Mina tankar inför V75 på Halmstad 6/7 » 6 juli | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Halmstad 6/7

Återigen dags för V75 och det är den andra gången av tre denna vecka. Vi ska tillbaka till Halmstad som vi var i så sent som i torsdags. En omgång som var otroligt svårhittad över hela landet och till och med i Malta lyckades dom inte med bedriften att få full pott. 

Mitt stora system var under all kritik tyvärr och det är bara att glömma och gå vidare där. Mitt "fräckissystem" fortsätter att skapa spänning och vi hade en jädra stolpe ut där. 

I övrigt så har det faktiskt hänt fantastiska saker sen den senaste analysen, och jag vill framförallt framhålla våran Big Boss Daniel Aldemir som lyckades pricka in en otroligt fin summa till alla köpare under V86an i onsdags. Stort Grattis till er och Daniel som förövrigt fyller fantastiska 40 år i helgen. 

Stugan är verkligen i form och den ska vi fortsätta att hålla, så därför är det lika bra att dra igång med lördagens fina omgång direkt.

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd6

1609M Auto

Björn Goop ska styra in min bösta spik för omgången, och han gör det tillsammans med 6 Fanny Chenal. Man kommer ifrån en mycket fin insats senast och är riktigt vässad inför denna start och jag tror Björn vinner detta lopp ifrån dödens om så blir fallet. Ryktas om ruggigt spännande ändringar och jag hoppas så blir fallet. Håller självklart koll på dessa inför starten, men får man på en jänkarvagn och vågar rycka alla skorna så är det här hyperintressant till fantastisk procent. VÅGA BJÖRN! (skulle det vara så att Goop väljer att köra med skor så kommer jag ej spika och jag har en plan B då som självklart kommer nämnas både här och i bolaget)


OMGÅNGENS AVSLAG

Avd 3

2140M Auto

Stor stor favorit blir 6 Cyber Lane som verkligen inte har hittat formen till hemmaplan. Man kommer från en väldigt tveksam insats ifrån ledningen, trots att det är där man trivs bäst. Till denna start kommer man nog få ledningen återigen då värsta spetsbudet Rajesh Face är struken, men jag tror ändå man kommer få en otroligt tuff resa hela vägen och jag finner ett högt värde i att gardera en av omgångens största favoriter. Pass upp på framförallt 10 Jairo som mycket väl kan få loppet kört i halsen vid högt tempo och även 3 Coktail Fortuna som mycket väl kan kriga om ledningen. Ingen har väl missat Berghs otroliga stallform heller?? 


OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 1

2640M Volt

Redan i den första avdelningen kan vi få ett ekipage att få vårat värde att sticka i höjden. Jag vill nämligen varna för Veijo Heiskanens fina 11 Zizou, som verkligen besitter form. Man kommer ifrån seger i Norge, där man inte alls var bra i 70% av loppet, men hittar på nåt vänster "formen" och avslutar nåt enormt. Henna Halme är en riktigt duktig och tuff lärling här och kan mycket väl lotsa in detta ekipage till hennes första V75 seger i karriären. 

Kort men förhoppningsvis nyttig analys ifrån mig denna gång och jag hoppas skrällarna duggar tätt även denna omgång, då jag garderar alla stora favoriter. Glöm inte bort att det är Norge på söndag och jag har laddat för den dagen hela veckan. Till den omgången kommer det ej komma någon analys mer än på tillsammanssidan, och systemet kan kommat att dyka upp nån timma innan spelstopp, då jag vill åt all nyttig information ifrån banan. Säkra er andel i tid.

Ni är underbara mina vänner och tack för all positivitet ni ger mig för mina analyser. Nu ska det bara byggas ett system som får mig att ge tillbaka till er.

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.