Mina tidiga tankar inför V75 på Eskilstuna 9/11

Mina tidiga tankar inför V75 på Eskilstuna 9/11

Dubbla V75 denna helg och på min favoritbana Eskilstuna. Här har jag skördat stora framgångar och tycker denna bana är helmysig. 
Otroligt taggad efter förra veckans jobbiga sexa och denna gång ska vi verkligen ta revansch!

Hoppas ni fortsätter vara med mig på mina system, så ska jag se till att vi får fira rejält snart igen!

NU ÅKER VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

"Observera att analysen görs tidigt och systemen kan komma att ändras beroende på ev. strykningar och värmningar osv!"

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 6

3140M Volt

Whipped Eggs ser ut att kunna ha en straffspark här. Man står med 20 meter försprång gentemot värsta konkurrenterna och Örjan är riktigt säker på dessa långlopp. Den här starka damen tål att göra jobbet på egen hand och det är såklart stora plus, så nu gäller det att man går felfritt iväg, för att sedan avancera framåt mot ledningen. Väl där tror jag loppet är helt över och vi hoppas Örjan ställt klockan rätt. KÖÖR!

OMGÅNGENS DRAG

Lyckat koncept vad gäller upplägget på dragen och tack till alla förslag och feedback på hur ni vill ha det. 

Avd1. Hela Sveriges starkaste lås, om man ser till streckprocenten, 6 Burning Man och 7 Man At Work. Jag köper det faktiskt rakt av och förstår scenariot. Men faller någon av dessa så stiger värdet direkt ifrån start och jag vill varna för 9 Kennedy, som verkligen gynnas av tempo. Adrian låter äckligt uppåt och då bör man lyssna!

Avd2. 12 Echo Gamble - Här är en riktigt borttappad häst. Sju segrar på 15 försök och segern näst senast var man fullkomligt överlägsen vid. Visst, oerhört tuffare motstånd nu, men man ska ändå ta med att man till denna start rycker alla skorna, slänger på en jänkarvagn och helstängt huvudlag. Man trivs även ypperligt på lång distans och det här kan vara en riktigt knall! 

Avd3. Otroligt öppen Gulddivision som kräver några streck om man ej vill spika favoriten 5 Milligans SchoolJag väljer att gardera och gör de framförallt med 2 Food Money, som lyfter sig rejält vid spets och kan bli svår att fånga in. 11 Pastore Bob kan även den bli farlig att glömma bort, gynnas oerhört mycket vid en eventuell körning och besitter oerhörd kapacitet.

Avd4. 6 Polly Avenue segrade senast trots en tids frånvaro. Optimismen speglas ifrån stallet och man kommer vara ännu vassare nu med lopp i kroppen. Ruggig löpskalle och det här kan mycket väl vara vinnaren!

Avd5. Pegasus All Over visar verkligen fin kapacitet i varje lopp. Besitter en ruggig avslutning och till denna start toppar man med Björn Goop i vagnen. Skulle kunna vara en avgörande faktor för en riktig knall, SE UPP!

Avd6. Se omgångens bästa spik!

Avd7. Esprit Sisu tror jag leker hem detta, OM den kan gå med sin optimala balans. Skulle det bli skor runt om så garderar jag, och gör det framförallt med 10 Linus Boy. Man vann senast efter lång vila, och med det loppet innanför västen så får man passa sig. Avslutar rappt och fäller många på upploppet!

Det var allt för denna gång och nu är det upp till hästar och kuskar att göra sitt åt oss. Nu är det dags för en sjua!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips