Mina tidiga tankar inför V75 ifrån Östersund 12/7 » 10 juni | Andreas…

Mina tidiga tankar inför V75 ifrån Östersund 12/7

Dags att besöka min Östersund denna härliga lördag och efter ett flertal stolpe ut så är det väl dags för en triumf nu?

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att KLICKA HÄR eller längre ner i analysen

Ni har väl inte missat att jag även släpper sidospel varje onsdag och lördag till omgångarna där vi har enorm form för dagen? ✅

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

Ett ganska öppet lopp öppnar upp omgången där jag faktiskt håller den tidiga favoriten 5 Cash Cowboy som etta. Senast så satt man fast med sparat i V75-finalen och gled in på en tredjeplats och trots att kusen nu går upp i klass så finns det kapacitet. 3 Young King ska räknas tidigt där bakom och nu får man Per Lennartsson i vagnen igen. Kommer från en fin insats senast och ska nu få dansa barfota runt om. Detta har man gjort vid tre tillfällen tidigare med fina resultat! 12 Gooner har fått sämsta utgångsläget och besitter en bra avslutning. Bästa hästen i fältet är man nog, men läget kan strula? 10 Otroligosåfin är fortfarande kvar i brons, men gynnas inte av bakspår. Denna häst har blivit en rejäl följetång och snart får vi betalt! Här kladdar vi på lite!

V75-2

10 Månlykke A.M. är kallblodssportens nya stjärna och här är man ute efter sin femte raka seger. Jag finner i nuläget ingen anledning till att spekulera vidare utan gör det enkelt för mig. BANK! 

V75-3

1 Margareta Tooma övertygade rejält i debuten hos Daniel Redén och detta såg ut att vara en riktig klassklättrare. Detta blir såklart ett rejält test, men lyckas Hanna Forslin med taktiken att försvara ledningen så blir man oerhört svårslagen och ska vara favorit. Loppet känns väldigt öppet bakom och jag måste såklart nämna en av mina favoriter 15 Ies Elisabeth som kommer gynnas av tempo på tillställningen och måste räknas tidigt. 3 Global Benefit fick det serverat senast och avslutade fantastiskt på nytt rekord och kusen besitter en rejäl skjutare i avslutningen. 4 She Follow Me trivs med smyglopp och kan få en fin löpning härifrån. Hästen har sett fin ut på slutet och kommer från stall i form. 

V75-4

4 Haitkin Am visar ett imponerande facit och har vunnit sju av sina åtta starter. Senast blev det oerhört enkelt ifrån tätpositionen och nu ska det bli intressant att se hur man står sig mot tuffare motstånd. Spåret kan ha blivit lite väl snävt och med startsnabba kusar runt om sig så kan det häxa och här letar vi smällkarameller. 5 Santos de Castella kommer med två raka segrar och är ute efter mera. Toppform för dagen och siktar mot täten. Just ledarpositionen siktas även 6 Kissinger Boko mot och trivs ypperligt ifrån den positionen. Läget blev gynnsamt och denna talangfulla sort ska räknas tidigt! Markus B Svedberg har med sig två kusar här och stallet andas optimism och form för dagen. 7 Eagle Hall och 9 Fighter ska tidigt med på bongarna!  

V75-5

4 Bitcoind’ Arc är oerhört bra för klassen och ska vara favorit i detta sällskap. På förhand ser det ut som toppchans med Björn Goop i vagnen och nu får kusen även en amerikansk bike för första gången i regi Timo Nurmos! Taktiken är spets - slut och jag ser det som fullt möjligt och ett tänkbart singelstreck! 8 Condior och 9 Gogobet Sisu är också bra för klassen och ska räknas vid gardering. Utgångslägena hade väl dock allt annat att önska, men bjuds in vid tempo. 

V75-6

3 Upstate Face var enorm senast och Adrian Kolgjini var lyrisk efteråt. Distansen är bra och läget likaså, så favoritskapet i nuläget är befogat. Det luktar dock en del körning i loppet och då bjuds flera av ekipagen ifrån bakspår in. 10 Even’s Cool Boy tänker jag främst på och vilken kuse detta är. Senast stod man för en ruskigt fin insats och står han sig bara på fräscha ben så avslutar man raskt! 4 Van Gogh Z.S. gick undan lätt senast ifrån ledningen och trivs fint barfota runt om. Per Lennartsson kommer väl överens med hästen och ekipaget ska räknas! 

V75-7

8 Hail Mary gör nu debut i Gulddivisionen och kommer från en imponerande andraplats bakom Elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet. Såklart finns det kapacitet som räcker och blir över, men från detta utgångsläge och med tanke på debuten, så är de ingen spik för mig! 9 Vernissage Grif väljer jag istället att lyfta fram och är oerhört förvånad över den låga procenten. Denna kapable kuse gör sin första start i Sverige. Besitter en bra avslutning och kan få loppet härifrån, SE UPP! 3 Missle Hill kanske kan vara ledaren av loppet och således hästen att slå för övriga. Hästen har en jäkla skalle och Örjan Kihlström räknar man sällan bort i dessa sammanhang! 

Mina tips på Dagens Dubbel:

Raka:

Dagens Dubbel 1: 3 Upstate Face

Dagens Dubbel 2: 9 Vernissage Grif

Kombinerade:

Dagens Dubbel 1: 3,4,10

Dagens Dubbel 2: 3,9

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:


   Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

   Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

   Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips