• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 26 Februari från Axevalla - "Spiken står perfekt inne i klassen”

V75 tips » Lördagen 26 Februari från Axevalla - "Spiken står perfekt inne i klassen”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 26 februari från Axevalla! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiska fina lopp.

Vi möts av lönehelg såklart, men framförallt av en smaskig jackpott på hela 55 miljoner kronor extra i potten och det kittlar extra mycket en gång som denna. Formen är riktigt fin för dagen och vi hoppas såklart vi har fortsatt att segla även denna helg!

Tack snälla för alla glada tillrop, för det är det som gör detta så otroligt roligt!

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI

🔩 Omgångens spik

 • 2 Pere Ubu

💥 Omgångens skräll

 • 7 Eyecandy

V75-analys :

  • V75-1

  Ett lopp i Silverdivisionen inleder och det över långa distanser och voltstart. Vi får se en tidig favorit i  5 Four Guys Dream och detta är en kuse som radar upp starka prestationer om vartannat. Motståndsmässigt ska det ej skrämmas avsevärt kan jag tycka på förhand och felfri bör det vara toppchans. Man ska dock ta med sig en del viktiga faktorer innan man kanske funderar på att singelstrecka och det är framförallt att hästen ALDRIG har vunnit över distansen på sju försök. Han har bara segrat i EN av sina sjutton starter med vanlig vagn och det är något han ska gå i även denna gång. Kan tyckas konstigt att jag trotsar det ändå tycker hästens chanser ska vara bra, men på pappret så är det bästa hästen på fältet och vid en eventuell tidig ledning så att det blir hästen svårslagen. Motbud var inte allt för lätt att bena ut vem jag skulle sätta som tvåa, men det landade i formkortet,  9 Unico Broline , som skulle gynnas av tempo på tillställningen och besitter en ruggig avslutning som biter bra på Axevallas långa upplopp! En annan som gynnas av tempo och kan få fina ryggar ute i spåren är Flemming Jensens , 10 Andre Ward , som älskar förutsättningarna och är extremt stark. 

   Rank: 5-9-10-8-3-6-7-1-2-4

   • V75-2

   Ett sto- och lärlingslopp vankas i den andra avdelningen och även här är det voltstart. Loppet ser oerhört öppet ut på förhand och med faktorerna jag nämnde precis innan så luktar det skräll på förhand. 8 Nina Ginto har nu årsdebuten avklarad och hästen såg riktigt fin ut den gången och det hela resulterade i seger. Vanlig vagn körs hon alltid i och med duktige Gustav Johansson i vagnen så tycker jag hon ska ligga där hon ligger till streckprocent i nuläget(20%). 10 Heloise Am imponerar på mig och slutrundan hästen gick senast var av riktigt bra klass. Liten brasklapp dock att hästen ska gå med vanlig vagn istället för med amerikansk sulky och det ställer såklart en del frågetecken? 2 Icecream In är den mest intressanta på start och var väldigt positiv senast. Skulle Victor Rosleff nå tidig ledning så kan det bära frukt hela vägen? Superskräll kanske 7 Eyecandy kan vara efter flera fina insatser på slutet och jag tycker att hästen verkligen förtjänar en etta i raden! 

   Rank: 8-10-2-3-9-7-13-14-6-4-15-5-1-11-12

   • V75-3

   En på förhand väldigt dålig Gulddivision vankas, där Stefan Melanders1 Disco Volante kan få snabb revansch efter förra lördagens start. Här har hästen klart bättre förutsättningar och med tanke på att hästen gick i mål med en hel del krafter sparat så kommer man väl förberedd inför detta. Distansen är stora plus och taktiken är stenklar, där det är tidig ledning som gäller och väl där gasa så länge lampan lyser. Värt att tänka på är att det inre spåret inte är helt optimalt och klarar den numera nioåriga valacken att stå emot hela vägen när det långa upploppet nalkas? 7 Hazard Boko vill jag inte spela utan och denna formstarka kuse ser riktigt fin ut för dagen och kan mycket väl tugga ner alla denna gång. 4 Zenit Brick var fantastisk fin senast vid segern på Örebro, men ska väl ej kunna räcka till här? 

   Rank: 1-7-4-3-6-8-9-5-10-2

   • V75-4

   I ett sprinterlopp i Bronsdivisionen ser uppgiften upplagd ut på förhand för kvicke 2 Pere Ubu. Hästen står perfekt inne i klassen och med förutsättningarna som stundar så ser jag detta som en toppchans i skrivande stund. Kort distans och spetsläge är fina faktorer och trots hästens blyga facit med endast en seger med skor, så tror jag att han leder detta från start till mål. Väldigt spelvärd spik i denna jackpottomgång. Letar man motbud så bör hästar som 4 Bismarck Comedy och 5 Versace Broline nämnas tidigt från fina utgångslägen. Andrahandaren 12 Beckham är såklart bra och kommer från en fin insats senast, men läget är inte det sexigaste och det ska krävas en monsterinsats för att man ska klara av att hinna ifatt min tipsetta! 

   Rank: 2-4-5-12-3-10-6-7-9-11-1-8

   • V75-5

   Ett av omgångens mest svårlösta lopp enligt mig är det dags för i den femte rundan. Det är Klass II och här tar jag fram penseln. 4 Hobart väljer jag att sätta överst i rankingen och denna fyraåring ska bli spännande att se mäta sig mot äldre hästar. Senast svarade hästen väldigt bra på rycktussar och slutade då trea i Margaretas Tidiga Unghästserie. 11 Darlington Fame är en annan fyraåring som är under kraftig utveckling. Nu kommer hästen till start med två raka triumfer i bagaget och med rätt ryggar så fäller man många. 1 Rocket Boy kanske är den tidiga ledaren av loppet och därifrån blir man väldigt intressant till endast 8% och Erik Adielsson i vagnen. 6 Adlon Amok är en annan kuse från Oskar J Andersson och denna häst sköt till ordentligt efter sen lucka senast. 2 Excellent Diamond kommer från två ruggigt fina insatser som resulterat i segrar båda gångerna och har ett spännande utgångsläge denna gång. Det låter uppåt på flera håll och kanter i detta lopp och här jagar vi smällkaramellerna! 

   Rank: 4-11-6-2-5-12-1-3-8-10-7-9

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   I Dagens Dubbels inledande avdelning tillika avdelning sex på V75 , så möts vi av ett ganska så öppet stolopp på förhand. 8 Cash And Carry är favorit till nästan 50% och kanske kan det vara så att han bara är bäst? Insatsen senast talade i alla fall för att formen är på ingång efter att ha avslutat väldigt starkt som tvåa. Lyckas Jorma Kontio lösa starta från det stängda spåret så är såklart segerchansen god, men det kan strula är min magkänsla på förhand. 13 Eenymeenyminymoedk går ner lite i klass vad gäller motstånd, men gynnas inte av att få gå med skor är min känsla efter att ha sätt insatserna i arkiven. 4 Hattusa gör fina insatser mest hela tiden och besitter en fin kapacitet för klassen. 7 Quiz Roc får heller ej glömmas bort och har startat året riktigt bra! 

   Rank: 8-13- 4-7-14-15-3-5-2-6-10-12-1-9-11

   V75-7

   Dags att runda av denna omgång vad gäller såväl Dagens Dubbel som V75 och vi gör det med ett lopp i Klass I. 7 Gordon Brodde är en kuse jag verkligen fattat tycke för och vilket maffigt intryck hästen visade i sin årsdebut senast efter att ha vunnit i överlägsen stil, trots att han blivit en aning pigg i ledningen. Det finns en viss tendens till lite strul bakom bilen, men kommer han bara iväg så är det inget jag oroar mig för under loppet och ledningen ser han ut att kunna få här? Fin chans att vinna detta lopp och tänkbart spikförslag. 2 Borups Tornado har sett riktigt fin ut i sin nya regi och vann väldigt enkelt senast. Spännande att se med en amerikansk vagn denna gång och man låter uppåt från stallet. Jag tycker 4 Icon Mearas snackas upp lite väl mycket och rankar ner denna, då motståndet hårdnar. 11 Fenix ​​Brick går visserligen upp i klassen denna gång, men hur bra var inte dennes insats senast som tvåa bakom ruggige Piemonte i Klass II finalen? Hästen har ett fint kunnande och avslutar alltid fast. Visst, spåret är inte de bästa och vanlig vagn nu, men vill man åt miljonerna måste man sticka ut! 

   Rank: 7-2-9-4-11-3-1-6-8-12-5-10   Dagens Dubbel-tips:

    1. 4-7-8-13

    2.  7 Gordon Brodde

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

      Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

      Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

      Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

      Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

      V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips