Mina tankar inför V75 på Eskilstuna 29/6 » 28 juni | Andreas Stenberg…

Mina tankar inför V75 på Eskilstuna 29/6

Hallå där racinglovers

Ny lördag och ny omgång av V75 och den här gången ska vi till Eskilstuna. En bana som blivit lite av min favoritbana då jag skördat fina framgångar där förut och det är en fantastiskt mysig bana.

Nog om det nu, utan vi går på lördagens omgång direkt.

NU KÖÖÖÖR VI!

Mina andelar hittar hittar ni som vanligt HÄR

OMGÅNGENS BÄSTA SPIK

Avd 5

2140M Auto

9 Zalie Gar tycker jag är ett smått fantastiskt sto som jag har svårt att se några brister i. Gocciadoros stjärna kan vinna det här loppet på alla möjliga vis, då man öppnar bra, man är otroligt stark och man besitter även en fantastisk speed. Kan hon bli trött ens? Här har man fått en perfekt uppgift med ett bra spår och man har respekten med sig för att bli släppt till ledningen tror jag. Skulle ekipaget som är i ledningen svara så kör man bara bort sig själv anser jag. Nae, det här är en väldigt bra spik i en annars öppen omgång och skulle man börja gardera så blir det ett oerhört dyrt lopp. Gocciadoros stallform är det ända jag anser vara emot en seger här, men den kan inte vara nedåtgående för jämnan. VI BANKAR IN DENNA!

OMGÅNGENS AVSLAG

Avd 1

2140M Auto

En av omgångens största favoriter selas ut i den inledande avdelningen och heter 
3 Eelis. Väldigt spännande med Björn Goop upp denna gång, men tycker ändå att man fått alldeles för stort favoritskap här. Man har tjänat otroligt snabba pengar tack vare segern i Harper Hanovers. Man gjorde dessutom åtta starter den gångna säsongen utan att ta en ända seger. Galopprisk finns och även otroligt spännande motbud till låga procent som har slagit favoriten tidigare. Nae, det här är en favorit i fara och jag tar på mig målarpenseln.

OMGÅNGENS MILJONDRAG

Avd 3

2140M Auto

7 Ies Elisabet testades i senaste starten med ny utrustning och man såg smällfin ut. Tyvärr blev man fastlås med rubbet sparat bakom en segrande Grande Diva Sisu. Man är riktigt startsnabb och kommer få en bra resa denna gång. Just nu knappt spelad till 2% och måste med på varenda seriös kupong. SE UPP!

OMGÅNGENS FRÄCKISSPIK 

Avd 7

2140M Auto

10 Eldorado B. spikade jag senast den var på V75 till fantastiskt låg procent och  Hans-Owe Sundbergs stjärna gjorde mig inte besviken. Man besitter en oerhörd kapacitet och formen är verkligen på topp. Goda träningsrapporter och efter min badkarsskörning så anser jag att Torbjörn kommer ge ekipaget ett fantastiskt lopp. Man är inte beroende utav spets, utan går bra bakifrån. Otroligt spelvärd spik i ett annars öppet lopp och jag går hela vägen och spikar. KÖR SÅ DET RYKER TOBBE!

Det här var mina tidiga tankar inför morgondagens fina omgång och hoppas ni fortsätter vara med mig på mina andelar. Och passar inte dom så finns det mängder av system att kika in på hos oss inne på Travstugan. 

Mitt och Jockes All In fick vi 7 rätt på V86 på senast och systemet inför imorgon har börjat byggas och där finns det ruggig potential. Återstår inte många andelar på den så in och hugg!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Önskar alla läsare en fantastisk helg i värmen och drick ordentligt. Ni är fantastiska som ger mig så mycket positiv feedback på analyserna och gläds att det hjälper till i travvärlden.

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips