• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 11 Mars från Halmstad- ”Hela vägen Christoffer!”

V75 tips » Lördagen 11 Mars från Halmstad- ”Hela vägen Christoffer!”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 11 mars från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången!

Snabb återblick till förra omgången där vi var riktigt nära sjuan på Stenbergs Fräckis vi slutade tyvärr på sex rätt och flög på en snöplig galopp på min skrällspik till 8%. 

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.

NU KÖR VI

  🥇 SPIKFÖRSLAGEN

  V75-1

  1 Hirondelle Sibey är en ruskigt högkapabel kuse och ett franskt toppsto som här gör debut i ny regi. Björn Goop är det som tagit över rodret och denna dam var bland annat tvåa bakom Calgary Games i Europaderbyt 2021. I vinter har hon mött eliten på Vincennes stentuffa bana och näst senast avslutade hon otroligt starkt som tvåa i Prix de Belgique. Som ni hör så är detta ingen duvunge direkt och håller hästen bara ihop aktionen så ska det vara klasskillnad gentemot vad hon möter för dagen. Lite oroväckande såklart med två raka galopper på slutet och debut i Sverige, men det ryktas om bra jobb hemma med Björn inför detta och ser som sagt ut som en passande uppgift på förhand!

  V75-3

  Jag fortsätter att försöka spika mig ur gulddivisionerna och denna gång har jag återigen fastnat för Håkan K Perssons, 10 Four Guys Dream. Hästen har verkligen börjat hitta rätt för dagen och stoltserar med två raka segrar. Insatsen senast stod man för en lätt spurt på slutet och vann på ett riktigt fint sätt. I denna start lottades man till bakspår, men jag tror inte det ska vara några bekymmer då det luktar körning från start på flera av konkurrenterna. Barfotabalans är det anmält och det tror jag ger en ytterligare kick. Stefan Persson låter lyrisk inför uppgiften och lär ge hästen chansen! 

  💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

  V75-4

  15 Princess Kloster har jag följt ett tag och har sett hur mycket vassare hon blir med barfotabalans som det är anmält med till denna start. Hästen är van vid betydligt hårdare motstånd och håller en ruggig form för dagen. Lärlings-Ungdomslopp brukar generera körningar från flera håll och kanter under hela loppet och det skulle gynna detta sto kraftigt. I ett helöppet lopp så bara måste denna streckas,

  V75-7

  Ett sprinterlopp avslutar omgången och på förhand ser förutsättningarna perfekta ut för startsnabba och spetsälskande 1 Call Me Brodda. Senast segrade man knappt från utvändigt ledaren och det var en väldigt positiv insats. Formen är fin för dagen och med tanke på förutsättningarna skulle jag bli oerhört besviken om inte Christoffer Eriksson väljer att köra i ledningen. För ledningen ser jag ingen annan som tar en längd på i början. Till knappa 10% för en spetshäst på Halmstad måste jag bara ha med och trots stentufft motstånd så kan det gå hela vägen! HELA VÄGEN CHRISTOFFER!

  Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

  Dagens Dubbel-tips:

   1. 5 E.L.Jetpack

   2. 1-2-3-5-7

   • Insats: Valfri


   Mina andelar:

   Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Bästa spelbolaget för travodds

   LeoVegas

   • Bra välkomstbonus
   • Bra utbud på vardagstravet
   • Bra kundsupport
   • Svårnavigerad hemsida
   Välkomstbonus
   Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
   Hämta bonus Besök hemsidan

   18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

   Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
   Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
   Leovegas startsida
   Leovegas sport
   Leovegas Trav

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

   Det här hittar du i LeoVegas recension:

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

   April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

   Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips