Mina tankar om V75 på Umåker 13/4 » 12 apr. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar om V75 på Umåker 13/4

Hallå där och återigen välkommen in till mig!

I onsdags small det till ordentligt inne på stugan, då Johan lyckades pricka in sin tredje raka fullpottare på V86 och kammade till och med hem den största vinsten i Sverige den omgången. Otroligt stort grattis Johan och alla andelsköpare.

För min del gick det faktiskt bra i onsdags med, tyvärr galopperade spiken Falcon AM ifrån start, men tillslut levererades 7 rätt och drygt 3 gånger insatsen tillbaka. Grattis även till oss.

Nya tag denna lördag och vi ska upp till härliga Norrland och Umåker. Pennan har varit glödhet hela veckan och samtalen till tränare och kuskar har gått varma även där. Så jag tycker faktiskt det är dags att dra igång direkt.

NU ÅKER VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt här

Avd1

2140M Auto

Vi kliver in i omgången direkt med en av omgångens största favoriter. 5 Milliondollarrhyme står just nu i 55% och är enligt mig en befogad favorit, speciellt med loppet senast på näthinnan. Fredrik B Larsson slängde ut denna Ready Cashare i årsdebut vid senaste starten, och man svarade genom att springa 12 blankt. Ett helt otroligt lopp. Man ska då tänka på att man gick med skor och vanlig vagn. Tänk er barfota runt om och jänkare på detta ekipage? Vad pratar vi om för tider då? Nåväl, ett sunt spikförslag kan jag tycka, MEN jag väljer ändå att gardera9 Son Of God gör årsdebut här och det är såklart svårt att sia om form och hur den står, men Daniel brukar göra fantastiska årsdebuter med sina hästar. Örjan kanske har hittat tillbaka till formen med, då han hade show på Örebro i torsdags kväll och vann med alla sina körningar på V64. Det va också hans första segrar på det senaste 31 starterna. Mitt stora miljondrag här i omgången hittar vi även här. 6 Hard Times, måste med på varenda seriös kupong denna lördag. Man rapporterar från stall att det är toppform och här tror jag det brakar till spets omgående. Får Per Linderoth i vagnen sitta och fuska bort loppet under första varvet, ja, då måste övriga konkurrenter och framförallt storfavoriten, vara ruggigt på topp. SE UPP!

Rank: 5-6-3-9-7

Avd2

2640M Volt

Omgångens öppnaste lopp stundar här och det är även ett klass II lopp, lång distans och voltstart. Faktorer i mina öron som talar för skräll. Därför gör jag det faktiskt så enkelt, att jag helgarderar. Vill ändå nämna några tänkvärda hästar och börjar med min etta i ranken, 10 Maverick Dream. Prestationen den svarade för senast var otroligt bra och man gick då barfota runt om för första gången. Denna gång går man densamma och gör Claes Sjöström om samma bedrift, ja, då kan den mycket väl vinna med ett tjugotal meter. Dock ska man veta om att man går bäst ifrån tätposition. 3 Heartbeat vann senast på tung bana och gjorde ett riktigt bra lopp. Fin form inför detta. 1 Atlas Eagra måste man se upp med här, Hanna Olofsson är ruggigt bra här uppe och trots innerspår så tror jag det kan lösa sig. Miljonsmällen här hittar jag i 7 Bishop, som har springspår och det ska det lättas i balansen. JSom jag läser loppet så får man spets och då ska det bli intressant om man kör där, eller släpper och får rygg ledaren. Riktigt bortglömd! 

Rank: 10-3-1-2-7

Avd3

2140M Auto

En av världens bästa hästar och omgångens i särklass största favorit 5 Propulsion selas ut här. Kan vinna från alla möjliga positioner och gör ytterst sällan dåliga lopp. Firma Örjan/Redén är ju såklart svårt att blunda för och dom firar framgångar efter framgångar tillsammans. Men till 90% spelad och kanske även mer därtill på lördag, så kan jag faktiskt inte spika. Det finns faktiskt faktorer som talar emot storfavoriten, eller som i alla fall gör segerchansen lite sämre. Det är ändå Inte det viktigaste loppet att vinna för Daniel Redén och man ska även gå med skor, vilket jag anser vara minus. 2 Muscle Hustle var ej som bäst i senaste starten, men man rapporterar att man kommer vara mycket bättre nu. Och jag anser att ska någon i detta lopp slå Propulsion i dennes årsdebut, så är det Robert Berghs fina ekipage. Man fick ett perfekt spår och spets tror jag det bli utan problem. OMGÅNGENS BÄSTA LÅS, får det bli här och jag tycker inte det är värt att nämna några fler motbud.

Rank 5-2-6-9-3

Avd4

1640M Auto

Kallblodslopp är det dags för här och ett väldigt fint sådant. 7 Art Kjarvald väljer jag att ranka etta här. Tycker verkligen den står på tur för seger och nu får man Ove A Lindqvist återigen i vagnen, vilket är ett plus i dessa sammanhang. Man slänger även på en jänkarvagn och man återgår i skobalansen till barfota fram. Detta har slagit väl ut i tidigare starter och här laddas det för spets. 6 Sjö Vinn är en riktig sprinter och man kommer hit med bra form. Senast så lättade man i balansen och då slog man otroligt bra hästar och man rapportera från stallet att det ska bli samma utrustning. 2% nu är ett riktigt miljonfynd. 12 Tangen Haap är lite av min favorithäst vad gäller kallblod, men har tyvärr fått ett lite för besvärligt läge denna gång. Dock är Björn Karlsson fortfarande positiv och man har sikte på att rygga min tipsetta ifrån start. Hamnar man i dödens så anser man från stallet att vinstchansen är mycket bättre där en sjätte par utvändigt. 

Rank: 7-6-12-9-10

Avd5

2640M Auto

Mycket jämnspelat långlopp här som inte är helt enkelt att bena ut. 1 Hawk Cliff väljer jag att sätta som knapp etta i min rank. Har kikat i lopparkivet där och det är ingen raket ifrån start. Örjan sitter upp och han är ändå en mästare att hitta ut ur sådana här lägen och jag blir ej förvånad om han har lyckats avancera sig till spets efter 6/700M. Därifrån biter det bra och blir således hästen att slå. Qahar Q.C. Har nu lopp i kroppen och formen på topp. Älskar distansen och är den som utmanar min etta om spets efter första varvet. 11 Mr Golden Quick kan man aldrig räkna bort längre, och loppet senast var något i hästväg. Blir det bara körning från start så bjuds Magnus A Djuse som styr in i matchen och då får övriga se upp över upploppet. Megaskräll och helt bortglömd här är 12 Under The Counter, som skulle kunna smyga med hela vägen och avslutar även den mycket vasst. 0% just nu är ett sinnesjukt skämt. SE UPP! 

Rank: 1-5-11-2-4

Avd6

2140M Volt

Ett otroligt svårlöst voltstartslopp väntar här och jag ska försöka göra ett försök till att klara det utan att behöva helgardera. 3 Mr Clayton JF  tror jag får spets här och blir då hästen att slå. Rikard N Skoglund har tokform som vi vet och dom här två kan leda loppet väldigt länge. 1 M.C.C. Orlando tror jag vill ha rygg på min etta och då kan de bli livsfarligt vid lucka på upploppet, men tror de endast räcker till plats. 9 Upstream sitter i bra rygg direkt och kan få loppet serverat vid ordentlig körning. 8 Celcius Evo var det tokskrik på vid senaste starten, men nu helt bortglömd? Till 3% kan de vara jackpottdraget i denna avdelning.

Rank: 3-9-4-8-2

Avd7

1640M Auto

3 Havbergs Knight tycker jag inte möter någonting speciellt denna omgång och skriker faktiskt ut den som OMGÅNGENS BÄSTA SPIK. Det blir skor runt om för och siktet mot spets är givet. Tror inte man tar sig dit direkt utan får överta efter cirka 500m och sen stannar man där hela vägen i detta kortlopp. Värsta motbuden ser jag i 2 Corroded som även den är startsnabb, likaså 1 Le Chapeau. Skulle det bli alltför rörigt och en alldeles för utdragen körning ifrån start, så vill jag nämna 11 Zorro Zwing, som skulle kunna få loppet serverat på silverfat.

Rank: 3-2-11-1-8

Det där var alltför mig att bjuda på inför denna omgång, jag hoppas ni varit tillfreds med min analys och även mina tidigare analyser jag gjort. Är som sagt fortfarande väldigt ny inom detta, men växer in i det för varje omgång.

Hoppas ni inte glömmer att klicka er in via länken och rygga något av mina eller mina duktiga kollegors system. För formen i vår stuga går absolut inte att klaga på.

Mina andelar hittar ni som vanligt här

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips