationer om vartannat. Lite blek senast som tvåa, men rapporterna går i dur inför denna uppgift och man har två av två från spår 1!

   Rank: 2-4-1-9-3-10-8-7-6-5

   • V75-2

   3 Honfleur Mearas är favorit i den andra avdelningen och har visat prov på fin kapacitet på slutet. Från detta läge kan hon kanske bli släppt till ledningen och om så blir fallet så blir hon väldigt svårfångad för övriga. Stallet håller fin form för dagen och det ska såklart tas med respekt. Främsta motbuden hittar vi på 20 meters tillägg och båda från från Stall Joakim Lövgren. 7 Jeans´n Passion ska styra av Åke Svanstedt denna gång vilket är riktigt intressant och denna spurtstarka dam har flera vassa insatser på slutet. 9 Lady Beluga är en riktigt vinnartyp med hela tolv segrar på sjutton starter och måste med tidigt även hon. 10 Nina Ginto förtjänar en etta i raden och den kan mycket väl komma här med tempo på tillställningen och rätt resa. Även 11 Impala Am bör nämnas som var läcker senast.

   Rank: 3-7-9-11-10-4-8-15-1-6-2-5-13-14-12

   • V75-3

   Bronsfinal nalkas och på förhand ser loppet ut att stå mellan två kusar från samma stall. Daniel Redén har en stark duo som dessutom fick perfekta lägen samt med toppkuskar i sulkyn. 2 Epimetheus spikade jag senast och hästen avslutade rejält utan att få grepp om segrande 11 Borups Tornado. Till denna start tror jag hästen gått fram ytterligare och rankar den återigen överst. Stallkompisen 4 Bugatti Miles visar härlig inställning varje gång och jagar här sin fjärde raka seger. Hästen gör inte mer en vad som behövs och jag tror inte vi sett det bästa av den riktigt än! 8 Zeudi AMG har även den en enorm kapacitet och visade fin fart vid segern i Danmark. Minus denna gång va gäller kusk dock och behöver maxklaff härifrån! 

   Rank: 2-4-8-3-9-11-7-1-10-5-12-6

   • V75-4

   Final i Klass II och vi får se Nederländske 9 Luuk Schermer bli stor favorit och hästen visade mycket hög kapacitet för den här låga klassen när han senast vann helt överlägset i Danmark. Jag tycker favoritskapet är befogat och tror ekipaget krossar övriga i detta fält trots bakspåret. 

   Rank: 9-6-5-3-2-8-11-4-1-10-7-12

   • V75-5

   Klass I stundar och vi möts av en favorit i 8 Charliebrown Effe som var överlägsen när han vann senast. Känslan är att denna häst är för bra för klassen han befinner sig i och hade utgånsläget varit bättre så hade hästen knappat förlorat. Solklar tipsetta och spikförslag från mig, men spåret gör ändå att jag vill försöka fälla och gör det främst med 3 Under Armour. Hästen visar härlig inställning och blir inte lätt att komma förbi om han kan hålla sig före favoriten hela vägen. 4 Fabulous Pellini är även den fartfylld och nu med lopp i kroppen så lär vi få se en fin prestation.

   Rank: 8-3-4-6-5-2-1-9-11-7-10-12

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Dags för Dagens Dubbels inledande avdelning och vi bjuds på en högklassig silverfinal. 3 Phoenix Photo blir favorit och slipper att möta Unico Broline denna gång. Senast så föll man som storfavorit och blev slagen med 50 meter kvar. Formtapp? Hästen besitter annars hög kunskap och har en lysande resultatrad i övrigt. 5 Oscar L.A. är främsta motbud och är riktigt bra när han fungerar. 4 Sweetman kan öppna raskt och min tidiga ledare av loppet. Väl där lär det gasas allt vad som går. Jag tror dock inte det räcker ändå och det luktar körning från andra händer med och om så blir fallet så kan det vara så att 11 Eddy West bara sköljer allt tillslut? Riktigt roligt spellopp!

   Rank: 3-5-4-11-6-1-9-2-8-12-10-7

   V75-7

   Vi rundar av lördagens omgång med Harper Hanovers lopp med en miljon kronor till vinnaren. Roligaste hästen på förhand blir såklart topphästen från Frankrike15 Diable De Vauvert. Hästen var bland annat sexa i Prix d’Amerique 2021 och sjua i årets upplaga efter att ha hamnat för långt bak i kön. Näst senast slog man bland annat Etonnant som vi ser på söndagens Elitloppet. Denna häst är i en klass för sig är känslan på förhand och fungerar han på Solvallas 1000-metersbana lika bra som hemma på Vincennes, ja, då får nog övriga deltagare agera statister i detta lopp. BANK! 

   Rank: 15-6-12-3-13-8-4-2-11-14-1-9-7-10-5


   Dagens Dubbel-tips:

    1. 3-4-5-11

    2. 15 Diable De Vauvert

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

      V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

      Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

      Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

      Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

      Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

      Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips