Mina tidiga tankar inför V75 på Boden 15/6 » 14 juni | Andreas…

Mina tidiga tankar inför V75 på Boden 15/6

Haallå där och välkommen in i värmen återigen.

Onsdagens analys gick otroligt bra och vi prickade in Omgångens miljondrag Beauty Leg till fina 8% och det var starten på den jackpottonsdagen. VI fortsatte med att sätta dit Omgångens låsning i ett annat svårlöst lopp, då Ebony Boko segrade till 9%. Omgångens stora avslag på Valnes Isidor gick även det in enkelt och favoriten hamnade inte ens topp 6.

Hoppas ni får stor nytta av mina analyser och kommentera gärna om så är fallet så man får lite boost av det här, det är alltid trevligt och tjöta trav med er läsare.

Nya tag på lördag igen och nu är det dags för Midnattstrav på härliga Boden. Vilka lopp vi kommer att få se och allt avgörs med Norrbottens Stora Pris. Ska "Proppen" ta sin femte raka seger i denna fina tävling?

Hur som haver så tycker jag det är dags att vi drar igång, så jag säger som jag brukar: 

NU KÖÖÖÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 7

2140M Auto

Norrbottens Stora Pris och efter på lördag tycker jag dom ska döpa om det till Propulsions Stora Pris. Jag ser nämligen inte hur Redéns stora stjärna inte ska ta sin fjärde raka seger i denna tävling och visa återigen att han är en av världens bästa hästar. Jag tror faktiskt Örjan kan snuva sig till ledning och då är verkligen loppet över, men skulle värsta konkurrenten 5 Makethemark få den så blir det ett lopp i dödens för favoriten och då skulle det bli en otroligt sevärd duell. Men oavsett scenario så går jag fullt ut på denna stjärna och spikar 4 Propulsion för att sedan luta mig tillbaka.


OMGÅNGENS NÄST BÄSTA SPIK

Avd 4

2140M Volt

Kallblodslopp och min första tanke när det kommer till sådana här lopp är att helgardera, såvida inte Tangen Haap springer förstås, för då spikar jag. Men nu har det kommit till ett undantag och jag kommer faktiskt spika mig ur denna avdelning och gör det via 15 Pave Faks. John Mogsets fina kallblod står verkligen för klassen i detta rätt tama gäng och här har Ove A fått körorder ifrån start och jag tror man är ikapp hästarna på start med varvet kvar. Järvsöfakssonen kommer med toppform och det här är ett lopp vi verkligen kommer få se dennes klass och framförallt styrka i spåret. KÖR SÅ DET RYKER OVE!

OMGÅNGENS LÅSNING

Avd 5

2140M Auto

Här låser jag loppet på tre hästar och det är dom tre jag anser är dom tre bästa hästarna. Min första häst är 9 Shocking Superman som skulle kunna vara en bra chansspik. Kommer ifrån galopp senast när man testade i Guld, men det tycker jag inte säger så mycket och är en säker häst annars. Går ned i klass igen och befinner sig i sin rätta nu och ska ha toppchans. Vill ändå ha med mig två hästar till på kupongen och det är 2 Eder Bob som jag tycker bli riktigt intressant OM den kör i ledningen denna gång. Senaste starten förstår jag ingenting av varför dom släppte och hoppas dom kör där i denna start. Som tredje streck plitar jag ner 10 Bucks To Burn som var oerhört fin senast under Elitloppshelgen och besitter en oerhört fin kapacitet. Dessa tre tycker jag räcker i denna avdelning och låser därav.

OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 2

2140M Volt

Ett otroligt svårlöst stolopp med volstart och risken finns för X antal omstarter. Jag har hittat en knappt spelad häst i dagsläget som jag hoppas procenten stannar på. 11 Amanda Rose är just nu spelad till knappa 2% och rapporterna ifrån stallet går verkligen i dur. Man vet verkligen vart mållinjen finns med 17 segrar på 30 starter och som jag ser det så kommer hon få fantastiska ryggar att gå i på slutvarvet. Detta ekipage måste med på varenda seriös kupong. SE UPP!

OMGÅNGENS AVSLAG

Avd 6

2140M Auto

12 Fleet Admiral ser ut att bli megafavorit och det anser jag ej är helt rätt och väljer att ranka ner den. Man har mött oerhört enkla gäng under sina tre starter i Sverige, så jag anser detta ekipage smått oprövat. Man fick ett relativt dåligt spår, men är det någon som ska lösa sådana här uppgifter så är det väl Örjan. Men jag anser oavsett att det är en för stor favorit och jag hoppas verkligen övriga tävlar emot och inte ger favoriten loppet. Vid gardering så får ni framförallt inte glömma 3 Zinco Jet, som det låter oerhört uppåt på och man tror på en riktigt bra chans. 4 Wrongdoer är i dagsläget spelad till endast 6% och det ska vi verkligen ta betalt för. 1 Quite Special med Jorma i vagnen leder loppet väldigt länge.


Detta var faktiskt det som jag hade att bjuda på idag och jag hoppas verkligen ni är med mig på en andel eller två. Vi är otroligt nära varje gång och jag hoppas jag ger er spänning i andelarna. Skrällarna har vi hittat i flera veckor nu och snart vet jag att vi får till det hela vägen. Så sitt inte lottlös denna uppesittarkväll och följ Midnattstravet tillsammans med mig.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Halmstad erbjuder oss en rolig V64-omgång som sätter fart på travveckan.I slutet kan Julia af Solnäs mycket väl runda allt! V64-1 Sårbar och fel ... Läs travtips

Sex rätt ska bli minst åtta Efter en lite trevande start förra onsdagen, när det var dags för premiären på V86-spelet här i Travstugans andelslag, är ... Läs travtips

Äntligen V75 hemma från Jägersro igen! Jackpott på spelet och omgången ser riktigt intressant ut!Här är tidiga tanken kring omgångenAndelen för 300 ... Läs travtips