Mina tankar inför V75 på Axevalla 22/2 » 19 feb. | Andreas Stenberg -…

Mina tankar inför V75 på Axevalla 22/2

WOOOW

Vilken kväll vi hade i onsdags och så nära vi var otroligt stora pengar under V86omgången.

Analysen låg helt rätt på det denna gång och allt kröntes återigen med en fin återbäring på dagens dubbel. 

Mitt största system Stenbergs Buffe slutade på sex sexor och det gjorde även Stenbergs A La Carte (som går helt efter denna analys) och Stenbergs Fräckis. Fina pengar tillbaka på dessa system. 

MEN, den största smällen svarade vårat system Från Norr Till Söder med, där vi lyckades smälla in SJU rätt och en vinst på hela 115072kr och 11507kr/andel! RIKTIGT KUL!

Men nog om det. Nya tag denna omgång och vi ska till Axevalla och fina lopp har vi att vänta, så ingen tid för spilld mjölk här utan:

NU KÖR VI!

Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

”Observera att denna analys görs tidigt och ändringar kan förekomma. Allt beroende på ev. Strykningar och värmningsintryck osv.!”

OMGÅNGENS DRAG/SPIKFÖRSLAG I RESPEKTIVE AVDELNING

Avd 1 -Väljer att låsa den första avdelningen på tre ekipage och efter strykningen på Hobby De L’iton, så tror jag spets tas av 1 Rocky Tilly. Därifrn kan man leda riktigt länge och det är en rejäl häst som verkligen duger i denna klass. Rikard Skoglund i vagnen har fin form! 7 Burning Man är stark och rejäl, och insatsen senast efter lite vila talade om att formen är på topp. Man står på springspår och är väldigt angelägen om spetsen och detta skulle kunna bli en utdragen spetsstrid. Om så blir fallet så gynnas mitt tredje streck här och det i form av Nero Maximus som verkligen visar rätt inställning och tål att göra jobbet! Stängt på tre?

Avd 2 - Carlos Ken kommer ifrån galopp, men gick ändå fantastisk bra efter den. Möter behagligt motstånd och har fantastiska Henriette Larsen i vagnen. Kan vara dags för snabb revansch, men det är ändå ungdomslopp och spårtrappa och jag streckar på även här. 11 I.T. Inventor vurmade jag för rejält senast med Emilia Leo i vagnen och jag kommer fortsätta jaga denna fina valack. Nu får man dessutom upp Magnus A Djuse och det är verkligen inget minus, snarare tvärtom skulle jag vilja påstå, given hos mig! 13 Appreciated plockar jag med som knallen i avdelningen och det här är verkligen ingen dålig Viking Kronos avkomma. Avgjorde enkelt senast efter en smörresa och behöver inget speciellt upplägg i loppen. En allroundtyp med en spännande Gustav Johansson i vagnen som verkligen har en framtid inom travet.

Avd 3 - Dags för i nuläget omgångens största favorit i Zenzero Jet och detta kan vara ett sunt spikförslag. Hästen radar upp fina prestationer och inget direkt tyder på att den ska vara sämre denna gång. Man har fått ett smaskigt utgångsläge och kommer ifrån en övertygande seger senast. Chanserna ska ligga på den i nuläget höga procenten (60%), men skulle den stiga ännu mera till lördag så vill jag ändå varna för några vassa motbud. Image Rapida är en oerhört rejäl häst som verkligen orkar göra jobbet. tre segrar på fyra senaste loppen och skulle man ta sig till ledningen så får favoriten verkligen bekänna färg. Inez Alki näämner jag med, som jag tycker lyft sig rejält i sin nya regi och har en otrolig vinnarskalle. Inte att förglömma 5 Leonas Sami som har styrkan som sitt främsta vapen och kommer med två vassa spurtsegrar på slutet. Trivs på distansen och rapporterna går verkligen i dur! SE UPP!

Avd 4 - 12 Viola Grif valde jag att spika senast den var ute och allt var stenklart efter en drömstyrning av Emilia Leo, MEN, så kom galoppen helt plötsligt och segern försvann. Dock svarade den upp för en magisk upphämtning på sista rakan och slutar ändå tvåa. Det tog jag verkligen till mig och jag går faktiskt ut hårt igen och spikar detta fina sto och anser att den vinner felfri denna gång.

Avd 5 - Klass två - strecka på! Aa det kan mycket väl vara rådet att ge här, för här vimlar det av intressanta hästar enligt mig. 5 Brandy Flame är favorit och det kan jag tycka är rätt. Erik Adielsson upp och spetsfavorit, det skulle kunna bära hela vägen. Men bakom detta ekipage vill jag nämna Ace To Play som mycket väl kan sätta käppar i hjulen för favoriten med sin startsnabbhet. Man trivs även i ledningen och kommer från en fin insats som tvåa senast. Skulle det bli körning här så bjuds hästar ifrån bakspår in och där kanske 9 Big Shot med Örjan Kihlström kan vara svaret? Tog en övertygande seger senast, då ifrån spets, men har visat att den går bra bakifrån också. Vi vet ju alla hur Örjan kan avsluta lopp med?

Avd 6 - Dags för dagens dubbels inledande avdelning och här får vi se ytterliggare en storfavorit i 3 Velvet Gio, som återkommer efter ett Frankrikeäventyr. Man har gjort det oerhört bra där, men man är relativt ny när det kommer till Gulddivisionen och man möter riktigt bra hästar här. Lite minus att man ska gå med skor också, vilket man inte gjort på ett tag. Dock bör han lägga dessa hästar på rygg, men jag är ändå rätt tveksam och en procent på 60% i nuläget är liiite för mycket för min smak. Vi vill ju åt dom stora pengarna? 12 Gareth Boko har jag som värst emot och trots sitt tråkiga tolfespår, så är det ändå Sveriges längsta upplopp som nalkas och får man bara rätt resa på vägen så kan det gå vägen. Oerhört klassig sort! Stepping Spaceboy ser jag som spetsfavorit och streckas tack vare det. Underbara 5 On Track Piraten återkommer efter lite vila, men denna hedershäst har kapacitet ändå så det räcker här. Finner ett oerhört spelvärde bakom den stora favoriten och jag streckar på!

Avd 7 - Nu ska säcken knytas ihop både vad gäller Dagens Dubbel som V75. Här tycker jag mig ha hittat omgångens bästa spik, och det i form av 10 Martin De Bos. Sist hamnade man helt fel på det och kom aldrig in i matchen, MEN, man spurtade oerhört bra och plockade placering efter placering tillslut. Nu sätter man upp Erik Adielsson istället och det räcker för mig. Jag tror vi kommer få se en offensivare styrning direkt och det luktar revansch över hela Sverige här. Hästen hanterar det mesta och jag anser att detta lopp står mellan Maharajahavkomman och 7 Grainfield Aiden, och då tar jag ställning. 

Dagens Dubbeltips:

Raka:

DD1: 3 Velvet Gio

DD2: 10 Martin De Bos

Kombinerade:

DD1: 1,3,5,6,7,12

DD2: 10 Martin De Bos

Insats: Valfri

Detta var mina tidiga tips inför denna omgång och jag hoppas ni är med mig och jagar årets första sjua. Snart smäller det och då hoppas vi det smäller ordentligt. . Lycka till med spelen mina vänner så ses vi i vinnarcirkeln.Mina andelar hittar ni som vanligt HÄR

Väl Mött

///

Stenberg

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

V86 1 2 Bucks To Burn har gjort två lopp nere i Frankrike, där han båda gångerna spurtade bra. Nu har han fått ett perfekt läge, innanför värsta ... Läs travtips

V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips