• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Fredagen 31 December från Halmstad- "Kan vi stålsätta oss denna gång”?

  V75 tips » Fredagen 31 December från Halmstad- "Kan vi stålsätta oss denna gång”?

  Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången fredagen den 31 December från Halmstad! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp.

  Det är sista V75-omgången detta år och vi bjuds som alltid på en ruggig jackpott💰 Jag passar på att öppna min största andel i och med detta Stenbergs Domperignon

  Vi hoppas succén fortsätter till helgen och omgången ser ruskigt trevlig ut på förhand ⭐️

  NU KÖR VI


  - "Även om det är tufft att stå tillägg, så står han bra inne i loppet och vi testar och spänner bågen"

  🔩 Omgångens spik

  • 7 I Can Steel

  💥 Omgångens skräll

  • 14 Spickleback Face

  V75-analysen:

   • V75-1

   3 Bravo Sabotage väljer jag att ranka överst i inledningen av denna superjackpott på Halmstad och mycket tack vare dennes formstarka intryck vid segern senast. Hästen har segrat tidigare på V75 och visar alltid en väldigt fin inställning i loppen. Siktet är inställt på ledningen här och skulle så bli fallet så blir man väldigt svårslagen. 9 Bravo Santana kommer från en ganska blek insats senast, men besitter ett gott kunnande i grunden och ska ha blivit förbättrad med lopp i kroppen. Dock rankas den ej högt av mig och låter ej uppåt från stallet. Lyfter istället fram hästarna 6 Roller Coaster ÅS, som nu får bike på sig. Hästen kommer med fin form efter två riktigt bra prestationer på slutet. 2 Milos Ganador har även han fin form och från ett bra utgångsläge så ska han räknas tidigt. Hästen har visat tidigare att kort distans fungerar så vi kan räkna med en vass insats. 4 Leon Zon har inte segrat i år, men faktum är att man segrade just det här datumet förra året så kanske kan man göra om den bedriften? Han kommer i alla fall från fina insatser och senats var man förbättrad och håller fin form för klassen, 2%!

    Rank: 3-6-2-4-9-7-1-12-5-8-11-10

    • V75-2

    I den andra avdelningen så kommer det ett på förhand ruskigt svårlöst lopp och det kryllar av orutinerade hästar i fältet. Kan tycka att det är lite lustigt att detta lopp går under V75, då förutom prispengarna inräknade är en vanlig propp. Jag kommer strecka på så långt plånboken håller, men måste nämna några hästar som jag känner till i alla fall. 14 Open Sky är en av dom och detta är en häst som segrat i nästan hälften av sina starter. Senast återkom hästen efter liten vila och kom in som tvåa efter ett mycket starkt lopp. I det loppet drog man till med en galopp och ändå avslutade vasst och det visar på formintryck. 1 Bontoni Degato är ganska stor favorit i nuläget trots sina endast fyra lopp, men det låter bra ifrån stallet och det siktar mot ledningen och har tänkt att stanna där hela vägen. 6 Alisson Face kommer från en insats där han satt fast med mängder av krafter över mållinjen och känslan var att han såg smällfin ut för dagen. Här är det chans till revansch och vi lär få se ett ruskigt bra lopp signerat Adrian Kolgjini denna gång. 11 Ego Sisu var ruskigt bra senast och det löste sig väldigt bra för han. Ryktesvägar säger att kusken sagt att detta var bland det bästa han kört och till denna start såg propositionerna minst sagt lovande ut och hästen ska räknas väldigt tidigt. Gynnas av tempo! 

    Rank: 14-1-6-11-5-3-8-4-10-15-2-7-13-9-12

    • V75-3

    Även i den tredje avdelningen luktar det svårlöst på förhand, när det nalkas låg klass samt lång distans. 4 Lampard kommer från en enkel seger senast ifrån tätpositionen och blir säkert ganska klar favorit efter den insatsen. Läget blev passande denna gång och han bör hantera lång distans, men jag tycker ändå inte hästen är något att lita på och det ligger galopp på lut samt att hästen är ganska kantig i stilen enligt mig. Det är annars en fin häst för klassen! 8 Theycallmesixten gillar jag, men tyvärr drog kan inget sexigt utgångsläge. Man kommer från två raka segrar och löser det sig bara från bricka åtta så blir man farlig. 1 Mamaneedshismoney fick ett spännande utgångsläge och kommer få en fin resa härifrån är känslan. Spännande anmäld med en amerikansk sulky för första gången. 9 Chasingneonrainbow är en väldigt kapabel kuse som nu har fått lopp i kroppen och kommer vara fin till start är känslan. Räknas väldigt tidigt! 12 Listas Die Hard har jag skrivit om tidigare och efter insatsen senast så ska han räknas som en skräll i loppet trots sitt tråkiga utgångsläge. Senast gick han i mål utan att ha tömts sig och visst, det krävs en mängd tur härifrån, men det är väl det som är charmen med trav? 2%!

    Rank: 9-1-4-8-3-6-12-11-2-7-5-10

    • V75-4

    En spårtrappa över distansen 2140m. stundar i den fjärde avdelningen och här har jag på förhand hittat en väldigt spelvärd kuse som jag väljer att spika i nuläget. 7 I Can Steel låter det riktigt bra kring från stallhåll och denna tyske gäst är oerhört kapabel och står väldigt billigt inne i klassen är känslan. Han är obesegrad i sin nya regi efter tre starter och insatsen senast visade prov på både styrka och snabbhet. Från detta utgångsläge ser det ut att bli tidig ledning och väl där ska hästen slås! Toppchans till under 30% i skrivande stund smakar mumma! Främsta motbud ser jag i vår norske gäst,10 Squanto, som stoltserar med hela fem raka segrar och senast vann han en V75-finalBjerke på fint sätt. Gynnas såklart av körning under loppet och det är nog ända chansen för att han ska kunna utmana min tipsetta? Måste även nämna svenske hästen, 13 Luringen La Ma, som ser oerhört fin ut för dagen. Men från detta utgångsläge så ska det nog ske ett mirakel för att man ska kunna vara med och slåss om segern?

    Rank: 7-10-13-2-1-6-11-12-3-5-8-4-14-15-9

    • V75-5

    Ett stolopp över 2140m Auto stundar och här är det chans till revansch för flera av hästarna, så hälften av dessa möttes på Åby så sent som för tre veckor sedan. Den gången spurtvann 10 Chablis Ribb och självklart ska den insatsen nämnas. Även denna gång ska hästen räknas tidigt och hon har tagit senaste loppet bra enligt stallet. Dock ryktas det om att banan ej ska hålla så bra pga. plusgrader, och stor risk att det blir tungt att nå hela vägen om så blir fallet. En som dock sägs gynnas av tung bana är Sybille Tinters 1 Twinkle Face, som kommer från flera vassa insatser på slutet. Från detta utgångsläge så luktar det rygg på ledaren och vid en eventuell lucka så kan hon krossa allt? 2 Betting Pacer har siktet inställt på ledningen och väl där finns inga tankar om att släppa, utan det är full gas så länge lampan lyser som gäller. 8 Devs Daffodil fick osexiga spår åtta, men är inte borta för det vid ett eventuellt överpace på loppet. Formen kan knappast bli bättre och det kan räcka långt i detta lopp! En annan med fin form för dagen är 12 Darah Bibo, som gick i mål med mängder sparat senast. Men även här är det ett nästan omöjligt utgångsläge och det krävs såklart maxklaff. Men en rolig skräll om man garderar på i loppet! 

    Rank: 1-2-10-5-8-9-3-6-12-7-4-11

    Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

    • V75-6

    Dags att gå in i Dagens Dubbels inledande avdelning och tillika avdelning sex på V75. Vi gör det med ytterligare ett stolopp med en ganska klar favorit i skrivande stund. 1 Hattusa lottades till ett smaskigt utgångsläge och blir mycket spelad tack vare det, samt bra kusk i Ulf Ohlsson denna gång. Man får ej nonchalera dennes två segrar på slutet förstås, men frågan är om det räcker denna gång ändå? Det finns vissa frågetecken på formen för dagen och som jag ser det så gynnas hon inte av att få gå med skor på hovarna? Det återstår att se såklart, men här måste jag lyssna på närmare intervjuer för att jag ska kunna lita på detta ekipage. Istället lyfter jag fram hemmahästen 9 Platinum Tile, som står perfekt inne i loppet och är ruskigt bra för sin klass. Hästen är snabb ut och lär ha siktats hit efter senaste starten. Nu slipper hon möta grabbarna och ska ses med toppchans anser jag. Kul tipsetta till 12%8 Blue Frontline ska även hon räknas tidigt i detta gäng och här är det toppform för dagen. Senast blev det en tidig galopp efter att ha blivit skrämd i startmomentet, men upphämtningen därefter var ren klass och med det på näthinnan streckas hon tidigt! 12 Himalaya Sisu kanske inte har superform för dagen efter att ha åkt på en halsinfektion för cirka två veckor sedan. Dock har hon visat tidigare att hon gått bra efter vila och tränar fint hemma. Möter motstånd som hon normalt matchar och gynnas med tempo på tillställningen!

    Rank: 9-8-1-12-13-11-3-15-7-5-10-14-2-4-6

    V75-7

    Dags att knyta ihop säcken och vi gör det med Sylvesterloppet över 2640m Voltstart. Ett på förhand väldigt öppet lopp som ser ut att kräva sina streck. 14 Spickleback Face landar jag i som tidig tipsetta och det till ynka 6% i skrivande stund!? Hästen har varit riktigt bra sedan han kom till Daniel Wäjersten och ekipaget var så sent som senast tvåa i guld. Distansen gillar han och även fast det inte är så enkelt att bara gå ut att vinna från tillägg så står han bra inne i loppet och det är optimistiska tongångar ifrån stallet. 9 Gaylord Am kommer från en imponerande insats senast och trivs utmärkt över distansen. Dock gynnas han ej av att få gå med skor och blir väldigt sårbar om banan skulle bli tung. Varning utfärdas! 2 Ture L.A. tror jag är den tidiga ledaren av loppet och väl där ska man köra och kan leda väldigt länge om Johan Untersteiner ställt klockan! 13 Majestic Man måste jag även nämna och denna finska pansarvagn vet ni som läser mina analyser att jag verkligen håller högt!

    Rank: 14-2-9-13-1-7-6-11-5-15-4-8-10-12-3


    Dagens Dubbel-tips:

    1. 9 Platinum Tile
    2. 1,2,7,9,13,14
    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

      Bästa spelbolaget för travodds

      LeoVegas

      • Schysst odds & travbonus
      • Freespins utan omsättningskrav
      • Prisbelönt mobilcasino
      • Helt krångelfritt
      • Dagliga jackpotts i casinot
      • Svårnavigerad hemsida på datorn
      • Aningen lågt bonuserbjudande
      Välkomstbonus
      Upp till 100 SEK i ett gratisspel
      Till LeoVegas Ta del av bonus

      18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

      Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
      Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
      Leovegas startsida
      Leovegas sport
      Leovegas Trav

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

      Det här hittar du i LeoVegas recension:

      Läs hela recensionen
      Följ Travstugan på Youtube