• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 15 Januari från Gävle- "En straffspark utan målvakt”?

V75 tips » Lördagen 15 Januari från Gävle- "En straffspark utan målvakt”?

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 15 Januari från Gävle! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp.


NU KÖR VI


- "Han är djävulskt bra, en ruggig häst”! -Benny Christenssen angående mitt miljondrag i omgången, 12 Prometheus!

🔩 Omgångens spik

 • 3 Milligan’s School

💥 Omgångens skräll

 • 12 Prometheus

V75-analysen:

  • V75-1

  Ett oerhört öppet lopp i Bronsdivisionen inleder denna V75-omgång och vi möts direkt av en kuse jag alltid vurmar för när denne hittas i startlistorna. 7 Anchor Man är det jag syftar på och nu startar man äntligen med ett intressant utgångsläge. Från detta läge kan hästen mycket väl hitta till ledningen och väl där ska det gasas så länge lampan lyser. Väldigt intressant och positivt är även kuskbytet till en formtoppad Mats E Djuse denna gång. Hästen gynnas av voltstart kontra flera konkurrenter och en kul tipsetta till under 20%. Loppet är i övrigt oerhört öppet och när dessutom en av förhandsfavoriterna i 8 Arch Lane har lottats till ett chansartat utgångsläge med stängt spår så luktar det strul. Lyfter istället fram 1 Soul Tan som var trea bakom just 8 Arch Lane senast. Här fick man ett väldigt spännande utgångsläge och får även Ulf Ohlsson i vagnen till denna start. 12 Axl Brown nämner jag i all hast och det efter insatsen senast när hästen gick i mål med väldigt mycket sparat. Dock är läget oerhört osexigt!

   Rank: 7-1-8-12-4-2-6-11-9-5-3-10

   • V75-2

   Ett väldigt ojämnt kallblodslopp stundar i den andra avdelningen, där jag på förhand endast ser fem-sex hästar som kan vinna loppet om det ej strular rejält. 14 Nårje väljer jag att sätta som tipsetta och hästen har visat fin kapacitet i Sverige tidigare. Är hästen lika bra som för en månad sen i Norge så tror jag han mycket väl kan skölja övriga trots sitt utgångsläge. 9 Gomnes Faks ska ej nonchaleras och här har man verkligen staplat segrar på hög på slutet. En oerhört snabb häst som gästar från Norge och väl värd att se upp med. 13 Kalmar varnade jag för senast och då slutade han tvåa bakom en ruskigt bra Bellfaks. Vill även nämna 3 Snyggs Rubin som till denna start får den amerikanska biken på sig, samt Erik Adielsson upp för andra gången i karriären. För mycket spännande saker för att jag inte ska plocka med han till ynka 3%

   Rank: 14-9-13-3-10-7-4-2-15-8-5-12-6-1

   • V75-3

   Gulddivisionen vankas och den ska köras över lång distans denna gång. Såhär på förhand kan jag ej se 3 Milligan’s School förlora om formen är på topp. Enligt rapporter så ser han fin ut hemma i träningen, men han har tävlat ruskigt ojämnt på slutet och senast var han slagen tidigt. Det låter på flera händer som att man ska släppa favoriten till ledningen för att söka rygg och blir det så enkelt kanske detta bara är en straffspark utan målvakt? Låter allt fortsatt bra från stallet på lördag så är det självklart en tänkbar spik. Tidiga utmanare finns i 11 Remarkable Feet, som vann senast och där formen är på topp för dagen. 12 Spickleback Face duger bra i sällskapet och har läget som främsta utmanare. Nämner även 2 Queer Fish som man egentligen aldrig får räkna bort i loppen med sin sylvassa avslutning att tillgå! 

   Rank: 3-11-12-7-2-8-9-5-10-1-6-4

   • V75-4

   Här får vi se en väldigt gynnad häst i 13 Carry Cash, sett till förutsättningarna som råder med ett stolopp över lång distans. Denna dam slog hingstar och valacker över tre varv senast och det efter att hon fick gå sista 1500 meterna utvändigt om ledaren. Väldigt imponerande. Dock ska man ta till sig att till denna start byter man till vanlig sulky istället för den amerikanska vagnen, vilken man haft i sina elva senaste framträdanden. Stallet är dock ruskigt uppåt inför denna start och håller det som sin absolut bästa chans på hela dagen. Tänkbart spikförslag! Bakom favoriten så är det oerhört öppet och det krävs att man doppar penseln rejält med färg innan man streckar. 10 Crashed Eggs är ruskigt stark och besitter en ruggig avslutning på loppen. Med rätt ryggar och tempo på tillställningen så fäller hon många. Nämner även Jörgen Westholms andra kuse i loppet, 12 Whelk som formen är bättre på än vad raden antyder. Här kan det bita bra tillslut med rätt ryggar och väldigt bortglömd i nuläget. 2 Ariane Summit får bli storsmällen i loppet som kan leda loppet väldigt länge om hon lyckas nå dit. Senast fastnade hon bakom en iskall rygg och gick i mål med mängder sparat. Distansen bör ej vara några problem och som sagt, i spets kan det bära långt? 

   Rank: 13-10-12-11-2-3-8-7-9-1-15-5-6-4-14

   • V75-5

   Klass II stundar och här luktar det brända däck hela vägen ner till Östergötland. Det handlar om kort distans och rejäl kubbning så fort bilen släpper. 3 Geronimo Am står på tur för seger i min bok efter två riktigt bra lopp efter varandra. Senast blev han fast med gott om krafter kvar och hästen ser verkligen ut att trivas hos Robert Bergh2 No Limit Express besitter fin kapacitet och fick ett smaskigt utgångsläge. Härifrån kommer man sitta bra på det i andraspår direkt och trots debut över kort distans så är det inget som direkt bekymrar stallet. 4 Billy Idol är väldigt angelägen om att komma till ledningen och hästen är ruskigt startsnabb. Dock är det ingen häst jag fastnat för och rankar ner den en bit. Ett roligare streck är istället Benny Christensen’s, 12 Prometheus. Här älskar man ändå Bennys optimism och glädje över hästen. Distansen är inga problem och hästen går allra bäst i ryggar. Spår 12 behöver därför ej vara fel och skulle det bli det tempo på loppet som jag förutspår, så blir jag inte förvånad om hästen är med och utmanar. 

   Rank: 3-2-12-4-9-5-1-7-6-8-11-10

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Dags att inleda Dagens Dubbel´s första avdelning och såklart även den sjätte inom V75. Ett lopp på hela 3140 meter stundar och här möts vi av en väldigt efterlängtad comeback i 4 Bitcoind’ Arc. Självklart väldigt svårbedömd till denna start i och med uppehållet, men jag kommer ihåg dennes debut för Timo Nurmos förra vintern. Då, liksom nu, tävlade hästen med skor och visade även ruskigt hög klass i segrar därefter. Självklart så lär han vara rejält tränad inför detta då stallet startar omgående i V75 och då hästen är oerhört startsnabb så är detta troligtvis ledaren av loppet. Väl där blir ekipaget ruskigt svårslagna och det här är en spännande häst för klassen. Letar man motbud så är det främst den finske segerstaplaren 11 Ilos Sansibar som ska räknas tidigt. Fyra raka segrar talar sitt tydliga språk och han är allround samt tål att göra sitt eget lopp. 5 Art Brown får ej glömmas heller, och hur fin var inte han senast? Han går framåt för varje lopp han får och trots debut på distansen så är han värd ett streck vid gardering! Stängt på dessa tre?

   Rank: 4-11-5-8-3-1-9-7-2-6-10-12

   V75-7

   Nu knyter vi ihop säcken och vi gör det med ett lopp i Silverdivisionen10 Eddy West ser ut att bli klar favorit till att vinna och mycket tack vare insatsen senast ute i silverfinalen, då han stod för en mycket stark långspurt i tredjespår och slutade tvåa bakom segrande Emoji. Nu möter man betydligt enklare motstånd och trots bakspår så är han given förstahäst och spikförslag hos mig. 3 Dats So Cool gör sällan ett dåligt lopp och har blivit ruskigt bortglömd  till denna start på sina ynka 5% i nuläget. Det här ser ganska vettigt ut på förhand och från ett passande utgångsläge så kan hästen få en fin resa i ryggar. Motståndet bör ej skrämmas och man har matchats mot liknande kusar tidigare. 5 Dark Roadster tror jag missgynnas lite av distansen, då han är bättre på kort. Hästen kommer annars från en fin insats senast och ska såklart tas med vid ytterligare gardering!

   Rank: 10-3-5-9-4-6-7-2-8-1-11-12


   Dagens Dubbel-tips:

   1. 4 Bitcoind’ Arc
   2. 10 Eddy West
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Vi har en finfin lördag att vänta oss när det är V75-finaler på Solvalla. Här är tidiga kollen på omgången! Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

     Lite ny energi när man under veckan som varit analyserat helt rätt i det mesta men får inte med sig det sista även om det blev plus båda dagarna i ... Läs travtips

     Det är ljuva V75-finaler som står framför oss denna lördag. ALLT står och väger på Ivanka Amok. Faller hon? Ja, då blir det bra betalt...!Formen ... Läs travtips

     Ny vecka och en ny V75 omgång att sätta tänderna i! Förra veckan blev det snöpliga 6 rätt men ändå 13 000 kronor tillbaka och cirka 1300:- per andel ... Läs travtips

     V75-finaler på Solvalla och med två säkra spikar går Björn Goop in i omgången!Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 Stoeliten ... Läs travtips

     Solvalla bjuder på riktigt fina tävlingar imorgon och vi får hoppas att de kan få till en fin bana i denna slaskiga tid. Vi har två megafavoriter att ... Läs travtips

     Det är som alltid kul med finaler på Solvalla och en nästagångare jag haft ögonen på liras på vinnarspelet! Jag tycker lopp 6, V75-2, är bland ... Läs travtips

     Dagens Dubbel-loppen ser riktigt roliga ut på Solvalla under lördagen. Jag testar på en rak!DD-1 Det är så klart som så att 1 Hidalgo Heldia är en ... Läs travtips

     Söndag är GS75-dagen och på Färjestadstravet är det framförallt GS75-3 som står ut med flera namnstarka profiler. Andelen kostar 75 kr - klicka ... Läs travtips

     V86 körs nästa onsdag från Solvalla/Åby där miljonärer ska jaga ikapp i V86-3 från Åby! Andel i TIDIGA V86-ANDELEN har ni här! (30 kr) V86-1 7 ... Läs travtips