• Hem
 • Andreas Stenberg
 • V75 tips » Lördag 18 December från Romme- "Smaskigt utgångsläge för hedershästen”!

V75 tips » Lördag 18 December från Romme- "Smaskigt utgångsläge för hedershästen”!

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 18 December från Romme! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips inför omgången där det vankas otroligt fina lopp.

DET ÄR FULLT MED KÄRLEK I VÅRT AVLÅNGA LAND OCH INTE MINST DENNA VECKA DÅ MUSIKHJÄLPEN PÅGÅR. 
TILL DENNA HELG HAR VI EN ANDEL FÖR JUST DETTA ÄNDAMÅL, DÄR ALLT GÅR OAVKORTAT TILL MUSIKHJÄLPEN!  ANDELEN HITTAR NI VIA DENNA LÄNK Musikhjälpen OCH DET BLEV SUCCÉ DIREKT UNDER V86 NÄR ÅTTAN HITTADE HEM!


Fullt fokus på lördagens omgång och missa inte heller succén i ATG’s nya satsning BIG9, där jag gör andelar.

Vi hoppas succén fortsätter till helgen och omgången ser ruskigt trevlig ut på förhand ⭐️⚽️

Stenbergs Fräckis⭐️⭐️⭐️ 92kr/10 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

Stenbergs Big9 ⭐️⭐️⭐️ 197kr/7 andelar https://www.atg.se/direktenryd...

NU KÖR VI


- "Det såg ut som en intressant uppgift denna gång för hästen är riktigt bra och bör duga långt i den här klassen"

🔩 Omgångens spik

 • 3 Certainly

💥 Omgångens skräll

 • 7 Limus Lissi

V75-analysen:

  • V75-1

  En ganska öppen Bronsdivision inleder omgången och 3 Four Guys Dream väljer jag att ranka överst såhär tidigt inpå. Hästen står perfekt kvar i klassen och såg väldigt fin ut senast efter en mycket enkel seger från tätposition. Från detta utgångsläge så ser det ut att kunna bli en liknande resa och skulle det inte kosta alltför mycket att nå täten så kan det vara dags för en seger i ett STL-lopp! Motstånd saknas dock inte och både hästar som 7 G.K.Justus och 8 Don´t Be Weak är ruggigt starka och blir farliga med tempo på tillställningen. 2 Ara har varit fin i två raka segrar efter sitt tävlingsuppehåll och från detta fina utgångsläge så ska man räknas tidigt. 12 Arch Lane har nu fått en rejäl genomkörare i kroppen inför detta lopp och hästen är rejält segervan. Fungerar aktionen så får man ej nonchalera Jennifer Persson´s kuse! 

   Rank: 3-7-8-2-12-4-1-9-10-5-6-11

   • V75-2

   Final i Kallblodsdivisionen och vi får återigen se den ruggigt fina femåringen 6 Tekno Jerven på banan igen. Hästen är ruskigt kapabel när han går felfritt och skulle man sköta sig hela vägen så tror jag hästen bara vinner det här loppet. Dock kan han galoppera precis när som helst och är inte att lita på alls, vilket gör att en gardering är given för mig. Värsta motbuden hittar vi på tillägget enligt mig, där 9 Bellfaks rankas tvåa. Hästen mötte min tipsetta senast och han avslutade då starkt som tvåa och gynnas denna gång av ett mindre startfält. 11 Tangen Haap behöver jag inte förklara så mycket med, då jag alltid hyllar denna fina kuse från stall Björn Karlsson. Hästen möter enklare motstånd än vanligt denna gång, men frågan är vart formen står sig för dagen då han återkommer efter en längre tids uppehåll! 1 Kalmar kan få loppet från detta läge och måste streckas. Dessa fyra höjer sig gentemot övriga och låser på dessa i skrivande stund!

   Rank: 6-9-11-1-2-5-7-4-10-3-8

   • V75-3

   Klass II stundar och på förhand ett väldigt spelvänligt sådant, där vi får se flera ekipage som presterat ruskigt bra på slutet. 10 Global Bodyguard har en stigande utvecklingskurva och kommer från två imponerande segrar i ledningen. Dessa segrar har tagits med krafter sparat och till denna start är det även anmält med amerikansk sulky vilket är spännande om så blir fallet. Bakspår på V75 är inte allt för enkelt, men hästen besitter en enorm kunskap och stallet är inte alltför oroliga trots utgångsläget. Givet bud trots bakspår. 5 L.L. Labero har även han en stigande kurva och här ska det laddas för tätpositionen. Skulle man lyckas med taktiken så leder man väldigt länge! 4 Optimum Bankrobber visade bra inställning senast och lottades till ett smaskigt utgångsläge denna gång. Stallet är befogade optimister och ska räknas tidigt. 3 Gordon Brodde gör en spännande debut i ny regi och gör alltid jämna och säkra lopp.  

   Rank: 10-5-4-3-2-9-1-7-6-8-12-11

   • V75-4

   Diamantstoet är det dags för i den fjärde avdelningen och välmeriterade 15 Unique Juni ser ut att ha passande förutsättningar såhär på förhand. Hästen visade fin form när hon vann med liknande uppgift senast och fungerar hon bara med skorna på (ej vunnit med den balansen på över tre år i Sverige) så kan det bära frukt hela vägen. 3 Kabor Boko är favorit sett till procenten i nuläget och denna dam ledde ett Diamantsto-försök runt om senast, men möter nu ett helt annat motstånd och resan kan bli tuff! 9 Loaded Leila kuskförstärks denna gång med Ulf Ohlsson och är en ruggig treåring som var riktigt fin senast. Här luktar det dock skräll och se upp med hästar som 1 Make My Dream, 4 Pretty Primadonna samt 7 Limus Lissi, där den sistnämnda får en toppkusk i vagnen! 

   Rank: 15-3-9-7-2-12-14-1-4-13-8-5-6-10-11

   • V75-5

   I en ganska svag Gulddivision ser 4 Milliondollarrhyme ut att bli klar favorit och undviker Ulf Ohlsson bara tätpositionen så kan det bära till seger för Fredrik B Larsson´s stjärna. Senast gick hästen i tät, men det slutade lite som det brukar från den positionen och man fick se sig förbisprungen av Brother Bill. Nu när det vankas lång distans så fungerar ett rygglopp, men alltid svårt att köra på chans med en favorit. 8 Milligan’s School kanske är hästen som släpps till tidig ledning och om så blir fallet så skulle hästen gynnas av den positionen, då han är klart bäst därifrån. 2 On Track Piraten kan få loppet kört i halsen denna gång och från ett smaskigt utgångsläge så ska hedershästen räknas väldigt tidigt! 

   Rank: 4-8-2-1-9-3-12-7-5-6-10-11

   Tips! Gå med i våran facebookgrupp för att snacka upp V75-omgången!

   • V75-6

   Klass I över lång distans och voltstart stundar och 3 Certainly är en kuse jag fastnat för. Hästen har verkligen höjt sig sedan han kom till sin nya regi stall Markus B Svedberg och fyraåringen ska ha en vettig chans denna gång utan strul. Rapporterna går i dur och stallet säger bland annat att "Det såg ut som en intressant uppgift denna gång för hästen är riktigt bra och bör duga långt i den här klassen", Spikförslag! 2 Digital Lucky ska bli spännande att se med Örjan Kihlström i vagnen denna gång och kapaciteten finns för att man ska räknas tidigt på V75. 6 Powerbank tappade travet senast och galopperade, så stora frågetecken på formen för dagen där. Springspår är dock spännande och skulle man lyckas nå tätpositionen så ska man köra där är tanken. 

   Rank: 3-2-6-10-4-11-5-7-8-9-12-1

   V75-7

   Dags att knyta ihop säcken och vi gör det med ett lopp i Silverdivisionen, där det på förhand ser ut att stå mellan två kusar. 2 Chapuy väljer jag att sätta överst och på förhand så ser uppgiften helt skräddarsydd ut för den startsnabbe sprintern. Hästen vann ett liknande lopp på Romme för ungefär ett år sen med skor och för fyra starter sedan så bombade kusen till spets för att sedan dirigera loppet hela vägen. Man höll då undan före 5 Eddy West, och det är just den hästen som är värst emot även denna gång. 5 Eddy West har sin starkaste del i avslutningen av loppen och har som vanligt spurtat vasst vid segrarna på slutet. Dock är det nu skor runt om för första gången på länge kanske kan det vara avgörandet denna gång? 6 Morotai Degato är en häst jag gillar och trots att läget blev lite väl lurigt eftersom det kan bli svårt att ta längd på de invändiga konkurrenterna, så kan hästen få en fin resa och avslutar vasst! 

   Rank: 2-5-6-4-7-8-3-1-10-9


   Dagens Dubbel-tips:

   1. 3 Certainly
   2. 2,5,6
   • Insats: Valfri


   Mina andelar:


     Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln. Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

     Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

     Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

     Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

     Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips