Mina tankar inför V75 på Solvalla 14/8 » 13 aug. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Solvalla 14/8

Hallå där och Välkommen in till mig!

Efter en riktigt sur galopp på våran spik i avdelning 6 i söndags så slutade vi på sex rätt. En helt okey utdelning trots allt och nästan 1000kr tillbaka per andel. Men oerhört surt att ej sätta sjuan, då vi fäller omgångens största favorit och är rätt ute under hela omgången.

Resultatet av helgens dubbla V75 blev alltså sex rätt båda dagarna.

Nya tag denna onsdag och jag är oerhört revanschsugen. Sen så har jag även lördagens omgång i huvudet redan nu, då det vankas superjackpott, och tycker det är dags för oss att dela på den då va?

Lika bra att sätta tänderna i denna omgång till att börja med.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 3

2140M Auto

2 Uza Josselyn har mött otroliga hästar på slutet i bland annat Propulsion, Lionel och Nadal Broline. Dessa har hon stretat emot med bravur och gjort fantastiska lopp. Nu möter hon betydligt "enklare" hästar en dessa, om man får säga så och jag tror hon kan förvandla detta medeldistanslopp till ett sprinterlopp. Spåret blev perfekt och man går som sagt ner i klass. Här tror jag ledningen tas tämligen enkelt och sen kommer avgörandet i att jag ej tror någon direkt vill utmana Erik Adielsson ifrån dödens. På så vis kan loppet bli låst och till en väldigt spelvärd procent så bankar jag in henne hårt och hoppas Erik gör som han är en av Sveriges bästa på, KÖRA HELA VÄGEN!

OMGÅNGENS ÖVERSPELADE

Avd 4

2140M Auto

Att 3 Fixi Mearas ska vara spelad till 15% i nuläget förstår jag faktiskt inte. Man blev allvarligt skadad i fjol och har ej kunnat startat på väldigt länge. Man har inte kunnat tränat i några snabba farter och man ställs nu inför en väldigt tuff uppgift på pappret. Spåret blev bra och det är såklart kul att Stig H Johansson är tillbaka i listorna som tränare. Men att den ska vara med och segerstrida har jag väldigt svårt att tro och tycker den är overkligt överspelad. SCHAAS!

OMGÅNGENS DRAG

Avd 4

2140M Auto

2 Mellby Eye Catcher tycker jag har gjort riktigt bra lopp på slutet, trots tråkiga spår. Nu fick man ett perfekt läge och det är stor chans att man faktiskt får ledningen här, då man är hyffsat startsnabb. Senast gick man i mål med mycket sparat och man rapporterar ifrån stallet att det är väldigt fin form för dagen. Man tål att göra en del grovjobb och till 2% tycker jag detta är ett riktigt bra fynd i en annars öppen avdelning med enbart ston. 

Det var alltför mig denna gång och jag hoppas verkligen ni vill fortsätta rygga mina system. Formen är ruggigt bra och det känns att man har fått vind i seglen. Till denna onsdag så har jag och Jocke stängt våran ALL IN andel, då vi vill lägga allt krut på den inför lördagens jackpott. Jocke ska som sagt vara på plats och han har redan bestämt träff med flera spännande tränare och kuskar och den infon ska bli oerhört intressant att bygga systemen på! MISSA INTE

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR


Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.