• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördag 6 November Eskilstuna - "Det är ingen "nobody" vi har att göra med här"!

V75 tips » Lördag 6 November Eskilstuna - "Det är ingen "nobody" vi har att göra med här"!

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 6 November från Eskilstuna! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp.

Förra helgen hittade vi återigen hem på Stenbergs Fräckis, men denna gång var det under GS75! Analysen fortsätter leverera fina spel och snart kommer det en storslam. Det vet jag!

- V75-3 ”Hästen visade prov på fin form vid segern senast och skulle han lyckas med taktiken att ta sig till tät så blir han troligen ruskigt svårfångad”

🔩 Omgångens spik

 • 2 Handsome Brad

💥 Omgångens skräll

 • 3 Morotai Degato

V75-analysen:

  • V75-1

  Dags för revansch hos flera av kusarna i den inledande avdelningen då det är dags för Stoeliten och där hälften av deltagarna möttes i Sto-SM. 5 Hevin Boko blir min etta i loppet och här är känslan att formen är på ingång på allvar. Under Sto-SM tappade hon allt i starten, men återkom storstilat och gick oerhört starkt i skymundan. Optimistiska tongångar ifrån stallet och kanske är hon helt enkelt bara bäst denna gång? Sto-SM av 8 Mellby Free den gången och starten efter segrade hon även i gulddivisionen efter att ha fått bestämma tempot helt i ledningen. Nu är det frågetecken för distansen och spåret kunde knappast blivit mycket sämre? Nae, jag rankar ner och väljer istället att släppa fram barfotadansande 6 Unique Juni som nu får Örjan Kihlström i vagnen för första gången sedan 2018. I övrigt så är som vanligt miljondraget i loppet 2 Digital Class, som jag snart måste få betalt för? Tipsar om ett smaskigt platsspel på henne så fort oddsen släpps, för här kan man bli belönad 💰 

   Rank: 5-6-8-3-11-1-4-2-12-9-7-10

   • V75-2

   Klass II stundar och nu är det över distansen 2640 meter. 10 La Verite ser ut att bli favorit och denna kuse kommer med två raka segrar i bagaget. Trots bakspåret så håller jag Katja Melkko´s skjutare överst i rankingen. Loppet innehåller dock flera formstarka hästar och många jag vill ha med mig på lappen. 3 That’s So Clever är en av dessa och som han segrade senast ifrån tätpositionen! Hästen avslutade snabbt den gången och ska räknas väldigt tidigt även nu. Gången innan dess så var han tvåa bakom Francesco Zet och det ifrån spår tolv i kriteriekvalet, så det är ingen "nobody" vi har att göra med här. 2 Fighter Simoni plockar jag med och nu sitter även biken på till denna start och streckas gör även 7 Bowling Orlando som väl aldrig gör en dålig insats? 

   Rank: 10-3-2-7-5-4-9-8-1-12-11-6

   • V75-3

   Gulddivisionen stundar i den tredje avdelningen och loppet körs över kort distans denna gång. På pappret så ser det ut att bli en rejäl fartfest och ni lär ej tappa hakan när jag presenterar min tidiga vinnare va loppet! 2 Handsome Brad vet alla ni som läser mina analyser att jag håller oerhört högt och en självklar tipsetta hos mig. Hästen visade prov på fin form vid segern senast och skulle han lyckas med taktiken att ta sig till tät så blir han troligen ruskigt svårfångad? För mig är det en spik i nuläget, för jag tror verkligen han sitter i tät och då ska det väldigt mycket till för att Ulf Stenströmers stjärna ska gå miste om segern! 5 Brother Bill kommer från en heroisk seger senast, efter att ha slagit 7 Milligan´s School utvändigt och även hållit undan för 3 Disco Volante. Skulle det bli körning ifrån start så gynnar det 5 Brother Bill enormt och då lär vi få bevittna ett rafflande upplopp! en eller många?

   Rank: 2-5-7-3-1-9-4-8-11-10-12-6

   • V75-4

   Diamantstoförsök stundar och på förhand ser det ut som ett lopp för hästarna på start. 6 Cash And Carry besitter en oerhört hög kapacitet och står billigt inne i klassen. Skulle Anders Svanstedt lyckas pricka plankan rätt ifrån start och framförallt ta sig iväg felfritt så kan detta vara en spets - slut idé? Dock har jag flera ekipage jag bara måste strecka och framförallt då 3 Minnucci Zon som jag håller väldigt högt. 4 Didi Dam är obesegrad med Erik Adielsson och detta är en rikgit bra häst som varit på pallen i hälften av sina starter. 11 Pappajonnys Ilse ska dansa barfota runt om och får nu Örjan Kihlström i vagnen för första gången!

   Rank: 6-3-4-8-11-5-13-14-1-9-10-2-12-7-15

   • V75-5

   4 Vice Versa Diamant bör landa som klar favorit i detta Klass I lopp och denna häst har visat hög kapacitet för klassen. Senast var man fyra efter att ha avslutat storstilat från spår 12 och nu lottades man till ett desto smaskigare utgångsläge! 5 Santos de Castella vann en STL-final näst senast och detta med mängder av krut sparat i tanken. Den insatsen följdes tyvärr upp med en galopp tidigt och revanschlusten är hög hör man på tongångarna från stallet. Från detta utgångsläge och med den startsnabbheten som hästen besitter så kan det bli tidig ledning och i så fall hästen för övriga att slå! 2 Teton Miss Annie måste streckas även den och det blir spännande att se med Björn Goop i vagnen denna gång. Ett annat streck är ytterligare en av mina miljondrag och det i form av 3 Anchor Man som ser otroligt formstark ut för dagen! 

   Rank: 4-5-2-3-1-7-12-10-6-9-8-11


   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!


   • V75-6

   Ytterligare ett svårlöst lopp stundar och nu ska vi även försöka bena ut Dagens Dubbels inledande lopp. Det är dags för ett lopp i Silverdivisionen och ett lopp som i mitt tycke håller väldigt hög klass för dagen. 3 Morotai Degato är riktigt bortglömd av de tidiga spelarna, men denna kuse har i nuläget landat som min tipsetta. Hästen är ruskigt startsnabb och mitt tänkbara spetsbud i loppet. Väl där så kommer Oskar Kylin Blom få frågor ställda, och då finns ju valen att antingen gasa så länge lampan lyser, eller släppa för att landa i rygg ledaren? Oavsett vad så tycker jag procenten i nuläget ej speglar chanserna och anser detta var en riktigt rolig idé av loppet? 5 Bo C. såg stark ut senast i sin comeback och vilken fröjd att äntligen få se hästen på banan igen. Med loppet senast i kroppen lär han vara vassare nu och klarar hästen bara spåret så blir man att räkna med. 7 Gardner Shaw gynnas inte av voltstart och frågan är vart han hamnar till från start? Hästen är dock riktigt bra och löser det sig så lär man vara med på fotot. 2 Svecak Palema rankar jag faktiskt ner en aning, för nu möter man väl lite för bra motstånd? Vi jagar skrällen här!

   Rank: 3-5-7-1-2-4-8-6-10-11-9-12

   • V75-7

   Usch vilken rolig omgång detta är och jag blir förvånad om vi ej får se en bra utdelning när vi summerar denna lördag? I det avslutande loppet i både vad gäller V75 som Dagens Dubbel så möts vi av ett lopp i Bronsdivisionen som håller en hög klass. Skulle 1 Global Agreement lyckas med den svåra bedriften på Sundbyholm, dvs. att försvara innerspåret, så är väldigt mycket vunnet och hästen skulle kunna leda detta lopp från start till mål! 7 One Kind of Art gör alltid bra lopp och densamma gäller 10 Gooner som båda är bra för klassen. 4 Kurri Jari Boko är det roliga strecket som jag hoppas blir bortglömd av många. Hästen såg smällfin ut i sin debut för Björn Goop, men tyvärr satt man fast och fick ej sträcka ut. Här finns det farter som vill lämna kroppen och räkna med en rejäl insats denna gång! 

   Rank: 1-10-7-4-9-6-3-2-8-11-5-12


   Dagens Dubbel-tips:

   1. 3 Morotai Degato
   2. 1,4,7,10
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst på fasta odds
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Solvalla slår upp portarna för lunchtävlingar för första gången för året den här fredagen och visst ser det ut som en överkomlig V4-hundring som vi ... Läs travtips

     Helgen är här och fredagskvällen spenderar vi från Rommetravet med V64 där en för klassen åter kan visa sig vara svårstoppad i avslutningen. ... Läs travtips

     V75 avgörs kommande lördag på Östersund! Det är möjligen ingen hög klass, men spelmässigt!? Ja, det kunde inte bli bättre. Fulla fält och jämna ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 29 Januari från Östersund! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

     Östersund och det är alltid lite extra intressant när V75 är i närheten av min hemmaplan Bergsåker Sundsvall, eftersom det är många hästar man har ... Läs travtips

     Lite tidiga tankar till V75 inför omgången den 29 Januari från Östersund. Labero och Phoenix bästa spikarna i öppen omgång !🤩💰 ... Läs travtips

     Efter förra veckans nederlag så har det varit skönt att denna vecka sätta ett par V6:or och även åttan på onsdagens V86. Nu fortsätter vi på det ... Läs travtips

     Tidiga tankar inför V75 Östersund V75-1Att Jörgen Westholm har stallform, är det nog knappast någon lirare som har missat vid det här laget. 2 ... Läs travtips

     Helgens tips inför V75 på Östersund Uppvärmningen inför PDA på söndag har börjat och innan vi vänder blickarna mot Paris och Vincennes, där ... Läs travtips

     Östersund är värd för morgondagens tävlingar! En mycket intressant och fin omgång väntar och det är några riktigt överspelade favoriter som vi ... Läs travtips

     Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips

     Sista söndagen i januari är här igen och det betyder att nästintill alla travintresserade riktar sina blickar mot Vincennes och Prix d'Amerique. ... Läs travtips