Snabbanalys av V75 18/4 på Gävle » 18 apr. | Andreas Stenberg -…

Snabbanalys av V75 18/4 på Gävle

Tjabba Tjena Hallå

V86 igår (onsdag) slutade med 7 rätt och återigen plus i kassan. Denna gång fyrdubblade man sin insats i mitt system Stenbergs A La Carte och på min Fräckis fick man insatsen tillbaka. Stort Tack till alla som var med, NI som gör det möjligt och vi vinner alltid tillsammans

Återigen dags för mig att försöka bena ut en omgång V75. Vi ska till Gävle och påskens första V75 av fyra på fyra dagar. Riktigt spännande och jag har valt att fokusera analysmässigt mest på söndagens omgång, tycker den ser otroligt rolig ut. Men kommer ändå göra analyser till övriga omgångar, men med ett annat upplägg. 

Till denna omgång har jag har tänkt att lyfta fram Omgångens bästa spik, Omgångens bästa drag och Omgångens stora avslag.

Mina andelar hittar ni som vanligt här

NU KÖR VI!

Tänkte börja med att lyfta fram OMGÅNGENS BÄSTA SPIK. Vi hittar den i avd. 5 och är 14 Minnestads El Paso. Var otroligt fin senast och har nu springspår, så man kommer sitta bra på det direkt. Formen är på topp och man rapporterar från stallet att han är nästan förvånansvärt pigg och fin efter senaste starten. Rebecka Dahlén kommer att ladda ifrån start och som jag läser loppet så kommer dennes tillägg vara uppätet omgående och vi kommer att få se en riktigt häftig show. Letar man motbud så tycker jag 2 Hugo Gustivar Boko är värst emot, då den står 20m före ifrån start och även kommer va spetshästen till en början. 10 Ebony Boko skulle kunna vara ett tredje streck, mycket tack vare sin fantastiska form och gjorde ett ruggigt lopp bakom Milliondollarrhyme senast.

Från omgångens bästa går vi direkt till omgångens sämsta. Det är dags att bena ut OMGÅNGENS AVSLAG.

Jag har hittat detta avslag i den tredje avdelningen och det i 6 Aleppo Pine. Ett ruggigt fint ekipage, men att hon ska vara favorit köper jag inte. Årsdebut här och formen är inte helt hundra. Skulle den nå spets så ökar definitivt chanserna till seger, men då jag läst mig till att Kenneth aviserar lugn start från sitt sjättespår och ska försöka gå ett lopp bakifrån denna gång, så blir den bara en i mängden. I övrigt så tycker jag detta lopp är oerhört svårt att bena ut, då det är ganska usel form på alla ekipage och jag kommer nog göra det enkelt för mig och helgardera på systemet.

Omgångens bästa drag tycker jag mig ha hittat i den sista avdelningen. 4 Ailihphilia har kanonform och är väldigt snabb ut. Tror det blir spets för Torbjörn Janssons styrning och då är mycket vunnet här. Möter en otroligt stark favorit här, men får man fuska lite ifrån ledning så är mycket vunnet. Jag måste plocka med i vilket fall då jag tycker 2% är på tok för lite på detta fina sto. Ett roligt sidospel skulle kunna vara utgångshäst på detta drag i en tvilling till mycket fina odds.

Detta var min korta analys för denna omgång och som vanligt så heter mina andelar, Stenbergs A La Carte och Stenbergs Fräckis.

Ni hittar mina andelar HÄR

Stort tack för att ni är med mig och det är NI som gör detta möjligt mina vänner.

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips