Mina tidiga tankar inför V75 ifrån Bergsåker 17/4 » 12 apr. | Andreas…

Mina tidiga tankar inför V75 ifrån Bergsåker 17/4

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!

Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på mina system och vi hittade sju rätt på 3 av 4! 
lite tillbaka, men vi vill ju ha mera såklart. 

✅ Vill rikta ett stort tack till er som hört av sig och tackat för tipsen osv. det värmer enormt mycket och gör att det bara blir roligare och roligare att delge mina tankar och funderingar. Mina andelar hittar ni genom att KLICKA HÄR eller längre ner i analysen

Ni har väl inte missat att jag även släpper sidospel varje onsdag och lördag till omgångarna där vi har enorm form för dagen? Nu i onsdags så prickades O.M. Faststeep in till smaskigt odds och enorm glädje hos flertalet av er. STORT TACK! 

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

V75-1

En väldigt öppen och spelvänlig bronsdivision inleder denna omgång och flera formstarka hästar möter varandra. 3 Rally Hans fortsätter jag att jaga och står verkligen på tur för seger. Dock kuskminus i denna start, då Fredrik Linder själv ska styra skutan. Landar ändå som tipsetta. 5 Moses har jag spikat i dennes två senaste starter, där det blivit seger näst senast och senast höll man oerhört starkt. Nu ser det ut som det kan bli en jobbig resa igen och risk för grovjobbet. Hästen besitter annars en ruggig kapacitet. 2 Axel Ruda lottades till ett smaskigt utgångsläge denna gång och ser ut att vara tidiga ledaren av loppet. Väl där trivs man ypperligt och räknas tidigt. Spännande på 8 Gooner som ska gå barfota runt om för första gången!

V75-2

Dags för den lägsta klassen och hästarna gör upp över lång distans. Min tipsetta landar i 9 Magnificent Tooma som är fint inmatchad. Hästen har nu lopp i kroppen och gick oerhört bra i comebacken, utan att förta sig alltför mycket. Daniel Redén låter uppåt inför detta och Örjan Kihlström lär köra för seger denna gång. 11 Global Attention är främst emot som jag ser det och denna häst duger fint i sällskapet, men fick tyvärr ett tråkigt utgångsläge. Är hästen lika bra som för tre starter sedan så ska man ändå inte nonchaleras och gynnas vid tempo. 3 Kaj di Quattro ska även den räknas där bakom och är spännande denna gång då hästen ska få gå utan skor och har sett stark ut i sin nya regi. 

V75-3

Omgångens kanske häftigaste duell på förhand är det dags för i avdelning tre, där det norska kallblodsfenomenet 6 Odd Herakles kommer till start. Hästen har fantastiska 20 raka segrar och har inte känt på en förlust sedan i september 2019! Superstjärnan har inte visat några som helst tendenser på formtapp och ifrån detta läge så ser det upplagt ut för ytterligare en ny gloria, med tidig ledning. Dunderspik i mina ögon!

11 Månlykke A.M. är egentligen den ända som skulle kunna utmana min tipsetta och insatsen senast var oerhört fin av hästen. Dock så ser jag inte hur man ska kunna besegra Odd Herakles ifrån spår 11, men ska ändå bli roligt att se dessa två duellera under loppet och hästen förtjänar ett omnämnande i mina tankar. 

V75-4

3 Lyckans Cash spikade jag senast och hon studsade tillbaka fint som tvåa efter en mindre bra insats näst senast. Given tipsetta denna gång och stor segerchans såhär tidigt inpå omgången från mig. Dock finns det lite saker som kan ställa till det och hon får inte hamna för illa på det ifrån detta läge. 6 Gitte Silvåkra har formen helt på topp för dagen och slog faktiskt min tipsetta senast utan några större problem. Då var det ledning ifrån start till mål och förutsättningarna nu är lite annorlunda. 9 Beauty Wind är en häst jag följt ett bra tag och hon besitter en härlig avslutning i loppen. Formen är fin för dagen och nu sätter sig Björn Goop upp sig själv i loppet vilket såklart är stora plus. Fäller många! 

V75-5

3 Deal Done Zet kommer till start med smått fantastiska fem raka segrar i bagaget och kommer bli stor favorit även denna gång med perfekta förutsättningar. Hästen besitter en enorm löpskalle och lyckas man ta sig till ledningen denna gång så är mycket vunnet. Dock finns det en sårbarhet om så ej blir fallet och jag finner värde i att gardera den stora favoriten. 4 Fighter Lady är Schweiziskan som jag ser som främst emot min tipsetta och detta rejäla sto är under kraftig utveckling. Hon har en enorm avslutning att tillgå och kommer utmana tidigt. 9 Power Blaster gynnas av hårt tempo och får en fin smygare i loppet och den på pappret tidiga ledaren 2 Cash Cowboy låter det som man vill köra i spets med och då öppnar loppet upp sig. 

V75-6

3 Cab Lane är oerhört kapabel och toppspurtade till seger från kön senast efter en otroligt hård körning framför i loppet. Nu ser det upplagt ut för tidig ledning och väl där blir han svårslagen. Kan mycket väl vara spets - slut och ett tänkbart spikförslag. Det som kan häxa till det för min tipsetta är 1 Betting Rebel, som mycket väl kan hålla upp ledningen ifrån sitt innerspår och då brukar valacken bita ifrån sig väldigt bra. Risk för körning där framme öppnar såklart upp loppet och hästar som 11 Vae Victis Club, som kanske är bland det bättre hästarna i fältet bjuds in. Dock galopperade man dubbelt i sin årsdebut och har spår 11. Stora frågetecken!

V75-7

Vilket lopp vi bjuds på i avslutningen och det är dags för den andra deltävlingen till Paralympiastayern. 11 Very Kronos gör en häftig årsdebut och enligt statistiken så gör han ofta bra lopp efter vila, men frågan är hur tufft han kommer få köra? Gynnas såklart med tempo på loppet, men håll koll på intervjuerna innan hur tanken är inför detta lopp. 2 Who´s Who var smällfin senast vid segern i debuten och har nu ett ruskigt fint utgångsläge. Dock finns det risk att man kommer få göra jobbet utvändigt om min tipsetta och blir således lite sårbar. Min tipsetta landar helt klart i 4 Disco Volante som utan problem lär landa i tätposition omgående, då han är otroligt startsnabb. Senast ledde man hela vägen och stor chans ser det ut som att ahn får göra densamma även denna gång. Jag vill dock inte spika i nulöäget, då motståndet som sagt är av högsta klass och allt avgörs helt klart i om Ulg Ohlsson får sitta i fred där framme eller ej? Men given tipsetta är han!

Mina tips på Dagens Dubbel:

Raka:

Dagens Dubbel 1: 3 Cab Lane

Dagens Dubbel 2: 4 Disco Volante

Kombinerade:

Dagens Dubbel 1: 3 Cab Lane

Dagens Dubbel 2: 2,4,11

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig. Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.


Mina andelar:


   Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

   Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips