V75 tips » Lördag 11 December från Åby - "Är Björn Goop svaret”?

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 11 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp.

Fullt fokus på lördagens omgång och missa inte heller succén i ATG’s nya satsning BIG9, där jag gör andelar.

Vi hoppas succén fortsätter till helgen och omgången ser ruskigt trevlig ut på förhand ⭐️⚽️

Stenbergs Fräckis⭐️⭐️⭐️ 92kr/10 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

Stenbergs Big9 ⭐️⭐️⭐️ 197kr/7 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

NU KÖR VI


- "Nu är det ett enklare gäng och formen är på topp för dagen"

🔩 Omgångens spik

 • 11 Ble du Gers

💥 Omgångens skräll

 • 5 Glacier

V75-analysen:

  • V75-1

  Ett lopp i Bronsdivisionen inleder omgången och jag tycker mig ha hittat ett spikförslag omgående i grundkapable 1 Kurri Jari Boko. Björn Goop har haft kusen i tre starter nu och jag tycker inte hästen har gjort bort sig i någon av dessa. Senast vann man tämligen enkelt ifrån ledningen och på förhand ser det ut att bli tidig ledning även denna gång. Om så blir fallet så leder ekipaget loppet länge och det låter ej så osäkert inför denna uppgift, trots en viss ovana angående voltstart. 6 Prosecco gör debut i klassen och är såklart väldigt svårbedömd nu. Senast vann man en final i den lägsta klassen och formen är bra för dagen. 10 Fromheaven Idzarda har ett svårt utgångsläge, men skulle det klaffa på vägen så finns kapaciteten till att skrälla i loppet!  

   Rank: 1-6-10-4-5-3-12-8-2-9-11-7

   • V75-2

   Klass II ser som alltid väldigt öppet ut på förhand och det märks inte minst på streckfördelningen även fast jag är tidigt på omgången. 6 Estrella Diamant ska räknas väldigt tidigt och är angelägen om att försöka sätta sig i tät. Dock lär det ej bli enkelt att nå dit, då flera ekipage slåss om den positionen och då blir man sårbar. 8 Luringen La Ma ser ut att bli bortglömd med tanke på spåret, men hästen är ej sämre en någon annan i loppet. 9 ikaros Sisu är en lovande treåring som tyvärr lottades till ett tråkigt utgångsläge. Skulle det klaffa och man har en del tur så är man i alla fall inte borta. 4 Bistro Oaks var fin i sin comeback förra fredagen och lär ha gått framåt med det loppet i kroppen. 5 Glacier får på sig en jänkarvagn till denna start och det är stora plus. Hästen öppnar snabbt och kommer få en fin position i tät eller rygg ledaren. 11 Mr Carioca kommer göra ett bra lopp i ryggar denna gång och har visat goda träningsrapporter i veckan. Räknas trots läget!

   Rank: 6-8-9-4-1-11-3-10-2-5-7-12

   • V75-3

   7 Emoji är favorit i den tredje avdelningen och hur grym var han inte senast i silverfinalen bakom segrande Admiral As? Flemming Jensen´s stjärna står perfekt inne i klassen, men det råder ändå en del frågetecken anser jag. Skor är sällan något positivt på Flemming Jensen´s hästar och spåret kanske är lite väl långt ut på vingen? 6 Sweetman är den troliga ledaren av loppet och det är där han går som allra bäst. Frågor kommer ställas av flera och risk finns för körning och det skulle öppna upp loppet rejält. 1 Kali Smart kommer från en ganska blek insats senast, men har nu lopp i kroppen och ett bra smygläge från sitt innerspår. Kanske kan Adrian till och med snuva övriga på ledningen och om så blir fallet så kan detta vara vinnaren? Går ner i klass vad gäller motstånd och utvecklingen går spikrakt uppåt för tillfället. 11 Innovation Love är en superfin häst som garanterat kommer göra ett fint lopp här. Utgångsläget är såklart minus, men man gynnas vid tempo på tillställningen! 

   Rank: 1-7-6-11-4-3-2-8-9-5-10-12

   • V75-4

   Ett på förhand väldigt öppet och skrällvänligt försök i Diamantstoet väntar i den fjärde avdelningen och det är svårt att hitta någon bra tipsetta såhär tidigt inpå. 10 Rarity A.F. har jag i alla fall landat i och här hoppas jag på ett offensivt upplägg av Christoffer Eriksson. Hästen kommer från två fina insatser på slutet och stallet är optimistiska inför uppgiften på förhand. 6 Nina Ginto har fin form för dagen och fick ett passande utgångsläge i spår tre i volten. 1 Hattusa står fint inne på pengarna och får en fin resa härifrån och ska räknas. 7 North Dakota är spännande och klaffar det för henne så kan hon mycket väl segra i detta öppna lopp. 9 Minnucci Zon kommer från galopp och det ställer såklart en del frågor, då hon såg otroligt fin ut innan. Nu fick hästen ett bra spår och då hon ör snabb ut i volten så kan man förhoppningsvis hitta en bra position. 

   Rank: 10-6-1-7-9-5-11-13-4-8-14-12-15-2-3

   • V75-5

   Klass I och här har jag hittat ett spikförslag i 6 Global Lover som i nuläget ej är favorit. Hästen glänste senast efter en enkel seger från ledningen och visade även att han går minst lika bra med skor på hovarna som utan. Hästen gick i mål med krafter kvar och bestämmer sig bara Robert Bergh för att nå tät, så tror jag att hästen sitter i tidig ledning. Om man lyckas så tror jag hästen vinner loppet och jag utgår från det såhär tidigt inpå. Motstånd saknas dock inte och jag har flera tidiga utmanare och väljer framförallt att lyfta fram 9 Behind Bars som är en riktig klasshäst i grunden. Dock är spåret lite sårbart och det krävs överpace för att man ska kunna komma till härifrån. 4 Borups Umami fick ett fint utgångsläge och är väldigt snabb ut. Ska köra i en eventuell ledarposition, men stora frågetecken kring skotvånget här? 3 Bandit Frontline gynnas av skor jämfört med flera av konkurrenterna och drömscenariot för denne är såklart tidig ledning, för att sedan släppa till någon bra (förhoppningsvis min tipsetta) och sedan glida med i rygg. Vid lucka så blir hästen livsfarlig och ett roligt sidospel/tvilling vill jag nämna här! 

   Rank: 6-9-4-3-10-1-2-7-11-5-8-12

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Gulddivisionen denna lördag ser riktigt fin ut och vi får bland annat se den franske stjärnan 11 Ble du Gers. Denna fina kuse har efter den försmädliga galoppen i Åby Stora Pris i augusti tagit hela sex segrar och ett andrapris på sju starter och dominerat högsta klassen i Norge. Till denna start hoppar Björn Goop upp i sulkyn för första gången och hur spännande är inte det? "Nu är det ett enklare gäng och formen är på topp för dagen" säger Frode Hamre och ett givet spikförslag såhär på förhand för mig. Spår 11 ska man ej dra för stora slutsatser kring, då det inte är lika missgynnande på Åby. Letar man gardering så är 9 Valokaja Hindö spännande till väldigt låg procent. Hästen har full form för dagen och dessutom startrygg på två väldigt kvicka hästar. Skor är inget minus och hästen har besitter klass. 6 Lionel N.O. har även han fin form för dagen och har ekipaget bara lite tur med positionerna så är det ingen omöjlighet att vara med där framme. 1 Lucifer Lane, 2 Dragster och 3 Gareth Boko måste såklart med tidigt vid gardering, då lägena är fina och positionerna från start avgör mycket!  

   Rank: 11-3-2-1-9-6-7-4-8-5-12-10

   • V75-7

   Vi rundar av omgången med ett stolopp och även här ett oerhört öppet sådant. Det luktar rejäl utdelning såhär på förhand och när vi ska knyta ihop säcken så gäller det att försöka ha mycket streck sparade till avslutningen. 4 Call Me Brodda sätter jag överst i rankingen och hästen står väldigt bra inne i loppet och gillar förutsättningarna denna gång. 1 Miss Silver lottades till ett smaskigt utgångsläge, men missgynnas av att få gå med skor, då hon tagit  sina åtta senaste segrar barfota runt om. 2 Joy Alissa har bra form för dagen och får en fin resa härifrån och ska räknas. Räknas ska också hästarna 8 Eenymeenyminymoedk och 12 Svecak Palema trots sina utgångslägen. Dessa två håller hög klass och kanske till och med är bland dom bästa i loppet sett till kapacitet. Men lyckas man nå ända fram då det vankas 1640m denna gång? Vi tar fram penseln!

   Rank: 4-1-2-8-12-6-7-9-3-5-11-10


   Dagens Dubbel-tips:

   1. 11 Ble du Gers
   2. 1,2,4,8,12
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

     Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

     Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

     Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

     Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

     V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips