• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 28 januari från Halmstad- ”Befogad favorit inleder omgången!”

V75 tips » Lördagen 28 januari från Halmstad- ”Befogad favorit inleder omgången!”

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 28 januari från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången!

Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.

Jackpott på 44 miljoner gäller och förutsägningarna ser ut att bli perfekta denna tävlingsdag. 

NU KÖR VI

  🥇 SPIKFÖRSLAGEN

  V75-1

  Femårige 2 Con Crowe är på förhand en befogad storfavorit i mina ögon och hästen har alldeles för lite pengar på sig sett till sin kapacitet. Han har bara varit sämre än tvåa en gång i sin karriär och jag tror det bara är en tidsfråga innan vi får se han i silverdivisionen. Över den långa distansen så spelar inte startsnabbheten någon roll och det är stor chans att Stefan Persson väljer att vara offensiv i ett andra skede och därmed sitter i tätposition ändå tillslut. Väl där blir ekipaget svårslaget trots hög klass på motståndet och jag lutar mig tillbaka för att koppla grepp direkt med en bank!

  V75-3

  Kort distans i en ganska så färglös gulddivision är det dags för och mitt spikförslag landar i startsnabbe 6 Chapuy. Hästen vann i guld från ledningen över kort distans med aktuell kusk så sent som i oktober och man bollade med liknande sällskap. Med hela 16 vinster från ledningen så är taktiken stenklar för Carl Philip Lindblom den positionen och säljer sig dyrt och är formen lika bra nu som i höstas så bollar man med motståndarna ytterligare en gång. Ska man leta orosmoln, så är det att vägen till tät får ej kosta allt för mycket och det finns några ekipage invändigt som kanske tänkt ladda? 

  💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

  V75-4

  2 Håna Am väljer jag att lyfta ett varningens finger för i den fjärde avdelningen. Hästen har tävlat riktigt bra i monté tidigare, men anmärkningsvärt var starten i sulky senast som var oerhört vass. Med formstarke Magnus A Djuse i sulkyn denna gång så måste man ha med sig hästen på kupongen till ynka 6%. Voltstart ska ej vara några bekymmer och stallet låter uppåt! 

  V75-6

  6 Feline Burgerheide lottades till ett spännande utgångsläge i den sjätte rundan och lyckas Hans Crebas att träffa plankan på KÖR, så leder man länge. Loppet på Axevalla var fullt godkänt som trea och man säger från stallet att man haft detta lopp i sikte efter det. Det aviseras körning från ledningen vilket är spännande och hästen har segrat från den positionen tidigare. Under 10% i skrivande stund och ett måste i jakten på miljonerna denna lördag!   

  Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V86-omgången!


   Dagens Dubbel-tips:

    1. 5-6-12-13

    2. 8 Digital Summit

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:

    Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Leo Vegas

    • Bra välkomstbonus
    • Bra utbud på vardagstravet
    • Bra kundsupport
    • Svårnavigerad hemsida
    Välkomstbonus
    Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
    Hämta bonus Besök hemsidan

    18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

    Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
    Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
    Leovegas startsida
    Leovegas sport
    Leovegas Trav

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

    Det här hittar du i NordicBets recension:

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

    Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

    Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

    15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips