• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördagen 7 Maj från Åby - "På förhand ser det ut att bli en enmanshow!"

V75 tips » Lördagen 7 Maj från Åby - "På förhand ser det ut att bli en enmanshow!"

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den7 Maj från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas fantastiskt fina lopp.


Vi siktar högt och vi hoppas på nya vinster tillsammans redan denna lördag.


NU KÖR VI


🔩 Omgångens spik

 • 2 Francesco Zet

💥 Omgångens skräll

 • 5 Good Vibes

V75-analys :

Banfakta, Åby

Banförkortning: Å

Längd: 1 000 m

Bredd: 22,3 m (2140 m), 22,3 m (1640 m)

Upplopp: 180 m

Open stretch: Ja, dubbla

Vinklad startbilsvinge: Nej

  • V75-1

  Vi inleder omgången med Drottning Silvias Pokal för de fyraåriga stona och överlag så tycker jag hela lördagen kantas av en högklassig V75-omgång. 2 Glamorous Rain ser ut att bli ganska så stor favorit och hästen kommer från seger i sitt försök i bekväm stil från tätposition. Värt att nämna är att hon hade dessutom en växel sparad, då hon gick med skor den gången. Till denna start är det anmält barfota bak och det är stor chans till att hästen får sitt staket i raden efter detta lopp! Främst emot anser jag 3 Chebba Mil vara och även här övertygade man i sitt försök. Hästen stod för en ruggig insats efter att hon långspurtade till seger via vassa 1.07,5 sista 700 m. Som smällkaramell nämner jag Per Nordströms5 Good Vibes som närmade sig 2 Glamorous Rain på ett imponerande vis i försöket. Hästen är snabb iväg bakom bilen och kanske den tidiga ledaren av loppet. Om jag får som jag vill så släpper man tät och lägger sig i rygg på ledaren och som ni alla vet så finns ju open-stretch att tillgå på Åby!  

   Rank: 2-3-5-4-6-1-7-10-11-9-8-12

   • V75-2

   Bronsdivisionen fortsätter vi med och här möts vi bland annat av högkapable 5 Titan Yoda, som förvånansvärt galopperade hejdlöst från spår två i volten senast. Den gången var man omgångens största favorit och många, inklusive jag själv tappade sjuan tack vare den insatsen! Spår fem i volt vankas denna gång och självklart så ställs det en hel del frågor kring hur detta ska gå, men han har klarat spåret i V75 tidigare och då blev det också seger. Motståndet ska ej skrämmas för denna Ready Cash-son och felfri så tror jag detta är bästa hästen och segerchans. behärska över den passande långa distansen och felfri ska han ses med god chans. Främst emot ser jag 3 Borups Tornado och senast gjorde hästen debut i klassen och gjorde det riktigt bra. Spåret är såklart bättre en min tipsettas och skulle kusken lyckas kuppa sig till tätposition så är mycket vunnet. 1 FromHeaven Idzarda älskar jag och från detta läge så kan det vara tidig ledning, släpp och kross via open-stretch? Hästen trivs för övrigt ypperligt på distansen!  

   Rank: 5-3-1-8-2-11-12-6-7-9-4-10

   • V75-3

   Årets upplaga av Kungapokalen ser på förhand ut att bli en enmansshow signerat 2 Francesco Zet, som så här långt är kullens obestridlige etta. Hästen som vann både Kriteriet och Breeders’ Crown i höstas var superfin vid insatsen senast mot behagligt motstånd och som jag ser det så finns det inte mycket till motstånd denna lördag. Man blir mycket svårslagen vid normal prestation och i nuläget bankar jag på allt utan minsta tvekan!  

   Rank: 2-4-3-1-6-5-8-7-9-10-11-12

   • V75-4

   Ett lopp i Stoeliten nalkas och detta kan bli väldigt intressant, då de två bästa hästarna i fältet lottades till de sämsta spåren. 12 Honey Mearas vann Stochampionatet, Derbystoet och Sto-SM förra året och stod även för en imponerande årsdebut efter att hon slagit bland annat hälften av kusarna som startar i dagens fält. Ska såklart ses med segerchans, men spåret är inte roligt och det kan häxa härifrån. En annan som det kan strula till det för på grund av utgångsläget är andrahandsfavoriten 11 Kali Smart, som var väldigt bra innan galoppen kom senast i ett finskt storlopp. Skor är det anmält med denna gång, vilket jag ser som minustecken, men jag har hört att Adrian Kolgjini verkligen drömmer om Elitloppet med denna dam och lär gasa allt som går trots läget. Skrällar finns det gott om bakom denna duo och vill nämna bland annat 3 Brezza du Kras, som stod för flera härliga insatser förra året. Från detta utgångsläge kanske Christoffer Eriksson lyckas snuva övriga på ledningen och väl där ska det gasas så länge lampan lyser. Frågetecken på Alessandro Gocciadoro´s form för dagen, men den kan vända när som helst! Till ynka 1% hittar vi 1 Aperfecttric och denna kuse stod för en otroligt fin insats senast och i grunden är detta en ruggigt bra kuse. Kanske kan ekipaget landa i rygg på ledaren och i så fall luktar det drömresa?

   Rank: 12-11-3-6-1-2-8-4-5-7-10-9


   • V75-5

   i Klass I blir en av årets stora snackhästar, 3 Il Forte favorit och det såklart efter två imponerande segrar i försök och final i lägsta klassen förra meetinget. Inte många har missat insatserna från hästen och senast var det verkligen pang till ledning och väl där gasades det som om man rånat en bank. Den insatsen ska egentligen inte vara möjlig kan man tycka, men hästen belönades med en plats i högre klassen och ska här göra debut i den. Motståndet hårdnar såklart, men jag tror inte det bekommer honom det minsta utan vi lär få se ytterligare en toppinsats, Sen om det räcker hala vägen eller inte återstår att se, men given tipsetta efter tidigare insatser hos mig. Imponerade gjorde även den italienske kusen, 2 Charliebrown Effe som gjorde i sin första Sverigestart senast. Hästen har, likt många andra utländska hästar, för lite pengar på sig sett till sin kapacitet och kan öppna riktigt vasst. Kommer utmana tipsettan på allvar! 5 Napoleon Cash rankade jag etta så sent som i lördags trots sitt utgångsläge och summa summarum är att hästen kan bättre än den gången och ska räknas från ett bättre läge denna gång. 7 Bonne Nuit Bi är även den svårbedömd och vad jag läst mig till är att hästen kanske är vassare på kort distans? Dock Björn Goop upp direkt i sin Sverigedebut och om informationen som kommer under veckan låter positiv, ja, då får man ej nonchalera Gocciadoro´s kusar! får studeras i det italienska arkivet i veckan.

   Rank: 3-2-5-7-1-4-10-9-8-6-11-12

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   I stundande Silverdivision så sticker två hästar ut på förhand och jag kommer även låsa på dessa två i nuläget, då jag inte ser hur övriga ekipage ska utmana på allvar? 6 Unico Broline har tävlat starkt i ett halvår nu och har endast fått se sig besegrad av av Phoenix Photo i år. Senast tog man revansch på den sistnämnde efter en enkel resa i tätposition. Skulle Erik Adielsson lyckas snuva värsta konkurrenten på förhand om tät så tror jag detta blir en straffspark och tänkbart singelstreck om man ej har råd att dubbla! 5 Oscar L.A. är hästen jag vill dubbla kupongen med och gynnas kraftigt av bilstart denna gång. Hästen kan öppna snabbt och kommer utmana favoriten angående ledningen. Skulle man lyckas med detta så lär vi få se en rejäl kamp dessa två emellan och rapporterna går verkligen i dur från Joakim Lövgren inför denna start! 

   Rank: 6-5-10-9-1-11-3-4-2-7-8-12

   V75-7

   Vi rundar av denna omgång av V75 tillika Dagens Dubbel med dagens höjdpunkt och det i form av årets Paralympiatrav. På förhand ser det ut som en jämn historia detta, där 1 Extreme får bära favoritskapet. Hästen kunde inte slå av 8 Night Brodde utvändigt senast, men rapporterna är goda efter den insatsen ändå och man menar att hästen kommer vara grymt färbättrad till denna start. Barfota runt om är plustecken och det blir hästen att slå för övriga från tätpositionen! 4 Who’s Who galopperade senast på väg mot ledningen och utan den hade han nog haft en etta i raden inför denna start. Utmanar tidigt normalt sett och slipper han vara med i startrusningen och istället smyger med i ryggar så kommer vi få se en rejäl avslutning. 4 Who´s Who i toppform kan nog slå vilken häst som helst är min känsla! Förra årets vinnare av Paralympiatravet, 3 Delia du Pommereux behöver tempo på loppet för att komma in i striden är känslan och frågan är om formen sitter där för dagen? 2 Upstate Face vill jag så gärna se barfota runt om och om så blir fallet så blir det oerhört intressant och måste med tidigt på kupongen. En annan kuse jag vill ha med tidigt vid gardering är luringen 5 Born Unicorn, som fortsätter att hävda sig i klasserna och vann senast på ett härligt sätt från dödens. Ingen har undgått Daniel Redéns stallform för dagen och denna kuse är inte mycket sämre än någon annan i loppet. 

   Rank: 1-4-3-5-2-7-6-8-9-10   Dagens Dubbel-tips:

    1. 6 Unico Broline

    2. 1-2-3-4-5

    • Insats: Valfri


    Mina andelar:


      Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas jag är med mig. Lycka till med att spela mina vänner så ses vi i vinnacirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.


      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Andra kvällen med V86 Super Days vänder mot Bergsåker och Örebro på torsdagen där två ston i avslutningen är att räkna med igen! Din andel i ... Läs travtips

      DD-tipset från onsdagskvällen satt till oddset 6.35 men nog kunde vi fått bättre odds.Det jobbar vi fram ikväll!DD-1 Jag lyfter fram ett skrällbud i ... Läs travtips

      Fredagen och helgen sätter fart med V86-uppgörelser från Axevalla och Bollnäs. Hemmatränade stenströmaren spikas i V86-7!Andelen är värd 58 kronor ... Läs travtips

      Det är ingen stjärnglans som på Solvalla i lördags men väl en småtrevlig V75 från Skellefteå nästa lördag.Omgången innehåller ett par starka ... Läs travtips

      Tidiga V75 tankar 100 miljoner skulle bli mina tillsammans med er, men det ville sig inte. Ska man gräva ner sig? Nej man laddar om och gör nya ... Läs travtips

      V75 Lördag Skellefteå Dags för Skellefteå att få vara värd på V75, en av få banor som har open stretch. Vilket kan vara värt att tänka på, dock är ... Läs travtips