V75 Färjestad med Skoglund i centrum » 8 mars | Andreas Stenberg -…

V75 Färjestad med Skoglund i centrum

Hallå där!

Andreas heter jag och vad roligt att just DU har tittat in ”hos mig”

Det har äntligen blivit dags, min Travstugedebut. Som jag längtat efter detta.

Jag hoppas mina analyser och system kan tillfredsställa just dig och att vi verkligen får fira framgångar tillsammans här på Travstugan.

Jag går rakt på mina idéer vad gäller utgångar och spikar, oavsett procent, vilket kan leda till dom riktigt stora pengarna och förhoppningsvis en nervkittlande spänning in i det sista.

Jag har ett typ av motto jag försöker jobba med som lyder ”man behöver ej spela för dom stora pengarna för att vinna dom stora pengarna”!

Och de är de som jag ska försöka göra åt just ER. Billiga andelar som ändå ska generera bra tillbaka.

Mina andelar hittar du här


Nu kör vi :)

Vår första resa tillsammans blir till Färjestad och soliga Karlstad

Kort info om banan:

Längd: 1000 m

Bredd: 20,4 m (2140 m)

21,1 m (1640 m)

Upplopp: 177 m

Open stretch: Nej

Vinklad startbilsvinge: Nej

Avd1

2640M Volt

Här får vi se en mycket fin häst med formen på topp i Perfect Dynamite, Rikard Skoglund upp i sulkyn och hans form har väl ingen kunnat undgå?! Ser på förhand ut att kunna bli en bra dag för han.

Jag väljer inte att spika ”dynamiten” men rankar den etta. Tror de kan bli körning mellan Uappa Di Azzurra och Perfect Dynamite, blir den utdragen gynnar de en annan häst som verkligen är med på fotot, nämligen Global Undecided som får fortsätta med Örjan i Vagnen!

Rank: 2-9-3-1-5

Avd2

2140M Volt

Här får vi se ett mycket spännande lopp där jag tycker Southwind Feji blir alldeles för stor favorit. Finns många spännande motbud och några riktigt roliga skrällar.

Vill lyfta fram Lutecia som just nu är spelad på låga 7%, Sofia slänger upp Johan Untersteiner i vagnen och här tror ja denne tar sig till spets och blir hästen att slå. Bara den håller jämt tempo och ej får för mycket tryckningar så kan de bära hela vägen.

Blir de körning där framme gynnas såklart bakhästarna, och avancerar Southwind tidigt så är de såklart bästa hästen i loppet, vill dock varna för en riktigt rolig skräll i detta lopp, Thorn Bird. Ruggigt fin häst från Stall Eklundh som nu kusktoppar rejält med Örjan i vagnen. Får den en bra rygg på slutvarvet så blir i alla fall inte jag förvånad om ”Gubben i lådan” är med på fotot.

Rank: 13-5-8-10-11

Avd3

2140M Auto

Hur jag en vrider och vänder på detta lopp så kan jag inte se hur On Track Piraten ska förlora det här. Rikard Skoglund får på nytt förtroendet och denne sitter med 2 segrar på 2 försök med ”Piraten” och jag är övertygad om att de blir ett ”hattrick” på Färjestad.

Tror både Target Kronos och Officer CD kommer tokköra om spets, vilket Rikard bara tackar och tar emot för, myser där bakom för att sedan få överta efter en bit och lekfullt avsluta på bästa sett. Jag spikar och vänder blad.

OM man vill ha en superskräll i loppet så tänker man på Nappa Scar som kan få bra ryggar sista varvet och besitter en vass avslutning.

En rak tvilling på dessa två kommer jag köra på sidan av.

Rank: 5-2-9-10-7

Avd4

2140M Volt

Dags för tredje och sista voltstartsloppet denna omgång och de avslutas med ett helt okey kallblodslopp. Kan redan nu säga att mina kallblodskunskaper går i dur och jag rekommenderar att ni kikar in till Micke här på travstugan för den bästa kallblodsinfon.

Jag kommer heltäcka detta lopp men väljer att efter den infon jag fått ge er min rank och även nämna lite om den.

Rus Can tycker jag är bästa hästen, har bästa kusken och även bästa läget. Varför spikar jag inte då? 

Jo för jag tycker det ofta strular i dessa lopp o hästar galopperar till höger o vänster.

Jag väljer att även lyfta Fanny Tabac som kan snuva Rus Can på spets och därifrån svårslagen.

Guli Rubin är en bra häst till 8% och Westholm har bra snurr på stallet.

En annan riktig superskräll som jag ej vill åka på är vår norska gäst Sjö Kongen som sett jättefin ut i Norge och gjort de bra dom gångerna han besökt Sverige, 3% är ett fynd.

Rank: 3-1-9-13-15

Avd5

3140M Auto

Här kommer avdelningen jag längtat till och efter information och koll i arkiven så har jag hittat min förstahäst som just nu är spelad till endast 15%,chansspik för den vågade, vilket jag kommer göra på några av mina system, annars kan detta bli ett väldigt dyrt lopp.

Den jag skriver om är förstås Johan Untersteiners Wilmer Gel, ruggigt distansgynnad över 3 varv, Johan uppåt och läget bästa tänkbara för denna fina häst.

Bakom denna tror jag Timo Nurmos, Magic Cash blir farlig med Örjan upp för första gången och trolig spetshäst. Men den strular till de för sig ibland och inte helt att lita på.

Men spets och om den får ”fuska” bort loppet 1 1/2-2 varv så kan de bli jobbigt för dom bakom.

En annan mycket bra häst är Testa Di Cavolo, som kan få en fin resa i andra spår. Min förhoppning är att den drar med sig Wilmer på sista bortre för att sedan bjuda oss på ett fantastiskt upplopp med Wilmer Gel som segrare.

Rank: 12-1-10-6-5

Avd6

2140M Auto

Här förutspår jag ett ruggigt tempo från start till mål och de kommer gynna min idè till ett fint ”trehästarslås”

Rushmore Face kommer ladda för ledningen (inte helt oväntat med Adrian) men tror han får svar från Valeur och denna laddning kan dras ut på en bit. Då välkomnas förstås mina första hästar,nWeekend Fun och Hawk Cliff.

Weekend Fun blir kraftigt kuskförstärkt med Björn Goop upp och ses som min vinnare i loppet trots spår 8. Jag väljer att låsa detta lopp på tre hästar, för annars kan de bli ett ruggigt dyrt lopp. Jag gör de med hästarna 8-9-2

Super Zantos har jag följt ett tag och oavsett loppscenario lyckas den alltid vara med där framme och det är ingen häst jag vill åka på.

Rank: 8-9-2-7-4

Avd7

2140M Auto

Här kommer omgångens näst bästa spikförslag och de i form av  Marvelous. Timo Nurmos tränar och Örjan Khilström kör. Jag tror denna häst blir oerhört svårslagen.

Värsta motbudet hittar vi i Björn Goops uppsittning, Ronzon Face,som är otroligt startsnabb och tar nog hand om ledningen. Men Marvelous visar sig förhoppningsvis starkast tillslut.               Zio Tom Jet gynnas vid körning och ska räknas med då den besitter en härlig avslutning.

Ett riktigt roligt skrällbud för er som garderar är Qamaro C.D. Med Rikard Skoglund i vagnen. En riktigt bra häst som kan få ett fint lopp men tror ej den slår min spik. 

Även här kan ett tvillingspel med Qamaro C.D. på fotot betala bra.

Rank: 1-6-10-5-2

Detta var min debutanalys här på Travstugan, hoppas ni blivit lite klokare och missa inte chansen att köpa in er på något av mina system, så ser vi till att fira tillsammans.

Det är ju trots allt NI som gör detta möjligt.

Väl mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips