• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 18 Mars från Momarken- ”Stallet skickar inte hästen hela vägen från Sverige till Norge för kafferep!”

V75 tips » Lördagen 18 Mars från Momarken- ”Stallet skickar inte hästen hela vägen från Sverige till Norge för kafferep!”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 18 mars från Momarken! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången!

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.

NU KÖR VI

  🥇 SPIKFÖRSLAGEN

  V75-3

  Efter att dammet lagt sig och startrusningen varit så tror jag att 2 The Baron sitter i tät. Hästen är väldigt rask iväg bakom bilen och förutsättningarna ser väldigt tilltalande ut i den tredje avdelningen. Formen är fin för dagen efter senaste insatsen och från ett fint utgångsläge så tycker jag att hästen har kapacitet att segerstrida. Lite tuffare emot denna gång än senast vid segern, men med tanke på kort distans så sitter Kai Johansen på leken och en spännande spik till låg procent i nuläget!

  V75-5

  Från Sverige skickar formtoppade Jörgen S Eriksson 2 Ballerina Indika till start och det är med en kuse som nu har fått lopp i kroppen och insatsen senast i Eskilstuna talar verkligen för en häst i form. Siktet är inställt på ledning från detta perfekta utgångsläge och stallet maxar balansen med barfotaryck, amerikansk bike samt helstängt huvudlag med hål. Snacka om spännande ändringar och man tar nog inte resan till Momarken för att dricka kaffe är känslan! 

  💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

  V75-4

  4 Ard kommer säkert trenda en hel del inför lördag och det med all rätt är känslan. Moe Odin-sonen gör debut i regi Frode Hamre och förutsättningarna ser minst sagt spännande ut på förhand. Hästen är stabil och öppnar raskt i volten, vilket jag tror Tom Erik Solberg drar nytta av här. Tanken är att sitta i ledningen och väl där kommer det gå undan. I nuläget endast 4% på strecken, och blir han ej favorit är detta ett rejält fynd tycker jag! 

  V75-7

  6 Jonathan Bank A.B. är en häst jag haft på radarn ett tag och jag tycker insatsen senast imponerade oerhört mycket trots galopp. Mycket var banans dåliga skick senast som gjorde att hästen hamna i fel gångart och stallet är ute efter snabb revansch denna gång. Det aviseras körning från tätposition om man kommer dit och klassen är låg för dagen vad gäller motståndet. Ole Johan Östre har garanterat siktat in sig mot den här uppgiften på hemmaplan och jag hoppas ekipaget rundar av omgången med en hemmaseger! 

  Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

  Dagens Dubbel-tips:

   1. 2 3 4 5 9

   2. 6 Jonathan Bank A.B.

   • Insats: Valfri


   Mina andelar:

   Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Bästa spelbolaget för travodds

   LeoVegas

   • Bra välkomstbonus
   • Bra utbud på vardagstravet
   • Bra kundsupport
   • Svårnavigerad hemsida
   Välkomstbonus
   Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
   Hämta bonus Besök hemsidan

   18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

   Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
   Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
   Leovegas startsida
   Leovegas sport
   Leovegas Trav

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

   Det här hittar du i LeoVegas recension:

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

   April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

   Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips